Nizozemska i Joost Klein nisu dobili dozvolu da učestvuju na današnjoj probi, navodno je sinoć Joost bio dio nekakvog "incidenta". Večeras je jury show gdje se predstavljaju žiriju i dobijaju te bodove, ako ga ne bude tu znači da je diskvalifikovan.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nizozemska i Joost Klein nisu dobili dozvolu da učestvuju na današnjoj probi, navodno je sinoć Joost bio dio nekakvog "incidenta". Večeras je jury show gdje se predstavljaju žiriju i dobijaju te bodove, ako ga ne bude tu znači da je diskvalifikovan.
Kakva drama ovogodišnja Eurovizija, dugo ovako nije bilo
Izgleda da će Joost biti diskvalifikovan, navodno je tu i neka tuča bila, pa sad - nije nemoguće. Iskreno mislim da žiri neće dozvoliti da Izrael dobije, znaju da bi to bilo čisto ludilo, mada ko zna sa njima. Ukoliko se to desi, platili bi nam tamo iz Eurovizije da učestvujemo, Deen vol.3 incoming.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Da glasam glasao bih za Srbiju. Nekako mi je legla pjesma i mislim da je kvalitetna pjesma. A i pjevacica je operisana od politike, prozivali su je svi Vucicevi botovi iz medija i bio bi im samar da ona napravi neki uspjeh.
A ako neko treba osvojiti najvise bih volio Hrvatska. Isto korektan momak. Dobra pjesma, bolje neko sa Balkana.
Da glasam glasao bih za Srbiju. Nekako mi je legla pjesma i mislim da je kvalitetna pjesma. A i pjevacica je operisana od politike, prozivali su je svi Vucicevi botovi iz medija i bio bi im samar da ona napravi neki uspjeh.
A ako neko treba osvojiti najvise bih volio Hrvatska. Isto korektan momak. Dobra pjesma, bolje neko sa Balkana.
Pa Srbija je realno veći favorit od Hrvatske, i oca mi ne kontam sve vas koji govrite kako Hrvatska ima dobru pjesmu, šta vam je u onoj pjesmi dobro, nit emocije nit glasa, nit ničega.
A zato je Vucicevi mediji zovu "broj 16" a ne imenom
Pa Srbija je realno veći favorit od Hrvatske, i oca mi ne kontam sve vas koji govrite kako Hrvatska ima dobru pjesmu, šta vam je u onoj pjesmi dobro, nit emocije nit glasa, nit ničega.
kad bi se gledalo samo kvalitet izvodjenja, tekst, melodija, vokal onda bi pobjedio ovaj Francuz ili Italija
ali Eurovizija nije samo to, zato mislim da ce Hrvatska izdominirati sa glasovima publike a onda ce ziri odigrati svoju ulogu pa je tu sve moguce