FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jadan janez treba mu izganjati kakvu invalidninu sta je pretrpio( 20 000 e mjesecno)
Daj senera bajramovica za 9 joja plate da ostvari bolji rezultat od ovog modernog trenera.
Sad niko ne valja ni igraci ni klub samo je autobus slovenaca ispravan u svojim zamislima.
Ibricicu hebem ti plavu familiju i ciglu na grbavici i onog ko te dovede.
Daj senera bajramovica za 9 joja plate da ostvari bolji rezultat od ovog modernog trenera.
Sad niko ne valja ni igraci ni klub samo je autobus slovenaca ispravan u svojim zamislima.
Ibricicu hebem ti plavu familiju i ciglu na grbavici i onog ko te dovede.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 10 maj 2024, 18:12, ukupno mijenjano 2 puta.
- luckystrike
- Kontakt:
... na Koševu se svjetla pale ...
-
- Kontakt:
Corluka ide vani
-
- Kontakt:
Svi svi svi!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Covjek sa najvecom platom u historiji kluba grije klupe i ima ucinak slabiji od nekog stopera.
Sa tom logikom nema nas nigdje i sve vise tonemo. Bolje kakvoj sirotinji te pare da su se uplatile nego sto se dalo tom venecuelanskom mazlumu,mozda bi nas kakva nafaka srela.
Ovako sada ides u tu evropi gdje si plijen i luksemburzanima...
Sa tom logikom nema nas nigdje i sve vise tonemo. Bolje kakvoj sirotinji te pare da su se uplatile nego sto se dalo tom venecuelanskom mazlumu,mozda bi nas kakva nafaka srela.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 10 maj 2024, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Corluka bi bio itekako dobar ali kako napisaše iznad ne vidim ga da ostaje ovdje jednostavno je pokazao da zna i da može bolje, uostalom mi smo navikli na bekove koji većinom ne znaju centrirati 

Ibricic je haman baš djoner lik kad se sa Mirvicem uspio posvadjat do ove mjere,znaci svako od igraca uposlenika bivsih sadasnjih ce pohvalno govoriti o njemu u tom smislu ljudskih odnosa,i da se ovaj uspio sa njim takvim uspio zakaciti haman da nije uredan i da oni istupi po terenima i tribinama nisu slucajni vec da je fakat bezobrazan.
Moglo bi ga veceras neugodno iznenadjenje docekat na stadionu
Moglo bi ga veceras neugodno iznenadjenje docekat na stadionu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Najnovija info Renan napustio stadion Kosevo upravo te je izgledno da se posvadjao sa strucnim stabom... Nazalost..
Iliev, Duraković, Matanović, Čataković, Hasić, Julardžija, Beganović, Soldo, Čelik, Đuričković, Mustafić.
Svi na Koševo !
Svi na Koševo !
Zar nije on u Madridu i nedostupan svakako za ovu tekmu?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nije. Sad smo se slikali ispred zetre. Ljut je. Bio bas... Evo ispostavilo se tacnim nema ga ni na klupi...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ako vas bas zanima, pojedini igraci ne je.bu trenera ni 2%, izmedju ostalog Renan, zato je i bio klupiran, medjutim Mirvic je naredio da Renan mora da igra u prvih 11 pa je poceo posljednjih par utakmica, medjutim tu je i puklo, tako da…
1946~
-
- Kontakt:
Ma znam majstore, sarkazam

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Suspendovao je Rozman Renana i Penerandu izmedju ostalog i zbog toga su problemi neki nastali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
S novim trenerom Penja ce se preporoditi. Svojim golovima,asistencijama i fudbalskim carolijama ce isplatiti svaki cent ulozen u njega.Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 maj 2024, 18:17Covjek sa najvecom platom u historiji kluba grije klupe i ima ucinak slabiji od nekog stopera.

-
- Kontakt:
Ja sam to isto cuo. Vjerovatno se ne trude na treninzima i zato i ne trebaju da igraju.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ni na treninzima, ni na utakmicama ne jebu trenera ni 2%pjankesarajevo je napisao/la: ↑10 maj 2024, 19:03Ja sam to isto cuo. Vjerovatno se ne trude na treninzima i zato i ne trebaju da igraju.
1946~
Pa ne moze se svaki igrac suspendovati kad nesto nije po volji trenera? Nije to privatna prcija. Druze, sjedi s igracima, pricaj, nadjite zajednicku, niste dusmani. Zamislite da je Ferguson suspendovao sve sto ga nisu voljeli ili nisu zarezivali u odredjenim situacijama? Tako bi se svake godine mijenjalo po 15 igraca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ferguson je imao uvijek 1 igraca koji je to regulisao, tipa roy keane, eric cantona itdNapapijri je napisao/la: ↑10 maj 2024, 19:05Pa ne moze se svaki igrac suspendovati kad nesto nije po volji trenera? Nije to privatna prcija. Druze, sjedi s igracima, pricaj, nadjite zajednicku, niste dusmani. Zamislite da je Ferguson suspendovao sve sto ga nisu voljeli ili nisu zarezivali u odredjenim situacijama? Tako bi se svake godine mijenjalo po 15 igraca.
1946~
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, johntravolta123, napoleon72, r3m1, Rodman, Sazg, TETRAPAK i 63 gosta.