MostarskiSin je napisao/la: ↑09 maj 2024, 23:56
MostarskiBijeli je napisao/la: ↑09 maj 2024, 23:46
Radobolja je napisao/la: ↑09 maj 2024, 23:15
Kako je raspad sistema komsija evo zadnje tri veceri akcijanje,kazes nasi popisani transi a sta mislis u kakvom su stanju vasi
Opet nesto tipa 15 na 3 ?
Sto ne dodjete na pravo mjesto,valjda je to najmanje sto mozete uraditi nakon 60 zastava i pokazat da ima zivota bar malo u vama?
Vama dlaka nije falila sa glave,ali ste odradjeni za sva vremena,pusteno vam je da mislite da nas nema pa dam dam dam.Ali ok,svak ima svoju furku,samo akcijajte,po meni takvim ispadima po gradu samo tonete dublje,takve vas situacije nece vratiti u zivot,ali vas izbor.Samo pazite da vi je budete izakcijani.
A legendo odvadi malo, cuj 15 na 3
Ako mislis na bitku kod pumpe na bulevaru, sve cisto ko suza, 3 na 3. Mogu ti cak poslati imena momaka s obe strane u pp ali ne bi bilo u redu
Uostalom koga vise boli kita za to, momci su odlucili da nema gasenja i da ostaju ista imena. Mi ovdje mozemo srat do kad hoces a skoro niko s foruma pojma nema sta se desava unutar grupa.
Nisam mislio na to,ali kad si spomenuo,jel mislis da je to vrijedno paznje sto provlacite par dana tu cuvenu bitku 3 na 3,a mislim da je bilo 3 na 2 ali hajde nek vam bude,nasuprot ovoga sto vam se desilo?Meni to odaje onako malo da neka nemoc vlada medju vama.
15 na 15,20 na 20 pa bi rekao covjek nesto se desilo,a vi ovdje pricate par dana o 3-4 sake sto su poletile,daj...
Ja cu ti reci onako slobodno da vam je u grupi katastrofa, a kako i nebi bilo nakon onih svih udarnih koje su mnoge generacije nosile,ono ie trofej van serijski.
Zelim ti postavit jedno pitanje,tebi I kolegama.
Da li je bilo vrijedno da nekolicina tih vasih furaca dirnu u osinjak,nakon svih generacija,znajuci ako imas imalo pameti da ce ti ovi vratit od sad pa za 20 godina duplo?
Ja iskreno mislim da ste se precjenili,moje skromno misljenje,I da su mnogi medju vama ovog misljenja.