Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretno Sarajevu, Veležu i protivnicima Borca i Zrinjskog u Evropi. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
Direktorcic
- Kontakt:
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
Joj Renana i Pene, lagano šiša i kola. Koga boli **** za sarajevom. A brat, bratu dodju klub 50.000 njih dvojica mjesecno. A vala ko ce i trcati pred 2000 kreza.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Pustili nam a mi ćemo njima iduću sezonu dati 6 bodova, eto tako da se više ne sekirate.inzomni je napisao/la: ↑10 maj 2024, 21:3517. Tu mi je stala brojka pustenih prednosti igracima Sarajeva kad naprave faul. Sve cisto![]()
Sta ovo Ponjevic dzogira pred praznim golom na sut Francisa?
Kako Mirva nas dobri borac za dobrobiti fudbala zamozzartova
Ljudi protiv zadnjeg na tabeli se bave mutnim radnjama
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
hvala ti bože što su večeras igrali vječnim BORD legende, pa da se mi malo maknemo s mostarske teme...
zar i ti sine Ivane!?
Ma samo ti meni objasni kako se to uplaćuje.
Znači, nelegalna platforma - kako kažeš, tako da je logično da je vlasnik neki kriminalac ili neki kartel. Ti dođeš i eto uplatiš tri miliona dolara na utakmicu najslabije lige u Evropi, Sarajevo - Zvijezda, niko ništa ne sumnja, uredno ti prihvate uplatu i taj kriminalac ti sutra donese šest miliona dolara u koferu jer si pogodio. Tako to ide je li?
Znam ja da je lijepo vjerovati u mitove o underground klađenju i famoznim azijskim kladionicama, ali ne funkcioniše to tako.
Azijske kladionice su poznate jer su limiti mnogo veći u odnosu na ostatak svijeta, ali limiti na američke sportove, uglavnom na hendikepe i over/under, na najjače fudbalske lige i to je to, nisu poznate zato jer će Ismiru Mirviću dozvoliti da uplati dvojku na Sarajevo - Sloga.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Datum: 10.05.2024 20:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 5200
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Na stranu sve rasprave, kad je neko upravu upravu je. Ovo si 100% upravu, od A do ŽVirtu4l je napisao/la: ↑10 maj 2024, 22:41Ma samo ti meni objasni kako se to uplaćuje.
Znači, nelegalna platforma - kako kažeš, tako da je logično da je vlasnik neki kriminalac ili neki kartel. Ti dođeš i eto uplatiš tri miliona dolara na utakmicu najslabije lige u Evropi, Sarajevo - Zvijezda, niko ništa ne sumnja, uredno ti prihvate uplatu i taj kriminalac ti sutra donese šest miliona dolara u koferu jer si pogodio. Tako to ide je li?
Znam ja da je lijepo vjerovati u mitove o underground klađenju i famoznim azijskim kladionicama, ali ne funkcioniše to tako.![]()
Azijske kladionice su poznate jer su limiti mnogo veći u odnosu na ostatak svijeta, ali limiti na američke sportove, uglavnom na hendikepe i over/under, na najjače fudbalske lige i to je to, nisu poznate zato jer će Ismiru Mirviću dozvoliti da uplati dvojku na Sarajevo - Sloga.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- TurkishAirlines
Ko o cemu, virtualni o parama FK Sarajeva
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Preko cega su se kladili Tonali i ekipa? Nisu sigurno preko bet365.Virtu4l je napisao/la: ↑10 maj 2024, 22:41Ma samo ti meni objasni kako se to uplaćuje.
Znam ja da je lijepo vjerovati u mitove o underground klađenju i famoznim azijskim kladionicama, ali ne funkcioniše to tako.![]()
I ne kladi se tako da ti doneses 3 mil i uplatis na Sarajevo. Kladi se tako da u 5 drzava uplatis po npr 30.000 dolara na po 4 razlicite platforme/kladionice na par razlicitih dogadjaja (oba daju, 3+, poluvrijeme/kraj...)
-
Direktorcic
- Kontakt:
Jes svega mi ko da ih neko njemu uzima
Prvi bi se njegov ljubitelj od djetinjstva bekric naguzio da im bane neki investitor
Krpe pale u zaborav ? Zar vec?
Zna se ko su presuđeni lopovi i varaliceMocMahale444 je napisao/la: ↑10 maj 2024, 21:29A sta ste ocekivali od jufkivrlo poznat potez pitara, lopovluk
![]()
Nista si ako nam ne proslijedis Mirvin tiket posto sve znas
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
Kvarno akcijanje
Koliko su to u stvari neintelignetna bića, nisu ni shvatili da ih branim. 
- feniksptica
- Kontakt:
Na kraju Azijati glupi jer dozvoljavaju da ih svi varaju i preko njih namjestaju meceve i bogate se. Divno.
Samo da su se htjele pare uzet igrali hi valjda iz 1/2
Samo da su se htjele pare uzet igrali hi valjda iz 1/2
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Bumbaclat, Kajkutenjoyer, rishovski i 29 gostiju.