FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- belosevic23
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cist ofsajd.
-
- Kontakt:
Obavezna 10 tka i stoper, po mogucnosti 1 desni bek zamjena Beganu. Ostalo manje vise pokriveni smo. Rijesio bih se Pene, Radovica, Andjusica, Anicica, Hasic svakako ide.
Potpisuje za Getafe, ide im Greenwood.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ja kakav balvan.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Od svog dolaska želi profesionalizam, to je dokazano u slučaju Balte, želi igrače koji su potpuno posvećeni ekipi i puni motivacije (slučaj Vrančić) i krenulo nam je stvarno dobro, nedugo nakon toga se desi čitava afera oko Ziljkića, pa onda krkansko ponašanje Ibričića, bol u qrcu kod Penarande i eventualni fizički sukob sa Julardžijom, onda na sve to ti najbolji igrač uzme plaćeni odmor i usred priprema za utakmicu otputuje. Logičan slijed događaja jeste suspenzija za Renana, ali kako da to uradi, kad odmah iza sebe ima hordu navijača?
Malo mi ga je žao, vjerujem da je imao zaista dobre namjere i da je kvalitetan trener, ali moderno i profesionalno kod nas ne ide, upravo zbog toga nas čeka autoritativni trener u nastavku vjerujem Husref, koji bi i bio trener da nije "zatezao" oko dužine ugovora.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- belosevic23
- Kontakt:
Tako je, ovakvih primi-dodaj, malo protrci bez sprinta igraca ima u federalkiSamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 maj 2024, 20:30Akademiju ugasiti koliko je sutra ako nema boljih igrača u njoj od Matanovića.
Ja kakav balvan.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ado-hz, amypitar, Arhitekt, bordobijeli, Bosniacum Lilium, broj6, budzak, bvsic, Dadox, ErosViverosViv, fera, galia95, Gomis99, Guest1945, hajroooooo, Haksss, Hamagara, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, HyperOS, HZbec, JavierBosnia, kakarut, Kaunas, Kyle88, Lavcina, LegendKiller, Lokomotifa, macahz, Maestro^^, mire971, N3R3D, NukeR_G1970, Oerde, Pantelija, Posejdon, Rajvosa4ever, rimljanin90, rishovski, SamoDaKazeem, samoFKS, sekac, strahmeipomisliti, Taree, TETRAPAK, THEC, Venom, voltron30, WeekendOffender, Zagor, ZmajOdBosne33 i 691 gost.