Trese se gora izgleda samo u glavama nekih forumasa. Kao da hoce da destabilizuju klub. Imamo neprijatelja vise nego navijaca, a najjaci su ovi sto realno situaciju sagledaju pa komentarisu.bvsic je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:15tresla se gora rodio se mispjankesarajevo je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:03“Sebe je precijenio, a mene potcijenio, tako je nastao problem”, napisao je Ibričić.
Mnogi su to protumačili kao poruku nekome u klupskom rukovodstvu, a kako ne bismo nagađali kome i zašto, kontaktirali smo aktuelnog suspendiranog sportskog direktora.
"Ne bih ništa komentirao, nama je fokus na Premijer ligi. Evo, već sutra je nova utakmica (protiv ekipe Zvijezda-09 na Koševu, op.a), cilj je da se osigura Evropa.
Bitno je da se to sutra dobije, što je prvi cilj svih nas, sve druge stvari ne bih sad komentirao, nema ni potrebe.
Hajmo mi da se izbori Evropa, pa ćemo poslije o svemu pričati", kaže Ibričić za Raport.
Međutim, dolazi do nas mnogo informacija, navodno i da je Vaša pozicija u klubu pod upitnikom?
"Znate kako je kod nas, mahala "radi". Svašta sam i ja čuo, kao i vi, ne trebam govoriti. Ali, pustimo to.
Stvarno ne bih govorio o tome, mene i stručni stožer zanima samo ova prva utakmica, da se proba dobiti i osigurati Evropa, jer je to naš cilj bio kada smo dolazili.
Fokus nam je na tome, na ove preostale tri utakmice".
I još jednu stvar možete li nam pojasniti - šta konkretno predstavlja suspenzija koja Vam je izrečena, znači li to da nikakvu vezu s klubom ne možete imati dok je ona na snazi?
"Ja imam ugovor s klubom, a suspenzija je samo za obavljanje dijela posla", rekao je Ibričić.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Gdje je onaj brutalnaistina da nam kaže par stvari?pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:29Trese se gora izgleda samo u glavama nekih forumasa. Kao da hoce da destabilizuju klub. Imamo neprijatelja vise nego navijaca, a najjaci su ovi sto realno situaciju sagledaju pa komentarisu.bvsic je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:15tresla se gora rodio se mispjankesarajevo je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:03“Sebe je precijenio, a mene potcijenio, tako je nastao problem”, napisao je Ibričić.
Mnogi su to protumačili kao poruku nekome u klupskom rukovodstvu, a kako ne bismo nagađali kome i zašto, kontaktirali smo aktuelnog suspendiranog sportskog direktora.
"Ne bih ništa komentirao, nama je fokus na Premijer ligi. Evo, već sutra je nova utakmica (protiv ekipe Zvijezda-09 na Koševu, op.a), cilj je da se osigura Evropa.
Bitno je da se to sutra dobije, što je prvi cilj svih nas, sve druge stvari ne bih sad komentirao, nema ni potrebe.
Hajmo mi da se izbori Evropa, pa ćemo poslije o svemu pričati", kaže Ibričić za Raport.
Međutim, dolazi do nas mnogo informacija, navodno i da je Vaša pozicija u klubu pod upitnikom?
"Znate kako je kod nas, mahala "radi". Svašta sam i ja čuo, kao i vi, ne trebam govoriti. Ali, pustimo to.
Stvarno ne bih govorio o tome, mene i stručni stožer zanima samo ova prva utakmica, da se proba dobiti i osigurati Evropa, jer je to naš cilj bio kada smo dolazili.
Fokus nam je na tome, na ove preostale tri utakmice".
I još jednu stvar možete li nam pojasniti - šta konkretno predstavlja suspenzija koja Vam je izrečena, znači li to da nikakvu vezu s klubom ne možete imati dok je ona na snazi?
"Ja imam ugovor s klubom, a suspenzija je samo za obavljanje dijela posla", rekao je Ibričić.

