Pa do prije par godina su nas prozivali cetnicima i svima je kao uredu bilo, niste se tad bunili. Kad su namontirali snimak gdje sa sjevera pjevaju Zenica je srce srbije nije se niko bunio. I sad kad se okrenulo kolo srece i dokazano da sjede sa cetnicima sad se buniteNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 maj 2024, 15:25Jarane evo ja ocima plavog vidjet ne mogu, drugove nemam iz tog tabora. Izbjegavam ih maksimalno i ne volim ih sekunde, gade mi se. Ali nikad u zivotu nisam ni pomislio ni rekao takve gadosti. Nemojte ljude zvati cetnicima, saberite se malo. Ne iz postovanja prema njima, nego iz postovanja prema nekim stvarima koje su puno vece od fudbala. Isto vazi i za prozivanja RA, navijaca Veleza. Kacim se i ja sa njima, ali nikad im u zivotu ne bi pomenuo stadion i neke druge stvari u pogrdnom smislu. Znajte granice, ne budite budale. Ova tema je cirkus mjesecima zbog toga.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
NavojKontra5491
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- invincible1921
- Kontakt:
Mi ne gajimo te ideoglije ko narod a vi se ponosite cetnickom/ustaskombagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:31Šta veliš?19vendetta87 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:28O prekrajanju historije prica lik u cijem se gradu danas obiljezava dan pobede nad fasizmom, a cetnici sarađivali sa wermhachtombagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:15Ne tražimo mi ništa, osim da ne laprdate o istoriji i da je krojite svakih 30 godina kako vi mislite da u tom momentu treba![]()
![]()
![]()
![]()
Najjaci su ovi jadnici iz dalmacije slave NDH a nisu bili dio iste
=\_1921_/=
-
odmalihnogu
- Kontakt:
sedma muslimanska, selam za zenicu i zenicane od brace iz sarajeva
a ovo za handzar, pa skontajte u kakvoj su situaciji bosnjaci bili - nemaju svoje vojske, a okruzeni ustasama, cetnicima i komunjarama. Niko od njih im ne želi dobro i tako su neki skontali najbolje da nam stranci pomognu jer ovi će nas samo zavaliti. I to je opet mali broj bosnjaka tako razmisljao, ali ono sto im je svakako bio cilj jeste da se naoruzaju i budu spremni na sve radi zastite sebe, porodice i naroda. Samo to
a ovo za handzar, pa skontajte u kakvoj su situaciji bosnjaci bili - nemaju svoje vojske, a okruzeni ustasama, cetnicima i komunjarama. Niko od njih im ne želi dobro i tako su neki skontali najbolje da nam stranci pomognu jer ovi će nas samo zavaliti. I to je opet mali broj bosnjaka tako razmisljao, ali ono sto im je svakako bio cilj jeste da se naoruzaju i budu spremni na sve radi zastite sebe, porodice i naroda. Samo to
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Super, svaka čast, ali se nisi ti trebao prepoznati i slični tebi. Za razliku od ovih žvaljavih bala koje su šabani učili kako da mrze glavni grad i kako da Manijake spočitavaju s četnicima. Isto da ja kažem da ste svi četnici jer ste psovali Markale, a niste svi.FRLegioen je napisao/la: ↑09 maj 2024, 15:45Zenica je spoznala opasnost pred sami rat,pa nismo dali da nam se penju po brdima,vec smo u korijenu to sasijekli.Nisu mogli maketi iz kasarne.A ratista sam licno obisao od Sanskog Mosta,Donjeg Vakufa,Igmana,Bjelasnice,Maglaja,Vozuce,Visokog...Raspitaj se koliko je Zenicana poginulo u pokusaju deblokada Sarajeva,sta je bilo na Igmanu 1993 .Znam da nije ratna tema,ali moram ovakvim kao sto si ti da objasnim neke stvari!StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:37Đe ste vi radioaktivni ratovali ?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 maj 2024, 13:56
Cetnici, olos, sljam i sve najgore. Ovakvi poput Manijaka su nas prodali u ratu i poslije rata.
Kako niste još uvijek svjesni, koliko ste nebitni nama pa i ostalim, ne postojite, niko vas više ne spominje kao neki faktor, gurate se negdje gdje vam nije mjesto.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- invincible1921
- Kontakt:
odmalihnogu je napisao/la: ↑09 maj 2024, 15:53sedma muslimanska, selam za zenicu i zenicane od brace iz sarajeva
=\_1921_/=
Bravo. Tako je.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 maj 2024, 15:25Jarane evo ja ocima plavog vidjet ne mogu, drugove nemam iz tog tabora. Izbjegavam ih maksimalno i ne volim ih sekunde, gade mi se. Ali nikad u zivotu nisam ni pomislio ni rekao takve gadosti. Nemojte ljude zvati cetnicima, saberite se malo. Ne iz postovanja prema njima, nego iz postovanja prema nekim stvarima koje su puno vece od fudbala. Isto vazi i za prozivanja RA, navijaca Veleza. Kacim se i ja sa njima, ali nikad im u zivotu ne bi pomenuo stadion i neke druge stvari u pogrdnom smislu. Znajte granice, ne budite budale. Ova tema je cirkus mjesecima zbog toga.
!
-
UltrasZenica
- Kontakt:
Pa nije covjek nista pogresno rekao. Glumite patriotizam, nazivate druge cetnicima zbog gluposti par debila, a vi sjedite s njima. Isto tako furate acab, kacite krpe sloboda navijacima, a koristite uniforme od istih kako bi akcijali. Najzalosnije od svega je sto se jos ponosite s tim...let3 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:21Ohani malo ljudino sa tom pricomAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06Ne bi niko normalne glave bacio bombu na igraliste niti bi koristio policijsku uniformu nakon sto mu je policija ubila brata sa tribine (da ne skoce opet kreteni, zao mi je Anera, ali mu njegova braca oblace policijske uniforme) niti bi se druzio sa cetnicima nakon sto su tolike patriote.
