A i svi ti što bi nam ko valjali, su grijači klupe. Gigović, Husić, Špikić, čak je i Janković odavno klupiran, a nije da igraju u EPL.Vaya je napisao/la: ↑10 maj 2024, 13:04Katići, Radeljići, Markovići i slične kalkulante prihvatam jedino ukoliko su zamjena za Kovačeviće, Čiviće, Saničanine... Što se odbrane tiče, ja bih fokus stavljao na onog malog Husica iz Svicarske, te zajedno za Karićem kao back-up Kolašincu...mi imamo odbranu ustrojenu...adrenaline323 je napisao/la: ↑10 maj 2024, 12:50Da ne dodjemo u situaciju da moramo zvati kovacevica ponovo. Svaki kvalitetan igrac je dobro dosao
Od ovih Hrvata, što neko gore spomenu Špikića, ne znam je li ima veze sa Bosnom, isto tako nama bi Janković iz Rijeke legao k'o šamar budali, isto tako ne znam je li ima ikakve veze sa Bosnom osim ono sto je igrao za Zrinjski... Malog Šakotu gledati da se ne izmakne, ukoliko se bude razvio u pristojnog igrača...
Akcenat staviti na jačanje veze, krila i napada... Gigović, Bajraktarević, Husković, Jašić... U slijedeće 3-4 godine moramo izvući nekog golmana za dugoročnu priču
Ima možda 5-6 potencijalnih koji bi mogli među 24 reprezentativca, ali praktično nema niko ko bi odmah bio pojačanje, čak ni igrač za prvih 11+4.
Bilo bi najbitnije otići po ovog Malića iz Rieda, dok je vrijeme. 2005. godište, ponajbolji igrač austrijske cvajte i dogodine skoro sigurno na višem nivou. Mogli bi slovenci reagovati.