Safet Sušić - Pape
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Hebo PapKeta otvoreno, nema on blage.kimbo je napisao/la:Ovi komentari iznad tipicno Bosanski, mjesecima ga javnost ubija u pojam i sada kada radi guza onda kao neka podrska ..![]()
![]()
Al saltcityattack je moj idol.
**** vas pape vi sto ga jos branite
kimbo je napisao/la:Ovi komentari iznad tipicno Bosanski, mjesecima ga javnost ubija u pojam i sada kada radi guza onda kao neka podrska ..![]()
![]()
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ja mislim da i sam pape zna da nemogu pjanic i miske igrati zajedno.
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 26 mar 2011, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
posjed lopte 80-20. konstantno napadamo oni jednom opucali... sta mislis o njihovom treneru... bar razmisli kad hoces nesto da kazes...DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mislim da i sam pape zna da nemoze on biti trener jednostavo nea taktike.Safet Sušić-Mancini
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
SVIM PLJUVACIMA PAPETA I OVIH REPREZENTATIVACA SE JA N...... MAMEE!!!!
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 26 mar 2011, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
PAPETA ZA DOZIVOTNOG TRENERA 
Bravo pape legendo, moralo je proguliti prije ili kasnije
A ovim paćenicima poručujem da nastave pljuvati 
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
Šta će Papke uvodi Maletića a izvodi Mudonju,ja mislim da lik ni sebi nije jasan.
Grof Pape spcijalista za Rumunske krvopije. 
@aziz-ti onda pratis repku tri mjeseca.
Maletic je svaki put odigrao na dobrom nivou u repci.Jos dok i Muzur bio.
@aziz-ti onda pratis repku tri mjeseca.
Maletic je svaki put odigrao na dobrom nivou u repci.Jos dok i Muzur bio.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 mar 2011, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sine jesi li ti vidio sta je Maletic igrao? To ti se zove pojacanje napada, a dok je Medunjanin igrao zadnjeg veznog.aziz je napisao/la:Šta će Papke uvodi Maletića a izvodi Mudonju,ja mislim da lik ni sebi nije jasan.
Pape je babo BH fudbala.
Zato Maletic uze nekom rumunu loptu kad je naj gusce bilo. Kreno kontra napad, a Maletic kaze gdjes ti kreno!aziz je napisao/la:Šta će Papke uvodi Maletića a izvodi Mudonju,ja mislim da lik ni sebi nije jasan.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ovdje je manja guzva..pa da ovdje napisem nesto
Veliki preokret,veliki....valjalo je vratiti ekipu nakon 0-1.Pape je to uspio.Pored toga,odigrali smo stvarno dobru tekmu protiv Rumuna,koji su se vrlo dobro i organizovano branili...tesko je bilo probiti njihovu odbranu i doci do gola...
Ma odusveljen sam..imali smo i igru i volju i zelju...hrabrost i nismo odustajali ni nakon 0-1...ovo je prevelika pobjeda jednostavno...niko nista ne moze prigovoriti,jer je sve na nivou bilo...
Mislim da bi bilo korektno da svi cestitamo i Papetu i igracima...stvarno smo odlicni veceras bili.
"Bio sam igrac 20 godina,ali ovo mi je najdraza pobjeda u karijeri" -SAFET SUSIC - PAPE
VOLIM TE BOSNO
Veliki preokret,veliki....valjalo je vratiti ekipu nakon 0-1.Pape je to uspio.Pored toga,odigrali smo stvarno dobru tekmu protiv Rumuna,koji su se vrlo dobro i organizovano branili...tesko je bilo probiti njihovu odbranu i doci do gola...
Ma odusveljen sam..imali smo i igru i volju i zelju...hrabrost i nismo odustajali ni nakon 0-1...ovo je prevelika pobjeda jednostavno...niko nista ne moze prigovoriti,jer je sve na nivou bilo...
Mislim da bi bilo korektno da svi cestitamo i Papetu i igracima...stvarno smo odlicni veceras bili.
"Bio sam igrac 20 godina,ali ovo mi je najdraza pobjeda u karijeri" -SAFET SUSIC - PAPE
VOLIM TE BOSNO
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hajde sad svi pljuvaci polizite sto ste popljuvali,pik Titovo zlato
Mamicu vam jarecu,vaske jedne...
Mamicu vam jarecu,vaske jedne...
Cartmane odlazi, odlazi sa foruma 
Samo da pozdravim Curtmana, Monologa, Velezovca, Cocalica (ovaj Zeljovca) i ostale anti Bosance te da ih pitam hoce li biti makar toliko cestiti da pojedu **** koja su izasrali...Posjed lopte 65 prema 35, sutevi 16 prema 5-6, korneri 8 prema 0. Pape HVALA tebi i igracima za ovu vecer a prodane duse, mogu da ti..............
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Zbog ovoga mi je sad puno drazi.sarajlija89 je napisao/la:"Bio sam igrac 20 godina,ali ovo mi je najdraza pobjeda u karijeri" -SAFET SUSIC - PAPE![]()
@Curtman popravlja mikrovalnu.Strauss je napisao/la:Cartmane odlazi, odlazi sa foruma
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.