Znaci hop bili su na tribini ili su hop bili u stanu ? Ili se jos niste dogovorili ?avenija je napisao/la: ↑09 maj 2024, 12:48Ima tu jedna stvar mnogo sramotnija za navijače od korištenja policijske uniforme i opreme, suzavaca..barem meni, 20 godina pišete zenička policija je ubila Anera a onda isti se obuku u "policiju ubice" kako ih zovete dvije decenije, to mi je u rangu bacanja bombe na dječije igralište od istih navijača.
Ima tu jos nekih nelogičnosti u ocima neutralnih posmatrača koji ne pripadaju nijednoj navijačkoj grupi, dizu se parole Nanicu, nose se časne majice odreda Hamza i onda hop Dražini četnici na istoj tribini.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
Solidno si ti to sročio samo te moram malo korigirati nigdje se ja nisam povukao ponudio sam im i okladu koju su izgubili i molim lijepo neka pare uplate nekoj sirotinji ili bolesnoj djeci. Ovo ti je završena priča RAHmetlije se još koprcaju koji dan dok su vrući onda dolazi vrijeme totalnog zamračenja po njih. Ovakvim lažnim konstrukcijama kopaju se još dublje ako uopće mogu duplje pasti . Oni su prošlost poslani su u lobotarnicu povijesti.macak_ je napisao/la: ↑09 maj 2024, 13:01Treca krece malo sporije, jer svakakvih prica kruzi, ali onda dolazi bum i informacija da se FBI ukljucio (bolje nego FUP) i da je oteo sve zastave. Svima. I da je dosao licno ramo isak i uzeo ih i odnio u zenicu i sad se ceka da ih robijasi sve pogase. U svemu tome dolaze i "provjerene" informacije od raznih rodjaka o zaustavljanju kombija i ucestvovanju policije u kradji velezovih transova, o policijskoj zastiti navijaca zrinjskog itd, kako je policijski dron koristen u skrnavljenju velezovog terena. Generalno, da ultrasi saradjuju sa mupom pa ih prozvase ljudi od mupa. Sumnju baca cinjenica da prozvani i uhapseni policajac objavljuje statuse na fb, na nekom cudnom jeziku, ali skontasmo da hoce da kaze "nisam ja majke mi, ja volim sve nacionalnosti". Znakovito je da navijaci zrinjskog na forumu opet odlaze u rupe, samo se sokol neko vrijeme bori, al i on odustaje. Navijaci veleza i sarajeva se nasladjuju, a nodi kao navijac zelje krece da propituje i akciju ra i da li je i tu ucestvovala policija jer bi mu mnogo znacilo da ima jos neka grupa pored tm da saradjuje s policijom. Pogotovo ga zanima hoce li im sada instalirati ljude na tribinu, valjda da bude jos neka grupa pored njegove koja ima instalirane ljude na tribini.
Helem, ujutro ramo isak demantuje da su kod njega transovi i demantuje da je FBI ukljucen i kaze da je helikopter parkiran u avliji. Sad navijaci zrinjskog izlaze na forum, a navijaci veleza bjeze u rupe. Sokol trazi svoje pare, hoce da ima za ekskurziju.
Za sada je jos situacija napeta, pa cemo vidjeti kako ce zavrisiti ova sezona i kako ce poceti sljedeca.
Eto, bilo mi dosadno na poslu pa sam malo rezimirao.
Da samo znaš kakva tuga vlada u Istočnom Mostaru
Bolje nemoj. Malo se radi, a velika plata. Užas

Pravda za flash-a!!!
PUT
Ako si jak, oni su jači
Ako si brz, oni su brži
Oni znaju gdje stanuješ
Gdje ljetuješ, gdje zimuješ
I zato znaj kad ti dođe momaka par
Ni dobro jutro, ni dobar dan
Samo dam-dam-dam-dam-dam-dam-dam-dam
Oni tuku bezbolnim palicama
U glavu te biju
U glavu te biju, ej
Oni oko će za oko
I zub će za zub
Zato pazi dobro
Da im ne staneš put
Ako oko ćeš za oko
I ako zub ćeš za zub
Znaj da nećeš dugo
Kratak je to put
Oni love u mulju, u mutnom, bombom i strujom
U glavu te biju
U glavu te biju
U glavu te biju
U glavu te biju

Ako si jak, oni su jači
Ako si brz, oni su brži
Oni znaju gdje stanuješ
Gdje ljetuješ, gdje zimuješ
I zato znaj kad ti dođe momaka par
Ni dobro jutro, ni dobar dan
Samo dam-dam-dam-dam-dam-dam-dam-dam
U glavu te biju
U glavu te biju, ej
Oni oko će za oko
I zub će za zub
Zato pazi dobro
Da im ne staneš put
Ako oko ćeš za oko
I ako zub ćeš za zub
Znaj da nećeš dugo
Kratak je to put
U glavu te biju
U glavu te biju
U glavu te biju
U glavu te biju

Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Lacpe ,Pelac jesili to ti.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Na ovom forumu mogu sve da shvatim osim to veličanje delija. S jedne strane se prozivate za saradnju sa policijom a delije su klasični primjer režimske grupe. Vojska režima iza koje stoji država i predsjednik im iste, inače deklarisani navijač CZ. Oni bez murije ne idu ni na zahod. Predsjednik im je obezbjedio poslove, grade autoputeve, zgrade, šoping centre i poslovne objekte. U svaku akciju koju idu idu s murijom, murija im iznosi zastave sa stadiona. Nikad nijedan član im nije priveden.
Naše grupe možda jesu male ali su časnije 100 puta od njih.
-
- Kontakt:
Nastavlja li se Ramina sapunica,ili je to to
-
TočnoBilizma je napisao/la: ↑09 maj 2024, 13:25Na ovom forumu mogu sve da shvatim osim to veličanje delija. S jedne strane se prozivate za saradnju sa policijom a delije su klasični primjer režimske grupe. Vojska režima iza koje stoji država i predsjednik im iste, inače deklarisani navijač CZ. Oni bez murije ne idu ni na zahod. Predsjednik im je obezbjedio poslove, grade autoputeve, zgrade, šoping centre i poslovne objekte. U svaku akciju koju idu idu s murijom, murija im iznosi zastave sa stadiona. Nikad nijedan član im nije priveden.
Skontao sam kako mozemo ubaciti seks. Npr, da neka zenska, sestra od nekog lika iz UM se trpa sa ovim nekim iz RA. Pa se tu moze ubaciti i neka zabranjena ljubav, romeo i julija. I ona onda slucajno ovom oda da njen brat duži zastave 
Trecu sezonu bi trebalo razraditi, ali jos nemamo dovoljno informacija. Realno, ova prica o kombiju i fup je nerealna, ali tako je dobro osmisljena da sam fakat povjerovao da je tacno i jos uvijek nisam skroz razuvjeren. Pogotovo kad se veze s tim da su ultrasi imali podrsku policije za kradju u smislu pracenja, organizacije itd. Ovo fakat ni danis tanovic ne bi mogao osmisliti bolje.

Trecu sezonu bi trebalo razraditi, ali jos nemamo dovoljno informacija. Realno, ova prica o kombiju i fup je nerealna, ali tako je dobro osmisljena da sam fakat povjerovao da je tacno i jos uvijek nisam skroz razuvjeren. Pogotovo kad se veze s tim da su ultrasi imali podrsku policije za kradju u smislu pracenja, organizacije itd. Ovo fakat ni danis tanovic ne bi mogao osmisliti bolje.
Pravda za flash-a!!!
- oldschool72
- Kontakt:
naslov epizode:macak_ je napisao/la: ↑09 maj 2024, 13:28Skontao sam kako mozemo ubaciti seks. Npr, da neka zenska, sestra od nekog lika iz UM se trpa sa ovim nekim iz RA. Pa se tu moze ubaciti i neka zabranjena ljubav, romeo i julija. I ona onda slucajno ovom oda da njen brat duži zastave
nema pichke do katoličke
Velež do groba
Otac i dedo joj navijali za velez, a sad brat za zrinjski. I ona ima krizu identiteta.
Pravda za flash-a!!!
-
- Kontakt:
A Ramo da bude glavni detektiv u ovom hororuoldschool72 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 13:33naslov epizode:macak_ je napisao/la: ↑09 maj 2024, 13:28Skontao sam kako mozemo ubaciti seks. Npr, da neka zenska, sestra od nekog lika iz UM se trpa sa ovim nekim iz RA. Pa se tu moze ubaciti i neka zabranjena ljubav, romeo i julija. I ona onda slucajno ovom oda da njen brat duži zastave
nema pichke do katoličke
I na kraju ona bude te koja vrati ljiljane u istočni Mostar i svi budu zadovoljni
A stari i dedo imaju neki psihički poremećaj da u toku svakodnevnog života samo zakucaju i krenu im u glavi fleševi iz doba praćenja Veleža, počnu divljati, lupati sve oko sebe. Ono baš teški poremećaj, pa još gore pogoršavaju curi stanje. Naravno cura mora biti jumbo jet. Još na kraju cura vrati transove RA i cijela porodica je se odrekne. Zadnja scena ona se penje na šipku i povede navijanje u Vrapčićima.

Dajte da nađemo nekog jakog producenta nek se Mačak obogati za ovu ideju.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Vratite nam Pitarsam i njegovo piskaranje, meni nekako fali nakon ovog vašeg mostarskog cirkusa.
Ne znam sta bih ti rekao da li mi fale one njegove djecije posalice tipa: djak petak, vegeta, snupi itd itdBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑09 maj 2024, 13:46Vratite nam Pitarsam i njegovo piskaranje, meni nekako fali nakon ovog vašeg mostarskog cirkusa.

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.