Cudno mi sto te ismijavaju kao da nisi pripadnik grupe, a bas jucer te pitam za jedno lice i znam da ga mozes znati samo ako si ultrasSokolPravde je napisao/la: ↑09 maj 2024, 10:22
Dobro jutro radni narode
RAhmetlije džaba vam je krečit ,zastave su kod nas![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bljesak info objavio saopštenje fupa da je sve ovo šuplja… pored svih ultrasa i drotova i vaših izdajnika sad morate prebiti i onoga što vam je bacio ovu šuplju
-
- Kontakt:
Sto se tice grupa on moze biti samo clan plesne grupe u elektrotehnickoj skoli rudjera boskovicafkshz4687 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 10:35Cudno mi sto te ismijavaju kao da nisi pripadnik grupe, a bas jucer te pitam za jedno lice i znam da ga mozes znati samo ako si ultrasSokolPravde je napisao/la: ↑09 maj 2024, 10:22
Dobro jutro radni narode
-
- Kontakt:
RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 08:35Navijači Veleža angažovali stranku i FUP da im vrate ukradene zastave ?
Pa na šta spade taj nekad "najnavijačkiji" grad. Najbolje po sve je da se obe grupe sklonu sa scene. Od ove sramote se nikad oprati neće što god na kraju da bude.
Fup se sam angažovao jer su pripadnici mupa učestvovali u pljački
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nisam upratio ovih samo 100tinjak ispisanih stranica od jucer, jesu li Ultrasi zapalili krpe?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa evo dosao demant da se fup nije angazovaoZidnisatzidni je napisao/la: ↑09 maj 2024, 10:42RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 08:35Navijači Veleža angažovali stranku i FUP da im vrate ukradene zastave ?
Pa na šta spade taj nekad "najnavijačkiji" grad. Najbolje po sve je da se obe grupe sklonu sa scene. Od ove sramote se nikad oprati neće što god na kraju da bude.
Fup se sam angažovao jer su pripadnici mupa učestvovali u pljački
-
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Par puta su pitari prenijeli info s tog istog foruma koji je javan, podvalili pod priču kao da oni imaju insajdere u navijačkim grupamaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑09 maj 2024, 10:34Ali bacili udicu na forum ( ne ovaj ) i debili se upecali ...![]()
![]()
... **** u zdrav mozak ...

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Stvarno bi bio show da UM sad snimi novi video s transparentima RA. 

Mostarci su angažovali političko-policijski milje.
Još imaju obraza o kodeksima laprdati.
Ovdje je potrebno brisanje ove teme kompletne, da se sramota mostaraca proba zaboraviti.
U vaše navijačke snove utkali ste policijsko-policijske lole, sad se mostarac drotom zove.
Još imaju obraza o kodeksima laprdati.
Ovdje je potrebno brisanje ove teme kompletne, da se sramota mostaraca proba zaboraviti.
U vaše navijačke snove utkali ste policijsko-policijske lole, sad se mostarac drotom zove.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Nije suplja.Vidjecesodmalihnogu je napisao/la: ↑09 maj 2024, 10:36bljesak info objavio saopštenje fupa da je sve ovo šuplja… pored svih ultrasa i drotova i vaših izdajnika sad morate prebiti i onoga što vam je bacio ovu šuplju
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Koji je forum u pitanju?StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 maj 2024, 10:50Par puta su pitari prenijeli info s tog istog foruma koji je javan, podvalili pod priču kao da oni imaju insajdere u navijačkim grupamaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑09 maj 2024, 10:34Ali bacili udicu na forum ( ne ovaj ) i debili se upecali ...![]()
![]()
... **** u zdrav mozak ...![]()
![]()
Hz
Fino sam vam napisao sinoć kakav fup sup i bakrači i da vas lažu. A vi ispisali 20 strana nakon toga
-
Pa kralju vidiš da su budale i okorijeli lažovi ...kao što rekoh traje im laž ko djetetu zvečkafkshz4687 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 10:35Cudno mi sto te ismijavaju kao da nisi pripadnik grupe, a bas jucer te pitam za jedno lice i znam da ga mozes znati samo ako si ultrasSokolPravde je napisao/la: ↑09 maj 2024, 10:22
Dobro jutro radni narode
-
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Televisa presenta..
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kvalitetan suk Lesinara 

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 09 maj 2024, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- gloryhunter
- Kontakt:
Mostar_mo aka sanel ne preskači ptsp terapije 

Okrivise onog covjeka ni kriva ni duzna jos mu na porodicu udarise radi glupana sa foruma koji puse svaku laz