Admin digao ruke od svega
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Premijer liga BiH- aktuelno
Druze ne mozes ti na osnovu jednog ili njih 10, 100 etiketirati ostale da je neko ovakav ili onakav.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06Ne bi niko normalne glave bacio bombu na igraliste niti bi koristio policijsku uniformu nakon sto mu je policija ubila brata sa tribine (da ne skoce opet kreteni, zao mi je Anera, ali mu njegova braca oblace policijske uniforme) niti bi se druzio sa cetnicima nakon sto su tolike patriote.
Manijaci su bas primjer onog pretjeranog patriotizma i hop eto Zemunaca. I da, niste vi cetnici, vi ste balije koje bi da budu cetnici.
To je ona prica nisu svi srbi cetnici ali su svi cetnici srbi?
- bagniadiluca
- Kontakt:
Jeste Turci su ovdje starosjediociLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06decko, prelistaj malo udzbenike povijesti, literaturu. Mozes malo i do anadaluzije. Mozes malo i spise iz Vatikana procitati tih godina koje spominjes.gloryhunter je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:03Upitate li se sami ikad, "zašto jedini u europi smo druge vjere, i to one koju je okupator donio?"
I tako, bolje pitanje, sto ste se vi okupatoru prepustili. Ili su vas jednostavno nama uvezli.
ne baratas osnovnim informacijama. Nekad je bolje nista ne napisati.

LETS GO FIGHTER
Vi tražite od nas da se vratimo staroj vjeri naših pradjedovabagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:10Jeste Turci su ovdje starosjediociLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06decko, prelistaj malo udzbenike povijesti, literaturu. Mozes malo i do anadaluzije. Mozes malo i spise iz Vatikana procitati tih godina koje spominjes.gloryhunter je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:03
Upitate li se sami ikad, "zašto jedini u europi smo druge vjere, i to one koju je okupator donio?"
I tako, bolje pitanje, sto ste se vi okupatoru prepustili. Ili su vas jednostavno nama uvezli.
ne baratas osnovnim informacijama. Nekad je bolje nista ne napisati.![]()
![]()
![]()
![]()
Hrišćane su uvezli Turcima na prostorima Bosne....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S Bogumili su isto bili Hrišćani
![]()
A ako vec tako idemo
Onda daj da se svi vratimo paganstvu starih Slavena
Nije kao da su krizarski ratovi i širenje kršćanstva bili dobrovoljnim i prirodnim putem
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Najjaci su mi ovaj @SokolPravde i @MostarskiVelez....
Sve nesto znaju, a nista ne znaju. Svi imaju sve info, ali ko fol, nece niko da kaze nista, vec samo neke suplje bacaju

Sve nesto znaju, a nista ne znaju. Svi imaju sve info, ali ko fol, nece niko da kaze nista, vec samo neke suplje bacaju

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa i mi smo svi sabani, zar ne?VR6 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:09Druze ne mozes ti na osnovu jednog ili njih 10, 100 etiketirati ostale da je neko ovakav ili onakav.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06Ne bi niko normalne glave bacio bombu na igraliste niti bi koristio policijsku uniformu nakon sto mu je policija ubila brata sa tribine (da ne skoce opet kreteni, zao mi je Anera, ali mu njegova braca oblace policijske uniforme) niti bi se druzio sa cetnicima nakon sto su tolike patriote.
Manijaci su bas primjer onog pretjeranog patriotizma i hop eto Zemunaca. I da, niste vi cetnici, vi ste balije koje bi da budu cetnici.
To je ona prica nisu svi srbi cetnici ali su svi cetnici srbi?
Celik!3,2,2.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vi ste svakako bili oslobodjeni borbe i isli uz bracu turke, i tako naseljavali prostor.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:10Jeste Turci su ovdje starosjediociLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06decko, prelistaj malo udzbenike povijesti, literaturu. Mozes malo i do anadaluzije. Mozes malo i spise iz Vatikana procitati tih godina koje spominjes.gloryhunter je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:03
Upitate li se sami ikad, "zašto jedini u europi smo druge vjere, i to one koju je okupator donio?"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zanimljivo sto se upali, ne znam otkud da se ubacujesu prepisku

pitaj kneza dukljanskog Vukana kakvi su hriscani bili

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ne tražimo mi ništa, osim da ne laprdate o istoriji i da je krojite svakih 30 godina kako vi mislite da u tom momentu trebaDovoljan je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:12Vi tražite od nas da se vratimo staroj vjeri naših pradjedovabagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:10Jeste Turci su ovdje starosjediociLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06
decko, prelistaj malo udzbenike povijesti, literaturu. Mozes malo i do anadaluzije. Mozes malo i spise iz Vatikana procitati tih godina koje spominjes.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ako vec tako idemo
Nije kao da su krizarski ratovi i širenje kršćanstva bili dobrovoljnim i prirodnim putem

