Cuj ovogopalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:06Moze li neko onoj TIFO sceni poslat detalje ovog sramnog dogadaja da bude upoznata citava javnost. Naravno i czhooligans koji je objavio plijen i slike. Nek svak zna sramotu

Cuj ovogopalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:06Moze li neko onoj TIFO sceni poslat detalje ovog sramnog dogadaja da bude upoznata citava javnost. Naravno i czhooligans koji je objavio plijen i slike. Nek svak zna sramotu
Ja sam od početka bio ubijeđen u politički dogovor....NoDi80 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:03Fupu ne moze niko reci ne
Fup je glavna policijska agencija u entitetu Fed
Oni za mupove glavni i mogu uletiti svima
A kako se Niksa, Komsic, Covic, Bake i Konakovic dogovore tako i bude
Vašu sramotu i poraz ne može ni Neretva oprati .....jedva čekam dan kad vam budu gorile zastave . Vrijeme brzo ide doći će i taj dan pa ćemo vidjeti onda tko laže i u koga su bile zastaveopalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:06Moze li neko onoj TIFO sceni poslat detalje ovog sramnog dogadaja da bude upoznata citava javnost. Naravno i czhooligans koji je objavio plijen i slike. Nek svak zna sramotu
Ti imaš rodjaka dole
Ako mi ne zapalimo rekvizite na idućem derbiju poslat cu ti 200 km jeli ok ?holyman je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:07sta bi za onu ponudu?SokolPravde je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:05Ja se isto nadam da ovi vaši portalčići koje ste platili da iznose ovakve laži znaju i razumiju zakon BIH i da je kleveta kažnjivo djelo .
Uz numeru vojnik sreceTurkishAirlines je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:53Kad sutra Ramo press organizuje na tiktoku i poruci RA i UM "Fino se ponasajte"![]()
Jos nisi skontao da kao navijacka grupa ne postojite ? sami ste sebi zadali posljednji udarac. Ko sa murijom suruje, s murijom i pada.SokolPravde je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:09Vašu sramotu i poraz ne može ni Neretva oprati .....jedva čekam dan kad vam budu gorile zastave . Vrijeme brzo ide doći će i taj dan pa ćemo vidjeti onda tko laže i u koga su bile zastaveopalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:06Moze li neko onoj TIFO sceni poslat detalje ovog sramnog dogadaja da bude upoznata citava javnost. Naravno i czhooligans koji je objavio plijen i slike. Nek svak zna sramotu![]()
Meni je rodjak bio dostavio dobre info da su ljudi sa strane pomogli ultrasima (samo sto niko nije znao da je to policija i jos neki pistolerosi)
Zar ti ne rece sa Borcem se pali? Sad odjednom znas jesu li kod murije transovi.SokolPravde je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:24Pa zar ti misliš da ću ja ovim ovdje rahmetlijama reći da ih nećemo paliti u srijedu da nisu malo manje pametni skontali bi davno to i nebi pitali glupa pitanja. I Manijaci pale stvari od Hordi protiv Sarajeva nisu protiv Borca kad igraju ne budite smješni .
RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:07Cuj ovogopalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:06Moze li neko onoj TIFO sceni poslat detalje ovog sramnog dogadaja da bude upoznata citava javnost. Naravno i czhooligans koji je objavio plijen i slike. Nek svak zna sramotu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.