U UTORAK SVI PRED SAVEZbosnas_ je napisao/la:velika pobjeda BIH! igrali smo fantasticno,i zasluzeno pobjedili! bravo BIH! sad je bagra u bh Savezu na potezu,da vidimo hoce li imati petlju da uniste ovu reprezentaciju,Bevanda ,Petkovic,Kovacevic-3 zla! jadno je,ali oni odlucuju o sudbini bh fudbala,ako ga uniste,za to ce platiti,debelo platiti!
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Veceras sam gledao utakmicu Brazil-Luksemburg,uh pardon BIH-Rumunija.
Igrac utakmice Senad Lulic ,eno ga i poslije tekme leta s loptom po lijevoj strani. Najbolja tekma reprezentacije koju sam ja gledao,a gledao sam sve....Bravo
Igrac utakmice Senad Lulic ,eno ga i poslije tekme leta s loptom po lijevoj strani. Najbolja tekma reprezentacije koju sam ja gledao,a gledao sam sve....Bravo
Albanija povela.
A PENAL ZA BIH
MAMICU IMM!!!

MAMICU IMM!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
E hajd sad da vidimo hoce li se naci neko dovoljno glup i bezbrazan da i dalje govori protiv susica. BRAVO MOMCI BRAVO PAPE !!!
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ja nisam odmah skocio, cekao sam da nam sudija ponisti go zbog necega.... nebi me iznenadilomma_hz je napisao/la:suti ja konto covjeka infarkt strefio kOliko se radovao ja miislim da nema kuce u BIH ciji ukucani nisu promukli (naravno oni koji NAvijaju za BIH)dr.van nostrand je napisao/la:Lulic veceras pravi Gigant ! A Safetu cestitke , razbili smo Rumune kvalitetno,
Safet malkice emocija pokazao![]()
ali kad sam vidio da suti onda sam skocio

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
BRAVO BOSNO,UHLJUPI U SAVEZU NEMOJTE DA U UTORAK SLUCAJNO USERETE OVU SJAJNU GENERACIJU
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Bravo, cestitke od srca... bolji za klasu, zelja je tu bila, borbenost, sanse, a i muskosti (imali ste ja*ca veceras)... Rokade na pocetku drugog dela su urodile plodom... profunkcionisala je i desna strana i dobilo se na dinamici i ozbiljnoscu u napadu... odbrana u drugom delu za peticu, Hasagic kod 1:0 majstorski...
Odigrajte jos u Rumuniji kladionicarsku dvicu ili pak X i mirna Bosna!
Bravo Safete, primetnu su nagle transformacije u timu u poredjenju sa prvih 6-7 utakmica..., nema vise te anemicnosti kod igraca, bojazljivosti...., sada jos da malo taktiku usavrsis i eto Bosne i Hercegovine minimum do baraza. Srecno!!!
Odigrajte jos u Rumuniji kladionicarsku dvicu ili pak X i mirna Bosna!

Bravo Safete, primetnu su nagle transformacije u timu u poredjenju sa prvih 6-7 utakmica..., nema vise te anemicnosti kod igraca, bojazljivosti...., sada jos da malo taktiku usavrsis i eto Bosne i Hercegovine minimum do baraza. Srecno!!!
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 26 mar 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Mogo je vala pričekat s golom jedno 5 sekundi kad se nisam ubio pomfritom od srećemma_hz je napisao/la:suti ja konto covjeka infarkt strefio kOliko se radovao ja miislim da nema kuce u BIH ciji ukucani nisu promukli (naravno oni koji NAvijaju za BIH)dr.van nostrand je napisao/la:Lulic veceras pravi Gigant ! A Safetu cestitke , razbili smo Rumune kvalitetno,

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Lulic objanio Baleu neke stvari.
sta da kazem igrali smo fenomenalno ovi rumuni jedan sut na gol i eto belaja
sta da kazem igrali smo fenomenalno ovi rumuni jedan sut na gol i eto belaja
Thomas Müller - Fußballgott
Lulic fantastican veceras,kao i cijela ekipa! odlicna utakmica,velika pobjeda! mogli smo dati jos koji gol,al i ovako je dobro! Banditi u Savezu nece ostati zivi ako suspenduju ovu reprezentaciju,ko ce im garantovati sigurnost da mi je samo znati!? nadam se da ce razum preovladati i da politici nije mjesto u sportu!
Ja sam promuko vec kod prvog golamma_hz je napisao/la:suti ja konto covjeka infarkt strefio kOliko se radovao ja miislim da nema kuce u BIH ciji ukucani nisu promukli (naravno oni koji NAvijaju za BIH)dr.van nostrand je napisao/la:Lulic veceras pravi Gigant ! A Safetu cestitke , razbili smo Rumune kvalitetno,

Lulic najbolji igrac utakmice,fantatsican je,nakon ove utakmice trazit ce ga pola Evrope! Dzeko i Ibisevic svjetski strijelci,svaka cast svima,pokazali smo sta je BIH!
ISTO VOZ !don_burza je napisao/la:Lulic objanio Baleu neke stvari.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
hahaha ja skocio i sjebem se kontam odbranio dok ne vidjoh nasi na kamari hahaha!!!calcio je napisao/la:ja nisam odmah skocio, cekao sam da nam sudija ponisti go zbog necega.... nebi me iznenadilomma_hz je napisao/la:suti ja konto covjeka infarkt strefio kOliko se radovao ja miislim da nema kuce u BIH ciji ukucani nisu promukli (naravno oni koji NAvijaju za BIH)dr.van nostrand je napisao/la:Lulic veceras pravi Gigant ! A Safetu cestitke , razbili smo Rumune kvalitetno,
ali kad sam vidio da suti onda sam skocio
pape ce plakat poslije!!!
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 26 mar 2011, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
komenatar na večerašnji meč se može svesti na jednu, a inače omiljenu @-Pajinu, riječ; DOMINACIJA
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- ibrakadabra
- Kontakt:
1.FRANCE 5-12
2.BELORUS 5-8
3,ALBANIA 5-8 (67. MINUTA)
4.BOSNA 4-7 (UTAKMICA MANJE)
5.CIGOJNERI 4-2
2.BELORUS 5-8
3,ALBANIA 5-8 (67. MINUTA)
4.BOSNA 4-7 (UTAKMICA MANJE)
5.CIGOJNERI 4-2
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemogu se nikako smiriti. Sav drhtim jbt .. HVALA VAM LJILJANI !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
To sad znaci da ce svi zapinjati do kraja i svaki bod ce biti izuzetno vrijedan , jer su u igri za plasman pored Francuske 3 ili cak 4 reprezentacije ... BiH, Belarus, Albania .. Rumunija .Bilal je napisao/la:Albanija povela.
Bolje bi bilo da na kraju bude X ,

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.