Zelim reci da i mi imamo Gareth-a Bale-a a on se zove Senad Lulić Svaka cast majstore kao i ostalim igracima!
Ponos Nacije!
uskoro cu postaviti kompletan sazetak utakmice,izjave igraca,slavlje i sve ono najbolje sa ove utakmice..
Pozdrav za sve

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Hahah ta je izjava najjacaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Komentator : Spahicu ja veceras nisam vidio Mutua,...Spahic : NIsam ni ja
2. junamajestic24 je napisao/la:Kad igramo u Rumuniji??
The Punisher92 je napisao/la:Hahah ta je izjava najjacaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Komentator : Spahicu ja veceras nisam vidio Mutua,...Spahic : NIsam ni ja
Spaha je uvijek bio zahebant,tako je i zezao nakon remija sa Turskom
ta ce bale lulic mu kroz noge probacivao hahahachily-rz je napisao/la:Jel ono veceras bio Lulic ili Gareth Bale,ma j.e.b.e.s Bale-a,.Lulic dominira
http://www.sport.ro/nationala/scandal-f ... ganii.htmlulaznica je napisao/la:@Elegant, daj mi link hitno mi treba.
tekUnforgotten je napisao/la:2. junamajestic24 je napisao/la:Kad igramo u Rumuniji??
Valja dočekat
Bosco je napisao/la:Mislim da pod Sušićem nikad bolje nismo ni odigrali neku utakmicu. Rumune smo uništili u apsolutno svim segmentima igre npr bilo je za nas 16:6 u šutevima, 11:0 u kornerima i imali smo posjed 65% uz agresivnu,hrabru i požrtvovanu igru tokom svih 90 minuta. Posebno su me se dojmili naši bekovi, Mujdža i Lulić, obojica su strašno odigrali. Mravac i Spaha besprijekorni, Medunjanin i Rahimic isto, Pjanke vrlo dobar, Miske odličan iako ga nije šut slušao, Džeko solidan, dok Ibisevic mozda i najlosiji od prvih 11. Hasagic opet na pogrešnoj nozi, od zamjena Muslimokous dobar, Maletić ništa posebno, Ibričić borben dosta.
Veoma dobra utakmica i ako bi igrači svaku utakmicu imali večerašnji pristup mislim da bismo mogli do drugog mjesta.
Sad ovo ispada kao da sam ja nekad govorio nesto u tom smislu da je Spaha mafijoza,a to je nidje veze jer sam se tek registrovao na forumdon_burza je napisao/la:The Punisher92 je napisao/la:Hahah ta je izjava najjacaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Komentator : Spahicu ja veceras nisam vidio Mutua,...Spahic : NIsam ni ja
Spaha je uvijek bio zahebant,tako je i zezao nakon remija sa Turskom
nemoj tako znas da je spaha naredio novinaru da ga pita to da bi ispao faca jer znas da je on mafijas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.