nije, neuroni i sinapse su podmazani. usput, za sve koji me nazivaju ustašom. ograđujem se od oba uvezena nam totalistaristička režima, a razdoblje ndh smatram jednim od najcrnjih razdoblja hrvatske povijesti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:23oprosti ali tebi je mozak suhLamineDiarra je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:17suhe činjenice uznemire pola ovog općilišta.
ne želim ni pomisliti što bi tek bilo da vas netko zatrola.
Premijer liga BiH - aktuelno
- LamineDiarra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A od sporta bio je jučer turnir iz 2. Svjetskog rata.erititerum je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:43Nisam ja ugrožen, zaboli me neka stvar za idiote, bilo koje nacije. Jedini razlog zašto sam uopće napravio račun je taj da je ovaj forum izgledao kao mjesto za normalne sportske diskusije, a onda su sa tumačenjem kodeksa krenula skidanja maski, fašisti se žale na fašizam, kriminalci se žale na kriminalce, sve je tu osim sporta.
Ne znam više koja je poanta političkih prepiranja, kad se nismo 30 godina ništa dogovorili, niti ćemo u sljedećih 30, bar ovdje nek bude tema sport i samo sport.

Zahebavam se ja generalno...nije ni meni do ovih tema...topla preporuka ZAHEBAVAJ KOGA STIGNES.
Pozdrav
-
- Kontakt:
Konobar, može jedna tura praljkovace za ove uje sa foruma ?
- LamineDiarra
- Kontakt:
srebrenača za gospodina ovdje. i naravno, ostalima što žele.Madrilenho je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:52Konobar, može jedna tura praljkovace za ove uje sa foruma ?
Izjednacavanje zlocinca i zlocina zasluzuje trajno uklanjanje sa forumaLamineDiarra je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:55srebrenača za gospodina ovdje. i naravno, ostalima što žele.Madrilenho je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:52Konobar, može jedna tura praljkovace za ove uje sa foruma ?
Bila je to kratka, ali intenzivna forumska karijera.
Uvozni narativ sa HB foruma i ograničen intelektualni kapacitet su ipak onemogućili duže druženje.
Uvozni narativ sa HB foruma i ograničen intelektualni kapacitet su ipak onemogućili duže druženje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trajni ban, bez mogućnosti pomilovanja.
-
- Kontakt:
Ko ti drma kavez ujooooo, konobar, može momku dupla praljkovaca i reci muzici malo tiseLamineDiarra je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:55srebrenača za gospodina ovdje. i naravno, ostalima što žele.Madrilenho je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:52Konobar, može jedna tura praljkovace za ove uje sa foruma ?
Zadnja izmjena: Madrilenho, dana/u 10 maj 2024, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Evo samo onako ko ti je najdrazi u kuci **** ti sve najdraze,ajde admine goni **** lagani trajni banLamineDiarra je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:55srebrenača za gospodina ovdje. i naravno, ostalima što žele.Madrilenho je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:52Konobar, može jedna tura praljkovace za ove uje sa foruma ?
-
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pomje ... /komentari
**** li vam Borac majku svima u usta. Zbog njih se cijelo koli pomjera na ponedeljak. Sta trebam u Ugljevik ici ponedeljkom pored subote i nedjelje.
Umrli svi. amin
**** li vam Borac majku svima u usta. Zbog njih se cijelo koli pomjera na ponedeljak. Sta trebam u Ugljevik ici ponedeljkom pored subote i nedjelje.
Umrli svi. amin
Večeras Sarajevo igra.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Red Army nema svoj privatni forum, samo za navijače kluba?
A toliko se busaju u prsa da su neka ozbiljna grupa.
A toliko se busaju u prsa da su neka ozbiljna grupa.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Red Army ima svoj forum,a ovo sto citas na ss.ba podforumu FK Velez je dogovaranje foruma za ostale navijace Veleza ili simpatizere kako ih neko zove.
Ranije smo imali 2 foruma tog tipa,ali sada ce se praviti nesto ozbiljnije.
Netačno. Muka mu je od "zaštićenih" igrača i toga da mu se neko konstantno petlja u posao.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Smece jedno zadojenoLamineDiarra je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:55srebrenača za gospodina ovdje. i naravno, ostalima što žele.Madrilenho je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:52Konobar, može jedna tura praljkovace za ove uje sa foruma ?
-
- Kontakt:
**** li vam Borac majku i vaši termini
-
- Kontakt:
@BrutalnaIstina im je sve fino rekao sta i kako

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Beri brigu ne - Nikad vise.LamineDiarra je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:17suhe činjenice uznemire pola ovog općilišta.
ne želim ni pomisliti što bi tek bilo da vas netko zatrola.

Tipicni uzivalac hb foruma, pa je pokusao biti interesantan i ovdje.LamineDiarra je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:55srebrenača za gospodina ovdje. i naravno, ostalima što žele.Madrilenho je napisao/la: ↑10 maj 2024, 16:52Konobar, može jedna tura praljkovace za ove uje sa foruma ?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.