BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
De sastave neka neko napise !!
- zvornicki klan
- Kontakt:
" " ' ",? ? $ - " ?,$ " је ?. 

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- Goalgetter
- Kontakt:
Daj igorisite debila jbt, za 20 minuta pocinje tekma, ko ga 'ebe.
Evo sastava:
Hasagic - Lulic, Spahic, Mravac, Mujdza - Rahimic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic - Dzeko, Ibisevic
Sretno ljiljani !
Evo sastava:
Hasagic - Lulic, Spahic, Mravac, Mujdza - Rahimic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic - Dzeko, Ibisevic
Sretno ljiljani !
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 26 mar 2011, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
- aleksandarhz
- Kontakt:
Vidjeli smo ssinoc "mocnu srbiju" na djelu... Pokrij se necime i ne izlazi iz rupe... Dodjes ovdje samo da provociras... Ako ti toliko smeta Bosna i Hercegovina i Bosanci i Hercegovci onda ne dolazi na ovaj forum vise...zvornicki klan je napisao/la:" " ' ",? ? $ - " ?,$ " је ?.

- Giallorossi
- Kontakt:
pun stadion 
EDIT; Joj Vahe kralja,sal nabijo oko vrata

EDIT; Joj Vahe kralja,sal nabijo oko vrata

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
U jbt, sve je to ok, fulio sam slovo, ali jbt, ko Papeta još zove Sajo?neutralan__ je napisao/la:pa pismeniji su od tebeAYAN je napisao/la:SJAJ"I"NI???Bilal je napisao/la:![]()
![]()
Još okačili na stubove... Majko moja pismenog naroda.
P.S.
Odigrah na PES 2011 s Rumunima:
2:1 za nas... Džeko 53, Ibišević 59/ a oni smanjili u 90+ na 2:1.
![]()
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 26 mar 2011, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
a fol napad rumunije prejakzvornicki klan je napisao/la:" " ' ",? ? $ - " ?,$ " је ?.

Zadnja izmjena: Interista, dana/u 26 mar 2011, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
E raja, imal ko link za neki dobar stream? U mogucnosti na nasem. 

shandrlike-tandrlike
- Giallorossi
- Kontakt:
http://en-gb.justin.tv/juzni26#reptile je napisao/la:E raja, imal ko link za neki dobar stream? U mogucnosti na nasem.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
a joj zamisli da su radi ustede slova umjesto Papetovi napisali PapiniAYAN je napisao/la: U jbt, sve je to ok, fulio sam slovo, ali jbt, ko Papeta još zove Sajo?

Sretno BIH veceras,prema ovome sto sam sada video vec je pakleno dole.
Bice tesko,ali nadam se pobedi.
Bice tesko,ali nadam se pobedi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
najbolji...http://domacifilmovi.us/ch4.phpreptile je napisao/la:E raja, imal ko link za neki dobar stream? U mogucnosti na nasem.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Hvala puno!Giallorossi je napisao/la:http://en-gb.justin.tv/juzni26#reptile je napisao/la:E raja, imal ko link za neki dobar stream? U mogucnosti na nasem.
shandrlike-tandrlike
- zvornicki klan
- Kontakt:
% " " ?," право на ", & ' " $ је " " % % " га ",$ је поента " оно % ?,а то ' " везе са '. $ ? $ - " ?.aleksandarhz je napisao/la:Vidjeli smo ssinoc "mocnu srbiju" na djelu... Pokrij se necime i ne izlazi iz rupe... Dodjes ovdje samo da provociras... Ako ti toliko smeta Bosna i Hercegovina i Bosanci i Hercegovci onda ne dolazi na ovaj forum vise...zvornicki klan je napisao/la:" " ' ",? ? $ - " ?,$ " је ?.
? " је " $ $ $ у " " " за & " $ на ',? $.А " је за & ?.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Kakav smo mi narod, ne mogu da vjerujem, niko - nikad do sad nije uradio ovakvog tipa natpis i umjesto da se to pozdravi, da se da veliki plus za ovaj natpis, glupi Bosnjo odmah trazi mahanu u svemu ovome, pa da... sta drugo ocekivati.
Natpis je odlicna ideja, kao i smisao natpisa. . . Duboko je to za vase plitke umove. . . Hvala Bogu pa je Safet izgladio odnose sa Zenicom, odnosno Bilinim Poljem, pa mu se na ovaj nacin revansiraju u Zenici, svaka pohvala
Safet Sušić, oj Safete Sajo Sarajlijo. . . Sajini zmajevi . . .
Idemo veceras po tri boda, kao sto Vaha kaze treba biti koncentrisan 90', ne treba duhom klonuti ako ga ne zabijemo u prvih 45'. . . hajmo Bosno, Hajmo Hercegovino !
Natpis je odlicna ideja, kao i smisao natpisa. . . Duboko je to za vase plitke umove. . . Hvala Bogu pa je Safet izgladio odnose sa Zenicom, odnosno Bilinim Poljem, pa mu se na ovaj nacin revansiraju u Zenici, svaka pohvala
Idemo veceras po tri boda, kao sto Vaha kaze treba biti koncentrisan 90', ne treba duhom klonuti ako ga ne zabijemo u prvih 45'. . . hajmo Bosno, Hajmo Hercegovino !
- aleksandarhz
- Kontakt:
Tu tvoju silu smo sinoc gledali na djelu... A veceras imas priliku da gledaj Zmajeve na djelu.. A sto se tice repke logicno da sam na forumu nije jos pocelo... Raja je tu.. Meza spremna tako da ne treba mi nista visezvornicki klan je napisao/la:% " " ?," право на ", & ' " $ је " " % % " га ",$ је поента " оно % ?,а то ' " везе са '. $ ? $ - " ?.aleksandarhz je napisao/la:Vidjeli smo ssinoc "mocnu srbiju" na djelu... Pokrij se necime i ne izlazi iz rupe... Dodjes ovdje samo da provociras... Ako ti toliko smeta Bosna i Hercegovina i Bosanci i Hercegovci onda ne dolazi na ovaj forum vise...zvornicki klan je napisao/la:" " ' ",? ? $ - " ?,$ " је ?.
? " је " $ $ $ у " " " за & " $ на ',? $.А " је за & ?.

LJILJANI, SRETNO !!!
2:1
2:1

@zvornicki klaUn,kako zdravlje.
Smijesan si i ti,pa to nikog ne tangira.ha ja.
Nista nego skinuti ove Rumune,mislim na prave a ne ove Zvornicke.
Smijesan si i ti,pa to nikog ne tangira.ha ja.
Nista nego skinuti ove Rumune,mislim na prave a ne ove Zvornicke.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 mar 2011, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bas sam zato i postavio sliku, jer je za svaku pohvalujuveboy je napisao/la:Kakav smo mi narod, ne mogu da vjerujem, niko - nikad do sad nije uradio ovakvog tipa natpis i umjesto da se to pozdravi, da se da veliki plus za ovaj natpis, glupi Bosnjo odmah trazi mahanu u svemu ovome, pa da... sta drugo ocekivati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.