BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
I tako se mi oprastamo lagano od dalje borbe, mah ionako ce nas suspendovati koji se qrc imam nervirati vise.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
ha ha.oldman je napisao/la:Sta bi tek bilo da igra Ivica ,kada nam ovako zabija Marica.
Ovdje se jedino Dzeko trudi.
Lulic objasnio kako se igra

- ibrakadabra
- Kontakt:
Pape ce praviti izmjene kad primimo drugi.
Davno je Čiro rekao da miske i pjanic nemogu igrati zajedno.
Davno je Čiro rekao da miske i pjanic nemogu igrati zajedno.
Ja se necu sloziti sa vama. Mislim da smo prvo PV odigrali fenomenalno ali da jednostavno nismo imali srece. Rumuni su jednom osutali i dali gol, osim toga nisu prosli centar vise od 2-3 puta.. Bilo je nekoliko vrlo lijepi poteza na ljevoj strani i zaisti mi je bilo uzivanje gledati takav fudbal. Rumuni su dosli da se brane i to rade vrlo dobro za sada. Vidjecemo u drugom dijelu kad se nadam da ce uci Muslimovic.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Steta velika u PM....totalno smo bolji ali ...mi ko mi..primimo gol iz jedne poluprilike...naravno da je lopta zakacila Mujdzu....Rumuni nabijaju lopte ali vode
Nadam se da cemo u drugom stisnuti jos i postici dva gola

RIP SALE VILENJAK
NEZNAM ŠTA JE GORE , PORAZ ILI SUSPENZIJA ?

Šta li ti gledaš ...mak_033 je napisao/la:Ja se necu sloziti sa vama. Mislim da smo prvo PV odigrali fenomenalno ali da jednostavno nismo imali srece. Rumuni su jednom osutali i dali gol, osim toga nisu prosli centar vise od 2-3 puta.. Bilo je nekoliko vrlo lijepi poteza na ljevoj strani i zaisti mi je bilo uzivanje gledati takav fudbal. Rumuni su dosli da se brane i to rade vrlo dobro za sada. Vidjecemo u drugom dijelu kad se nadam da ce uci Muslimovic.

"Indija,Pakistan..."
Ma Pape eksperimentise, cuj Pjanic i Miske zajedno
LULIC CAR !!!

LULIC CAR !!!
Direktni krivici za gol Spahić stoji kao ukopan dok Marica prima loptu i neometano puca na gol dok Hasagić reaguje kao lenjivac iz Amazona..loše loše..

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Unforgotten
- Kontakt:
Ma Miske i Vedo najkatastrofalniji.
Ovaj prvi stalno ima loptu, ali svaki ubačaj nizašta, imao onaj jedan šut i to je to, a što se Vede tiče ne znam ni da je igrao.
Imam osjećaj da će se i nama malo sreća osmijehnuti, i da ćemo pobijedit!
Sretno zmajevi
Ovaj prvi stalno ima loptu, ali svaki ubačaj nizašta, imao onaj jedan šut i to je to, a što se Vede tiče ne znam ni da je igrao.
Imam osjećaj da će se i nama malo sreća osmijehnuti, i da ćemo pobijedit!
Sretno zmajevi
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Fuj kako lose igramo.Samo prvih 10 minuta pritisli i to je to.Taktika ebo mancina,kakvu taktiku ima Sušic
.U ovim utakmica ibricic.Jednostavo nemam ti prodora.

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- L' Imperator
- Kontakt:
Ne igramo lose,al jbg..jedna poluprilika i primimo go
1:1 ce zavrsiti...

#samoRudar #zauvijek
GRUZIJA 1 - 0 HRVATSKA (Str: 90m´- L. Kobiashvili)

Nijedna akcija preko desne strane. Sve ide na Lulica a kad tad ce se istrositi i sta onda? Imali inicijativu i pritisak prvih 15 minuta, Rumuni skontali fol, adaptirali igru i rjesili problem. Susic sjedi i grije jaja.
PS: Hasaga = panj
PS: Hasaga = panj
Ma reaguj qrcu kad ti frajer s 5 metara puca na gol od 7 metaraSaurman je napisao/la:Direktni krivici za gol Spahić stoji kao ukopan dok Marica prima loptu i neometano puca na gol dok Hasagić reaguje kao lenjivac iz Amazona..loše loše..![]()
"Indija,Pakistan..."
Hvala "vrhunskom" selektoru koji trenerske sposobnosti ima u malom prstu sto nam je jos jednu generaciju upropastio. Bukvalno je na teren poslao "samoubilacku" brigadu i ako zna da je odbrana "suplja" ko Svicarski sir. Ne daj Boze da je ovo neka jaca reprezentacija, mislim da bi nam "spucali" pet komada, a izgleda Susic nije nista naucio nakon poraza protiv Francuske.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- ibrakadabra
- Kontakt:
Lako smo se odrekli Begovića.Pape ODLAZI
- Goalgetter
- Kontakt:
Bosna i Hercegovina - Rumunija 0:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ljepoje je napisao/la:GRUZIJA 1 - 0 HRVATSKA (Str: 90m´- L. Kobiashvili)![]()
![]()
![]()
![]()
Kad je izvlacenje grupa za sljedece kvalifikacije ?
Nismo prilike stvorili kako treba...2 polu-sanse sutevima Misimovica iz daljine...on i Lulic jedini mogu dobiti prolazne ocjene...Ibisevic ocaaaaaaaajan. Spahic i Mravac su kompaktni ali kad bi se zaj.....
Nismo prilike stvorili kako treba...2 polu-sanse sutevima Misimovica iz daljine...on i Lulic jedini mogu dobiti prolazne ocjene...Ibisevic ocaaaaaaaajan. Spahic i Mravac su kompaktni ali kad bi se zaj.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.