Najbolje je to objasnio Nazif Gljiva. Kaze da su Austrijanci duze ostali mi bi svi sad svirali klavir, ali posto nisu volimo seljakluk i harmoniku, zato ja pravim narodnu muziku

Najbolje je to objasnio Nazif Gljiva. Kaze da su Austrijanci duze ostali mi bi svi sad svirali klavir, ali posto nisu volimo seljakluk i harmoniku, zato ja pravim narodnu muziku
Ma vidilet3 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:41Nemam ni ja problem sa tim, jer i nisam neki vjernikDovoljan je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:36
Ma nek piše šta hoće
Ali ljudi prihvatili uredno vjeru krscansku
I nemam s tim problem
Ali kad se vec vraćamo daj da se vratimo u prvobitno stanje
Nije kao da su kršćani širili vjeru sa milostinjom i lijepom riječju
Na kraju krajeva ove priče da neko kroji historiju svako 30 godina
Ok
AKO te bas zanima historija bujrum u pp pa ćemo diskutovati
Ali relevantni izvori da se navode ne deretić i ekipaboli me q za tim iskreno.
Ali je cinjenica da su sve religije importovane /uvezene sa Istoka u Evropu, i krscanstvo i islam.
A onaj velikosrbin nece to reci, nece reci da su i srbi nekad bili pagani, da im je to vera pradedova samo ne znamo za sta su je prodali, vec ce problematizirati samo turke i islamhehe kurvanjska politika.
JesteAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:14Pa i mi smo svi sabani, zar ne?VR6 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:09Druze ne mozes ti na osnovu jednog ili njih 10, 100 etiketirati ostale da je neko ovakav ili onakav.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06Ne bi niko normalne glave bacio bombu na igraliste niti bi koristio policijsku uniformu nakon sto mu je policija ubila brata sa tribine (da ne skoce opet kreteni, zao mi je Anera, ali mu njegova braca oblace policijske uniforme) niti bi se druzio sa cetnicima nakon sto su tolike patriote.
Manijaci su bas primjer onog pretjeranog patriotizma i hop eto Zemunaca. I da, niste vi cetnici, vi ste balije koje bi da budu cetnici.
To je ona prica nisu svi srbi cetnici ali su svi cetnici srbi?
Fascinantno da i nakon toliko godina ispoljavaju taj seljacki njihov kompleks kukajuci i ponizavajuci sami sebe.StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:37Đe ste vi radioaktivni ratovali ?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 maj 2024, 13:56Cetnici, olos, sljam i sve najgore. Ovakvi poput Manijaka su nas prodali u ratu i poslije rata.
Kako niste još uvijek svjesni, koliko ste nebitni nama pa i ostalim, ne postojite, niko vas više ne spominje kao neki faktor, gurate se negdje gdje vam nije mjesto.
Jesi li nekada vidio da se neko ponosi handžar divizijom? Da ih neko tetovira po sebi, da ih veliča? Naravno da nisi. Samo mi nemoj lijepiti Zukorlićeve egzibicije.
Mnogi ni nemaju forumu koji su aktivni na tribiniRubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 15:11Ti nisi, ti si se ogradio o tog druženja i orgijanja. Respekt tebi.![]()
Kako tebi pada ovaj Maj pun praznika ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:50Imal admina ovde?? koji se qrac desava na zadnje dvije stranice?? Naspavao sam se i zelim pricati o kodeksima i transparentima..Na hladjenje svakog ko proba temu promjenit
Najbolje ti je da se vratiš u krevet... Nema nam spasa. I meni je dosta transova, kodeksa, ugašenih ili upaljenih grupa.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:50Imal admina ovde?? koji se qrac desava na zadnje dvije stranice?? Naspavao sam se i zelim pricati o kodeksima i transparentima..Na hladjenje svakog ko proba temu promjenit
RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 15:08Aj ovih četoslava s Grbavice. Dobro, nebitni smo vam, uredu je, skontali smo.