Iduće sezone Real ukida ovo takmičenje i osniva Super Ligu. Inter Miami je puno bolja i zanimljivija ekipa od Bayerna.Shategabri je napisao/la: ↑09 maj 2024, 07:40Pišu se gluposti. Čuj Real zalutao u finale LP??!
I šta to fali Dormundu u finalu? Sasvim zasluženo!
Ostalim više sreće iduće sezone!
Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2023/24
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
BvB se u startu nasao u "grupi smrti".Shategabri je napisao/la: ↑09 maj 2024, 07:40Pišu se gluposti. Čuj Real zalutao u finale LP??!
Psg, Milan, Newcastle... Svi su ih vidjeli na 4.mjestu.
Medjutim desilo se suprotno.
Da ih je zrijeb mazio, nije.
Izvukli su Psv, trenutno najjacu ekipu Holandije, zatim je na red dosao Atletico kojeg nikad niko ne otpisuje i koji izbaci proslogodisnjeg finalistu i sampiona Italije, i za kraj taj Mbappe taj Psg.
Sta je nezasluzeno?
nije bijo opsajd
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bayern sam sebe ponovo izbaci, a onda im svi ostali krivi.
Druže, prvo napravite rez i izbacite prošlu upravu i ekipu (Kahn, Salihamidžić i ostali) koja vam je zaslužna za prethodnu dominaciju godinama, onda smijeniš Naggelsmana ni za šta doslovno. Čovjek sa nikad gorom ekipom Bayerna, bez špica i odbrane, osvojio prvenstvo, ispao od ubjedljivo najjače ekipe Europe, i zbog toga mu daš otkaz, a dovedeš ublehu u vidu Tuchela. Valjda sa Flickom opet proigraju, zaslužio je Kane trofej.
Druže, prvo napravite rez i izbacite prošlu upravu i ekipu (Kahn, Salihamidžić i ostali) koja vam je zaslužna za prethodnu dominaciju godinama, onda smijeniš Naggelsmana ni za šta doslovno. Čovjek sa nikad gorom ekipom Bayerna, bez špica i odbrane, osvojio prvenstvo, ispao od ubjedljivo najjače ekipe Europe, i zbog toga mu daš otkaz, a dovedeš ublehu u vidu Tuchela. Valjda sa Flickom opet proigraju, zaslužio je Kane trofej.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Bayern opet sebe pravi žrtvom, licemjerni kobasičari, a kad oni mešetare u Bundesligi a drugi se bune oni bahato odgovaraju svaki put, pa im se ovako vrati u Evropi. Bumerang. Uvijek ima veći i jači. Real ih nadigro, bio bolji cijelu tekmu, Tuchel zasro, igrači im pali zadnjih 20 minuta, nisu mogli meda. Boli njih najviše što su luzeri primili opet dva gola u zadnjim minutama, fleševi iz prošlosti. Nek traže krivce u svojim redovima, ionako ih niko neće da vodi slijedeću sezonu, bježe ljudi od njih, i to govori o njima dosta.
A Perez im još gospodski šuknu sa Oliverom Kahnom i pozivom. Pokazao veličinu.
A Perez im još gospodski šuknu sa Oliverom Kahnom i pozivom. Pokazao veličinu.
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobro jutro, fudbal je spasen 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bravo. Ja stvarno ne shvatam ovaj narativ degradiranja njihove sezoneDzoni je napisao/la: ↑09 maj 2024, 08:15BvB se u startu nasao u "grupi smrti".Shategabri je napisao/la: ↑09 maj 2024, 07:40Pišu se gluposti. Čuj Real zalutao u finale LP??!
Psg, Milan, Newcastle... Svi su ih vidjeli na 4.mjestu.
Medjutim desilo se suprotno.
Da ih je zrijeb mazio, nije.
Izvukli su Psv, trenutno najjacu ekipu Holandije, zatim je na red dosao Atletico kojeg nikad niko ne otpisuje i koji izbaci proslogodisnjeg finalistu i sampiona Italije, i za kraj taj Mbappe taj Psg.
Sta je nezasluzeno?

