La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
No gluten Carvajal je i dalje tito.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Mrsko mi tražiti još, da se podsjetimo bisera.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nista pogresno nisam napisao, da nije bilo povreda danas bi bili u najmanju ruku na istom nivou.
Viniju svaka cast, trenutno najbolje krilo svijeta.
Viniju svaka cast, trenutno najbolje krilo svijeta.
Bio je bolji finisher.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Shategabri
- Kontakt:
Barsa pogrešno dozira tinejdžere. Zapravo ih ne dozira, sprži ih. Nema prostora da se igrač uvodi polagano u ritam. Carlo Gulera u startnu postavu, al sat igre i dosta ti je mali.
Pogriješili su sa, Fatijem, čini se i sa Pedrijem i Gavijem. Nadam se neće i sa Lamineom.
Pogriješili su sa, Fatijem, čini se i sa Pedrijem i Gavijem. Nadam se neće i sa Lamineom.
Koševo Zapad
Sjećam se i kada je Riqi Puig bio bolji od Modrića ahahaha
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ja se nadam da hoće pogriješiti, on je najtalentiraniji od svih. **** svakako nikad nisam smatrao nekim talentom, on bi možda uspio u fudbalu da je igrao prije 15 godina kad i debil od trenera mu. Gavi ima neke šanse.Shategabri je napisao/la: ↑09 maj 2024, 17:07Barsa pogrešno dozira tinejdžere. Zapravo ih ne dozira, sprži ih. Nema prostora da se igrač uvodi polagano u ritam. Carlo Gulera u startnu postavu, al sat igre i dosta ti je mali.
Kakav crni Fati, i da nije bilo povreda imao bi karijeru nivo Marcus Rashford.
Remember, remember the 5th of November.
- Shategabri
- Kontakt:
Neka ga, treba Španiji kvalitetno kriloTonySosa je napisao/la: ↑09 maj 2024, 17:12Ja se nadam da hoće pogriješiti, on je najtalentiraniji od svih. **** svakako nikad nisam smatrao nekim talentom, on bi možda uspio u fudbalu da je igrao prije 15 godina kad i debil od trenera mu. Gavi ima neke šanse.Shategabri je napisao/la: ↑09 maj 2024, 17:07Barsa pogrešno dozira tinejdžere. Zapravo ih ne dozira, sprži ih. Nema prostora da se igrač uvodi polagano u ritam. Carlo Gulera u startnu postavu, al sat igre i dosta ti je mali.
Kakav crni Fati, i da nije bilo povreda imao bi karijeru nivo Marcus Rashford.
Koševo Zapad
Pitanje za navijače Reala. Može li se kazati da je Luka Modric veća legenda Reala od C. Ronalda, Di Stefana, Puskasa?
Di Stefano, Puskas, Raul, C.Ronaldo su levela za sebe.
Modrić je najbolji vezni moji je igrao u Madridu uz Zidana, vjerovatno i top 3 najbolja veznjaka svih vremena.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Niko sa Di Stefanom ne moze u istu recenicu. Samo je Santiago Bernabeu licno veca legenda Reala od Di Stefana.
Messi je najveći igrač koji je igrao na Bernabeu 
Badava kad će Madrid vjerovatno za mjesec imati više LP u 10 godina nego Barcelona od svog nastanka
- Shategabri
- Kontakt:
Igrači su prolazna kategorija.
Fokusirajmo se na klubove, tačnije najveći klub na svijetu
Koševo Zapad
Tripleta je ono što se broji, nafakaške klempe koje ne osvaja uvijek najjača ekipa su manje vrijedne
Threepeat je jači od Triplete.. uvijek bilo i ostalo
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.