bas vala udjem da vidim tamo dao 2 gola zadnjoj ekipi da mu digne prosjek maloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2024, 17:49Druga Turska…
Kako se piše mislio bi neko da igra za Galatasaray i vodi ih ka tituli..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovog Miereza treba dovest! Joj Avramovski hahahaha kakvo svršavanje na lika koji je kod nas bio solidan I nista vise a trenutno igra u DRUGOJ turskoj ligi. Pa zamislite pljuvanje i podsmijeh da dovedemo igrača iz druge tyrske lige. Samo to zamislite i nista vise.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad tako perfidno pises i pokusavas ocrnit neke napisi i gdje igra i protiv koga je dao gol.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Proguglaj malo, pa ces vidjeti kakvu imaju infrastrukturu, stadione, trening centre, koliko je liga medijski pracena, koliko kvalitetnih igraca ima tamo, a plate su im prilično dobre. Mi imamo najmanje pravo, da neku ligu ismijavamo.ŠTA_JE je napisao/la: ↑11 maj 2024, 19:43Ovog Miereza treba dovest! Joj Avramovski hahahaha kakvo svršavanje na lika koji je kod nas bio solidan I nista vise a trenutno igra u DRUGOJ turskoj ligi. Pa zamislite pljuvanje i podsmijeh da dovedemo igrača iz druge tyrske lige. Samo to zamislite i nista vise.
Nisu mi jasna svršavanja na bivše igrače.
Postoji još jedan sindrom gdje se priziva svak koji je iole nešto dobro igrao protiv nas, ne dao Bog postigao gol, daj ga odma na potpis.
Postoji još jedan sindrom gdje se priziva svak koji je iole nešto dobro igrao protiv nas, ne dao Bog postigao gol, daj ga odma na potpis.
-
- Kontakt:
Najbolji komentar bravo fenikse!feniksptica je napisao/la: ↑11 maj 2024, 15:21Tacno. Ni jedan ni drugi nisu Sarajevo. A ti samo o njima a nista o Sarajevu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 maj 2024, 15:20Glupko, ni Mirvic ni Rozman nisu Sarajevo, pa da ih ko babovinu branite.feniksptica je napisao/la: ↑11 maj 2024, 14:57
Ima l glupko kod tebe gdje u tim stranama FK Sarajeva
To sto je vas strah sta ce biti poslije Mirvica, to je kukavicluk.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Dva slobodna lijeva beka na ljeto:
Stefan Hajdin
30 godina, Železničar Pančevo
29 utakmica, 6 golova 7 asistencija
https://www.transfermarkt.com/stefan-ha ... ler/525995
Matija Kavčić
26 godina, NK Bravo
32 utakmice, 11 asistencija
https://www.transfermarkt.com/matija-ka ... ler/351791
Stefan Hajdin
30 godina, Železničar Pančevo
29 utakmica, 6 golova 7 asistencija
https://www.transfermarkt.com/stefan-ha ... ler/525995
Matija Kavčić
26 godina, NK Bravo
32 utakmice, 11 asistencija
https://www.transfermarkt.com/matija-ka ... ler/351791
-
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑11 maj 2024, 17:55Nadam se da ćemo i mi akoBogda pobjediti skutore kao i da im je dogodine adio![]()

-
- Kontakt:
Ma ja necu stici od posla, kad sam vidio da je ponedjeljak poludio sam.
Stvarno ne kontam ove poteze saveza
-
- Kontakt:
Na Kosevu se igra kakve ekipe bez reflektora??
Treba opet štrumfa Hasica stavit u prvih 11 da ismijava i ponižava publiku.
Valjda če se nači neko sa više živaca da ti odgovori.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Moraju sve utakmice zadnja 2 kola biti u isto vrijeme tako da ocekujte ponedeljak 17:00 najkasnije+kisa eventualno=1500 najludji
Ne znam da li klub moze traziti izuzetak jer je utakmica rezultatski nebitna ali obzirom da nasi nemaju osjecaj za tim stvarima nikad,to ne ocekujte.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Objektivac1946
- Kontakt:

Ako je sudit po domaćinstvima, jedino Zvijezda 09 nema reflektore na stadionu, kolike su šanse da njih gurnu malo ranije da igraju?
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Eh cuj to nisam to znao. Kao da ne bude namjestanja? Hhahahahaahah joj ludnice. Hvala brateNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 maj 2024, 20:49Moraju sve utakmice zadnja 2 kola biti u isto vrijeme tako da ocekujte ponedeljak 17:00 najkasnije+kisa eventualno=1500 najludji
Ne znam da li klub moze traziti izuzetak jer je utakmica rezultatski nebitna ali obzirom da nasi nemaju osjecaj za tim stvarima nikad,to ne ocekujte.
-
- Kontakt:
Ne znam da li su ovi klubovi toliki idioti i maloumnici ukljucujuci i nas da ne traze drugi termin.Radi jedne utakmice da i ostale krecu u 4/5Objektivac1946 je napisao/la: ↑11 maj 2024, 20:57
Ako je sudit po domaćinstvima, jedino Zvijezda 09 nema reflektore na stadionu, kolike su šanse da njih gurnu malo ranije da igraju?
E pic.ke jedne one mrtve...
Hajde da je neizvjesno i u bod-dva ali aposlutno sve jasno i kod titule i kod opstanka i kod Evrope.Bukvalno samo radi prestiža a i to je jasno haman.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma treba savez platiti odstetu klubovima za svaki termin radnim danom
Nisam skontao sto se ne igra u nedjelju. Nesto je pisalo da imaju neki sastanak sa uefom pa se ne smije igrati za vikend
Nisam skontao sto se ne igra u nedjelju. Nesto je pisalo da imaju neki sastanak sa uefom pa se ne smije igrati za vikend
- Objektivac1946
- Kontakt:
Neka kao FIFA konferencija nešto tako, pa gurnuli sve utakmice sa vikenda na ponedjeljakTatamata1946 je napisao/la: ↑11 maj 2024, 21:09Ma treba savez platiti odstetu klubovima za svaki termin radnim danom
edit: "Naime, čelnici Saveza imaju obavezu da prisustvuju Kongresu FIFA-e, a koji će biti održan u periodu kada su utakmice prvobitno bile zakazane."
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Nek igraju po mraku ko ih yebeObjektivac1946 je napisao/la: ↑11 maj 2024, 20:57
You are someone else I am still right here