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Al idu ljudi u napad 90ta minuta ja u sebi 250% siguran da zabijaju, znači nerealno 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ubjedjen sam da bi isto pisali ko god da je prosao u finale, osim finala city barsa. Cuj zalutali, ekipa koja je dozivjela samo 2 poraza u sezoni zalutala u finale. U LP se borili svaku utakmicu do kraja, izbacili taj City i Bayern. Druga ekipa imala bas teske protivnike od prve utakmicedenimen99 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 08:11Iduće sezone Real ukida ovo takmičenje i osniva Super Ligu. Inter Miami je puno bolja i zanimljivija ekipa od Bayerna.Shategabri je napisao/la: ↑09 maj 2024, 07:40Pišu se gluposti. Čuj Real zalutao u finale LP??!
Raja pise sablonski. Previse igraju fife pa ocekuju sve pobjede po 3-4:0.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Polako se ističe ovogodišnji Ballon
- JayCatwright
- Kontakt:
Ako Urugvaj osvoji Copu, bit ce itekako guravo između Vinia i Darwina. 

Sa titulom u Majamiju i eventualnom Copom Messi bi trebao ići po 9. balončić.
Garant i ove sezone ima najvišu prosječnu ocjenu, treba to provjeriti.
Garant i ove sezone ima najvišu prosječnu ocjenu, treba to provjeriti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dortmund nema ni promil šanse u finalu, jer Real je Real.
Najgori Bayern unazad 20 godina. A Vini je najodvratnija njuška u svijetu fudbala li uzeće Loptu. Jude jednostavno ništa nije pokazao unazad 4 utakmice LPa, kad se sve lomilo.
Najgori Bayern unazad 20 godina. A Vini je najodvratnija njuška u svijetu fudbala li uzeće Loptu. Jude jednostavno ništa nije pokazao unazad 4 utakmice LPa, kad se sve lomilo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
15.10.2013.
To tvrde samo zaljubljenici EPL iz nekog razloga - za njegovo luzerstvo su do sada okrivljavali Tot, a od sada ne znam.
Kad slusas te zaljubljenike EPL - engleski igraci su najbolji svih vremena na svakim pozicijama - dizali su u nebo i Dzerarde, Lamparde, Terije, Sance, sad neke Rice i slicne prozivaju najboljim - a ustvari to su sve samo dobri ili vrlodobri igraci daleko od nivoa kakvi su bili Zidane, Pirlo, Xavi, Iniesta, Lewa, Ronaldo, Ribery, Messi, C. Ronaldo, Benzema, Modric, Kros, D. Sikva...Ali svake 2 godine kad dodju EP ili SP oni se podsjete koji je to nivo - ali brzo zaborave.
Pa dobro, Stevie G i Lampard imaju brojeve, titule i nisu izvikani tek tako.. ali sljedećih stotinjak igrača iza njih itekako.. sem možda Trenta, koji je ipak izrastao u mašinu. Ali mislim da nema potrebe nakon ovih polufinala i zakazanog finala trošiti temu na engleske ekipe i igrače, ove godine jednostavno nisu bili na tom nivou.Sport90 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 11:02To tvrde samo zaljubljenici EPL iz nekog razloga - za njegovo luzerstvo su do sada okrivljavali Tot, a od sada ne znam.
Kad slusas te zaljubljenike EPL - engleski igraci su najbolji svih vremena na svakim pozicijama - dizali su u nebo i Dzerarde, Lamparde, Terije, Sance, sad neke Rice i slicne prozivaju najboljim - a ustvari to su sve samo dobri ili vrlodobri igraci daleko od nivoa kakvi su bili Zidane, Pirlo, Xavi, Iniesta, Lewa, Ronaldo, Ribery, Messi, C. Ronaldo, Benzema, Modric, Kros, D. Sikva...Ali svake 2 godine kad dodju EP ili SP oni se podsjete koji je to nivo - ali brzo zaborave.
Idemo sada derati Dortmunda u finalu, pa Leverkusena u Super Cupu, da se zaokruži dominacija nad njemačkim ekipama.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.