Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ispisano 100 stranica, skoro nijedna nije za utakmicu. Isto tako i na drustvenim mrezama. Nigdje se nista ne spominje.
Neko je na strani ljudi od puta neko na strani rođenih neko je nekaad na strani pitara nekad robije al kako god okrenes ove manijake niko ziv ne voli ko da su sugavi. Hajmo im proucit nesto red bi bio.
Zadnja izmjena: nicaze95, dana/u 09 maj 2024, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bosanac1997
- Kontakt:
Hoce li Ramo Isak sad biti vodja obje grupe.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zanimljivo kako ova Zenicka nejac vazda komentarise isto, samo kmece i vrte se u krug
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Imaju ljudi akciju, kako nemaju.. Napali futsalereKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:12Zanimljivo kako ova Zenicka nejac vazda komentarise isto, samo kmece i vrte se u krug
- KONTRASVIH
- Kontakt:
"Nemamo mi komplekse" ali se slomise da ispisu par stranica o Manijacima na temi opcenito PL BiH dok igraju sa Gornjim Rahicima. Vazda najveci sabani bili, a evo izgleda jos uvijek su neprikosnoveni

ja a u tom klubu fucalera sve sami profi igraci aj ne seri zivota tiBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:15Imaju ljudi akciju, kako nemaju.. Napali futsalereKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:12Zanimljivo kako ova Zenicka nejac vazda komentarise isto, samo kmece i vrte se u krug
![]()
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Znas li sta je bilo ovdje 5 minuta poslije u Crkvicama ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:16"Nemamo mi komplekse" ali se slomise da ispisu par stranica o Manijacima na temi opcenito PL BiH dok igraju sa Gornjim Rahicima. Vazda najveci sabani bili, a evo izgleda jos uvijek su neprikosnoveni![]()
![]()
cuj sta pa bio trk u policju hahahahahahRubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:19Znas li sta je bilo ovdje 5 minuta poslije u Crkvicama ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:16"Nemamo mi komplekse" ali se slomise da ispisu par stranica o Manijacima na temi opcenito PL BiH dok igraju sa Gornjim Rahicima. Vazda najveci sabani bili, a evo izgleda jos uvijek su neprikosnoveni![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Moze li to malo glasnije?RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:19Znas li sta je bilo ovdje 5 minuta poslije u Crkvicama ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:16"Nemamo mi komplekse" ali se slomise da ispisu par stranica o Manijacima na temi opcenito PL BiH dok igraju sa Gornjim Rahicima. Vazda najveci sabani bili, a evo izgleda jos uvijek su neprikosnoveni![]()
![]()

Sta je bilo ? Mozes li napisati ti?RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:19Znas li sta je bilo ovdje 5 minuta poslije u Crkvicama ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:16"Nemamo mi komplekse" ali se slomise da ispisu par stranica o Manijacima na temi opcenito PL BiH dok igraju sa Gornjim Rahicima. Vazda najveci sabani bili, a evo izgleda jos uvijek su neprikosnoveni![]()
![]()
Metallica robija?KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:21Moze li to malo glasnije?RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:19Znas li sta je bilo ovdje 5 minuta poslije u Crkvicama ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:16"Nemamo mi komplekse" ali se slomise da ispisu par stranica o Manijacima na temi opcenito PL BiH dok igraju sa Gornjim Rahicima. Vazda najveci sabani bili, a evo izgleda jos uvijek su neprikosnoveni![]()
![]()
![]()
![]()
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Znam ja veoma dobro na kojeg se kralja referiraju oni koji vam ispiraju mozak, nego ne mogu vjerovati da ga neko još uvijek uzima kao argument.
Samo nam još reci šta se na kraju desilo kad se taj "kralj" ogradio od njih?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
opalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:06Moze li neko onoj TIFO sceni poslat detalje ovog sramnog dogadaja da bude upoznata citava javnost. Naravno i czhooligans koji je objavio plijen i slike. Nek svak zna sramotu
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Trenutno korisnika/ca: bvsic, nidjeveze1, Pablo11 i 27 gostiju.