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Ovaj sokol je prekuco igricu,on i GoskGabela dva najveca sabana trenutno19vendetta87 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:14Najjaci su mi ovaj @SokolPravde i @MostarskiVelez....
Sve nesto znaju, a nista ne znaju. Svi imaju sve info, ali ko fol, nece niko da kaze nista, vec samo neke suplje bacaju![]()
![]()
Neka jedni vrate transove a drugi vjeru pradjedova i svi će biti mirni.
To je jedno te isto kod njih. Nema tu razlike.Dovoljan je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:12Vi tražite od nas da se vratimo staroj vjeri naših pradjedovabagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:10Jeste Turci su ovdje starosjediociLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06
decko, prelistaj malo udzbenike povijesti, literaturu. Mozes malo i do anadaluzije. Mozes malo i spise iz Vatikana procitati tih godina koje spominjes.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ako vec tako idemo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne sjedaj mu na volej. Oni su najmanje bitni u ovoj situaciji niti se mozemo njima vratiti. Mozemo samo bogumilima, jer su nakon bogumilskog ucenja dosle Osmanlije. Nego, znam ja sto se to prati. I sto je replicirao na ovaj nacin. Da ne trujemo temu.Dovoljan je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:12Vi tražite od nas da se vratimo staroj vjeri naših pradjedovabagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:10Jeste Turci su ovdje starosjediociLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ako vec tako idemo
Akcija reakcija pozz za BL

dokle su transparenti?? da se vratimo na sportsko-navijacke teme
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Treba se ovdje vratiti kodeksu i tumacenju istog.
Vratite nam raspravu zeljo sarajevo nekako je bilo zanimljivje od ovih uvreda.
A kojem se Bogu vi molite?? Kako se zove?? Je li jedan ili ih je trojica?bagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:15Ne tražimo mi ništa, osim da ne laprdate o istoriji i da je krojite svakih 30 godina kako vi mislite da u tom momentu trebaDovoljan je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:12Vi tražite od nas da se vratimo staroj vjeri naših pradjedovabagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:10
Jeste Turci su ovdje starosjedioci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ako vec tako idemo
Nije kao da su krizarski ratovi i širenje kršćanstva bili dobrovoljnim i prirodnim putem![]()
Ohani malo ljudino sa tom pricomAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06Ne bi niko normalne glave bacio bombu na igraliste niti bi koristio policijsku uniformu nakon sto mu je policija ubila brata sa tribine (da ne skoce opet kreteni, zao mi je Anera, ali mu njegova braca oblace policijske uniforme) niti bi se druzio sa cetnicima nakon sto su tolike patriote.

Hocete li se odluciti jesmo li Rvati ili Vlasi?
Zadnja izmjena: Kamaga11, dana/u 09 maj 2024, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Historija je zanimljiva naukabagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:15Ne tražimo mi ništa, osim da ne laprdate o istoriji i da je krojite svakih 30 godina kako vi mislite da u tom momentu trebaDovoljan je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:12Vi tražite od nas da se vratimo staroj vjeri naših pradjedovabagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:10
Jeste Turci su ovdje starosjedioci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ako vec tako idemo
Nije kao da su krizarski ratovi i širenje kršćanstva bili dobrovoljnim i prirodnim putem![]()
Te priče o krojenju dobro stoje uz vas
Sreća pa danas živimo u vremenu interneta i društvenih mreža pa je sve lako provjerljivo
Vi bi i dns guslali o lavovima i sličnim lažima
Na kraju krajeva
Vi ste narod kojem mišljenje kreira ružičasta televizija
Tako da me ništa od vas ne čudi
Rijaliti nacija
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
O prekrajanju historije prica lik u cijem se gradu danas obiljezava dan pobede nad fasizmom, a cetnici sarađivali sa wermhachtombagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:15Ne tražimo mi ništa, osim da ne laprdate o istoriji i da je krojite svakih 30 godina kako vi mislite da u tom momentu treba![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- bagniadiluca
- Kontakt:
Šta veliš?19vendetta87 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:28O prekrajanju historije prica lik u cijem se gradu danas obiljezava dan pobede nad fasizmom, a cetnici sarađivali sa wermhachtombagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:15Ne tražimo mi ništa, osim da ne laprdate o istoriji i da je krojite svakih 30 godina kako vi mislite da u tom momentu treba![]()
![]()
![]()

LETS GO FIGHTER
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Paromlinac i 18 gostiju.