-
- Kontakt:
Izjava ko izjava ali glupa izjava.Sad on kao nama želi reći kako je njemu stalo do svake utakmice i da su bitne ove nebitne.
Umjesto da je rekao trudit ćemo se da što više minuta dobiju mladi igrači jer smo Evropu obezbijedili i time ispunili minimalni cilj zahvaljujući drugim ekipama,on demagogiju prosipa.
Samim tim je pokazao da nema nimalo smaokritičnosti i da samo pokušava da popravi krajnji omjer pobjeda na kraju sezone.
Umjesto da je rekao trudit ćemo se da što više minuta dobiju mladi igrači jer smo Evropu obezbijedili i time ispunili minimalni cilj zahvaljujući drugim ekipama,on demagogiju prosipa.
Samim tim je pokazao da nema nimalo smaokritičnosti i da samo pokušava da popravi krajnji omjer pobjeda na kraju sezone.
Bitno je da si ti tu da kritikuješ sve redom.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:39Izjava ko izjava ali glupa izjava.Sad on kao nama želi reći kako je njemu stalo do svake utakmice i da su bitne ove nebitne.
Nisu to pitari uopšte.Riki10HZ je napisao/la: ↑09 maj 2024, 20:48Zamisli ti dokle idu pojedini ljudi hahaha ovo je za izucavanja fakat. E cuj sad i izjava problem cc kako raja voli mahalanje i suplje i samo daj da se nesto prica a sutra ce sjesti pored tva i lagano pametovat i cekat Eveopu da ae pojave na Kosevu ako i tad mozda 3 pretkolo ako se doguraVanja8 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 17:54![]()
![]()
![]()
E sta sve covjek ovdje nece procitati...![]()
Fakat nisam znao da imamo prisutno na temi ovoliko klinickih psihologa, koji uz nekakvu svoju analizu istrazuju, detektuju i odredjuju , sta i kako pojedini igraci ili treneri zele da nam kazu izmedju redova, a da to ne bude direktno i javno.
Pitarluk je vazda bio cudo i sinonim za rubriku " vjerovali ili ne ", ali brate ovi ga digose za jos dva levela iznad...![]()
![]()
Sreca , pa Rozmanu ne prikazase patike, eh da su vidjeli kako je svezao pertle ili snjure, mislim, da bi mogli odmah odrediti za koji naredni klub ce poslije nas, definitivno potpisati...
Nema ovo nidje na svijetu...![]()
![]()
Tuznooo da ne moze tuznije... Svi na Sjever U INAT SVIMA!
-
- Kontakt:
Molim te nam ne citiraj ovog destabilizatora, realnog.fks74 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:42Bitno je da si ti tu da kritikuješ sve redom.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:39Izjava ko izjava ali glupa izjava.Sad on kao nama želi reći kako je njemu stalo do svake utakmice i da su bitne ove nebitne.
Kakva nas sila potrefi u Evropi, ljeta 2018. Ja mislim, od one koševske utakmice je krenuo njihov uspon.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije teško pogodititabba77 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:34Gdje je onaj brutalnaistina da nam kaže par stvari?pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:29Trese se gora izgleda samo u glavama nekih forumasa. Kao da hoce da destabilizuju klub. Imamo neprijatelja vise nego navijaca, a najjaci su ovi sto realno situaciju sagledaju pa komentarisu.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
'ta će Staljin pored tebe?MortemHz je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:50Nije teško pogodititabba77 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:34Gdje je onaj brutalnaistina da nam kaže par stvari?pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:29
Trese se gora izgleda samo u glavama nekih forumasa. Kao da hoce da destabilizuju klub. Imamo neprijatelja vise nego navijaca, a najjaci su ovi sto realno situaciju sagledaju pa komentarisu.![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
U suštini Ibričić je suspendovan sa klupe, na istoj ne može sjediti na utakmicama, a osnovu posla kojeg radi može normalno da obavlja. Kako ćeš ti njemu zabraniti da pregovara sa igračima, čak i da uspiješ klub može tu postaviti nekoga privremeno kao posrednika da Ibričić preko njega završava te stvari. Ne kontam što bi ga otjerali
-
- Kontakt:
Ma naravno to samo predpostavljaju ovi realni navijaci. A do kraja 10. mjeseca proci ce to zacas.pitara je napisao/la: ↑09 maj 2024, 22:59U suštini Ibričić je suspendovan sa klupe, na istoj ne može sjediti na utakmicama, a osnovu posla kojeg radi može normalno da obavlja. Kako ćeš ti njemu zabraniti da pregovara sa igračima, čak i da uspiješ klub može tu postaviti nekoga privremeno kao posrednika da Ibričić preko njega završava te stvari. Ne kontam što bi ga otjerali
Ne mijenati nista samo pojacati. Taman su se igraci upoznali.
Javlja Grant da nije kontaktiran
Ja pitarluka
Ja pitarluka
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Aleksandar Stanojevic bi po meni bio najbolji izbor.
SVI NA KOŠEVO!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Navodno svi odose na kraju sezone, ponovo cemo u krug 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja sam čuo, na moju veliku žalost, da je Husref novi trener.stojko je napisao/la: ↑10 maj 2024, 01:38Petev je 10 klasa iznad nase lige. Ova dva bivola su dobri za straparijadeThrillerHz je napisao/la: ↑10 maj 2024, 01:29Kontaktirani Petev, Husref i Dudic. Ibricic je bivsi vec
Znam da je zajebancija ali eto da se upecam, Petev realno u reprezentaciji dobar bio iako ga nešto nisam mirisao mada iskreno od 2014 godine me repka ne interesuje i sa ovim savezom čak i navijam protiv nas. Mislim da bi on bio fina zamjena i neka nada da bi moglo biti dobro ali ne bi se žalio ni da ostane Simon i da se čovjeku da šansa i u ovoj sezoni.ThrillerHz je napisao/la: ↑10 maj 2024, 01:29Kontaktirani Petev, Husref i Dudic. Ibricic je bivsi vec
Husref ispričana priča ogroman broj puta, hvala mu meni lično je legenda ali ne moze on vise plus ni sa zdravljem nije najbolji a koliko smo samo imali haos završnica i trilera da ne bi čovjek preživio na klupi uopšte.
Dudic vjerujem da ne bi se vratio iz principa kako je otišao iako je tu sada neka nova grupa ljudi plus tamo očigledno dobro mu ide jer je manji pritisak i manja očekivanja.
Sutra SVI na Koševo po Evropu i nadam se nekih 3+ u mreži zvijezde

Ista stvar, nemam uopste neki komentar povodom toga, previse informacija kruzi tacno ne znam sta da vjerujem…PeppermintSA je napisao/la: ↑10 maj 2024, 01:41Ja sam čuo, na moju veliku žalost, da je Husref novi trener.stojko je napisao/la: ↑10 maj 2024, 01:38Petev je 10 klasa iznad nase lige. Ova dva bivola su dobri za straparijadeThrillerHz je napisao/la: ↑10 maj 2024, 01:29Kontaktirani Petev, Husref i Dudic. Ibricic je bivsi vec
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Dakle, trojac iz snova, Musemic - Oruc - Dzenis Cosic 

Trenutno korisnika/ca: Uvijeknapravojstrani i 48 gostiju.