Ako ga nasi pustaju velika greska,ako sam ide razumijem.
Sve u svemu hvala i sretno.Samo da Coric ne dodje.Okej trener ali ne moze voditi Sarajevo ni blizu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako ga nasi pustaju velika greska,ako sam ide razumijem.
Cisto sumnjam da ce pristati otici bez odstete. Imao je do sada masu prilika kada je trebao odstupiti, ali nije, pa se postavlja pitanje zasto bi sada???
Idemo cirkus ispočetka...
Vjerovatno nije htjeo da nas u po sezone ostavi na cjedilu kad nam je i Evropa bila jako upitna.Sta mu se sve izdesavalo i ne cudi me sto ide.Volio bi da je ostao jos malo ali eto...
Ako je otjerao 10 igraca pa doveo neke po svojoj zelji,pa prosao pripreme,pa evo skoro i kraj sezone znaci ima i utakmica dosta na klupi,dobio sta je zelio i ne moze kako treba Zvijezdu dobiti koja je najgora u evropi haman,onda nemas sta ocekivati od takvog,znaci napredak je trebao biti da se bar protiv takvih ekipa ne sikiramo,al ni to nije bio slucaj pa smo strepili od ekipa poput,posusja,sloge,zvijezde itd,,ja se nadam da je Mirvic malo progledao i da nije zadovoljan sa ovim.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2024, 12:15Glupo je da sad ide kad je prekrizio 10 tak igraca doveo one koje on zeli. Iduca sezona treba da vidimo da li je njegov rad pravi ili ne, novi trener su nove promjene u ekipi, svlačionici, nacinu rada, igre, razmišljanja. Isto tako nisam od onih koji ga hvala i nesto u fazonu gazi Rozman a mi četvrti uz puno loši utakmica al sam mišljenja da treba ostati radi kontinuiteta, još jednu sezonu da ga vidimo pa onda pravi sud dati. Kako god Vamos Rajvosa.
To je to, čovjeku je nuđena još jedna sezona. Ali želi da ide.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], StarmoCity i 22 gosta.