Manijaci su bas primjer onog pretjeranog patriotizma i hop eto Zemunaca. I da, niste vi cetnici, vi ste balije koje bi da budu cetnici.![]()
a vi smekate poslije av avUltrasZenica je napisao/la: ↑09 maj 2024, 15:57Pa nije covjek nista pogresno rekao. Glumite patriotizam, nazivate druge cetnicima zbog gluposti par debila, a vi sjedite s njima. Isto tako furate acab, kacite krpe sloboda navijacima, a koristite uniforme od istih kako bi akcijali. Najzalosnije od svega je sto se jos ponosite s tim...let3 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:21Ohani malo ljudino sa tom pricomAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06Ne bi niko normalne glave bacio bombu na igraliste niti bi koristio policijsku uniformu nakon sto mu je policija ubila brata sa tribine (da ne skoce opet kreteni, zao mi je Anera, ali mu njegova braca oblace policijske uniforme) niti bi se druzio sa cetnicima nakon sto su tolike patriote.
Manijaci su bas primjer onog pretjeranog patriotizma i hop eto Zemunaca. I da, niste vi cetnici, vi ste balije koje bi da budu cetnici.![]()
Uvlacis me u whataboutism, pa da ti odgovorim na slican nacin - A sta vi sad radite ? Isto....zbog par debila citavu grupu nazivate cetnicima i normalizujete takav govor.UltrasZenica je napisao/la: ↑09 maj 2024, 15:57Pa nije covjek nista pogresno rekao. Glumite patriotizam, nazivate druge cetnicima zbog gluposti par debila, a vi sjedite s njima. Isto tako furate acab, kacite krpe sloboda navijacima, a koristite uniforme od istih kako bi akcijali. Najzalosnije od svega je sto se jos ponosite s tim...let3 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:21Ohani malo ljudino sa tom pricomAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:06Ne bi niko normalne glave bacio bombu na igraliste niti bi koristio policijsku uniformu nakon sto mu je policija ubila brata sa tribine (da ne skoce opet kreteni, zao mi je Anera, ali mu njegova braca oblace policijske uniforme) niti bi se druzio sa cetnicima nakon sto su tolike patriote.
Zar ne vidis koliko je to maloumno
Sve sudije iz RS

Tuzla i bojac
Gigovic Tesanovic Ilincic Kesic
Cak i delegat,posmatrac i bezbjednost sve iz rs
Tuzla i bojac
Gigovic Tesanovic Ilincic Kesic
Cak i delegat,posmatrac i bezbjednost sve iz rs
- svrakino1921
- Kontakt:
Željovci pustite se rasprave sa ovim iz Zenice
Ubili su nam brata
Cuj oni ucestvovali u deblokadi Sarajeva
Svašta
Ubili su nam brata
Cuj oni ucestvovali u deblokadi Sarajeva
Svašta
Ako Željo pusti Igmanu, nema šta Tc zapinjati protiv nas.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
NavojKontra5491
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nema na čemu bratePitarsam je napisao/la: ↑07 maj 2024, 12:41
Dobar dan svima pa cak i plavim mitomanima!
Vidim pitarsam virus se siri temom, dosta vas me priziva u postovima...
Danas sam skroz dobre volje jer me sinoć dobro žegala grupa Crnaca iz Nigerije, i to u bulju
Veliko hvala;
@vegeti - bot sa Peštera
@kontrasumekinjasu - bot iz Loznice
@surlici - hebac umrlih i preminulih
@CiroDiMarzio - rastikar i livadić
@kamaga - bot pod rednim brojem 11
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
NavojKontra5491 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 16:32Dosli da branimo Bosnu imamo saznanja da se na Grbavici nalazi veliki broj cetnickih dobrovoljaca
Je li ko sto ste sa Sokolovima po Lukavici ili da branite kao sa onom parolom ima li mesa na Markalama?
E ozraceni, vazda sabanijada sa vama...
Ja moram fakat priznati da nismo nikom bitni osim manijacima pa isti šalju izvidnicu, na prevaru iznose trans, pa s gostovanja u prolazu bacaju bombe na dječije igralište pa opet s gostovanje svrate da se mangupišu pa poslije završe u policijskoj stanici junaci. Nismo im bitni ni kad montiraju snimak da bi nas ocrnuli i to su uradili preko zvanicnog youtube kanala. Nismo im bitni ni kada obuku drotovske uniforme i pregaze kilometre da bi došli do krpe.
Stvarno ne znam zašto sve to, ako im je Robija ugasila podgrupu iz Maglaja imaju još uvijek Olovo u ZDK.
Stvarno ne znam zašto sve to, ako im je Robija ugasila podgrupu iz Maglaja imaju još uvijek Olovo u ZDK.
-
Nulatridva
- Kontakt:
Pravi ste mitomani, eo sad sam se uvjerio, Jel te stid za to što si rekao, čuj parola, ko ti je ono nako u familiji najdraži?Hole82 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 16:46NavojKontra5491 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 16:32Dosli da branimo Bosnu imamo saznanja da se na Grbavici nalazi veliki broj cetnickih dobrovoljaca
Je li ko sto ste sa Sokolovima po Lukavici ili da branite kao sa onom parolom ima li mesa na Markalama?
E ozraceni, vazda sabanijada sa vama...
Trenutno korisnika/ca: Perotti, Riziko, Zaboljesutra i 21 gost.