Najprije Cuprablau sa malim dodatkom lakozapaljive kiseline.
Težina nuspojava je, i više nego, očita.
Najprije Cuprablau sa malim dodatkom lakozapaljive kiseline.
Ne mozes to objasniti onim koji su zaludili stanovnike republike Hrvatske pricom da ne idu na stari most jer dodju mudzahedini i hodaju starim gradom i slusaju naglaske i onda hrvate kidnapujuArgentina je napisao/la: ↑12 maj 2024, 11:07Svi koji osporavate i umanjujete zlocine&genocide (Srebrenicu, Ahmice, Grabovicu, Kazane...), bez obzira sa cije su strane, time podrzavate fasizam i zlocince. Isti se kao i oni koji su uprljali ruke.
Naprijed se mora ici, a ide se tako sto ukazes i pokazes prstom na predstavnike svog naroda koji su cinili lose stvari, a ne da ih velicate.
Zamislite kakva bi Njemacka bila da se nisu suocili i prstom uperili na svoje zlocince iz II svjetskog rata, ali posto jesu skinuli su ljagu sa kompletnog naroda, krenuli naprijed, a zlocince zakopali u historiju.
Uzivajte u zivot, kratak je previse za gluposti, a ima predivnih stvari i u BiH na ovoj planeti!
Vidi se da jučer nisi hodao po čaršiji.
Dibu Danbu!
HvalaDamirT je napisao/la: ↑12 maj 2024, 10:38[email protected]
Probaj ovaj mail. Ja sam im jednom davno slao mail, nikad nisu odgovorili![]()
Pravi homosapiens, a nije on kriv ujko ko ujko.
Ja sam rat prezivio a da ne prezivim hdz ispade, ajde baMostarskiSin je napisao/la: ↑11 maj 2024, 18:43Haj sad posteno reci.
Bi li ti kao navijac Veleza, u ovakvoj situaciji kakva je u Mostaru, otisao na utakmicu sa svojim autom i poveo zenu i dijete?
Nemoj se uvrijediti ali gluplje pitanje nisi mogao postaviti.
Ja i dalje smatram da bi se neredi desavali samo prvih nekoliko utakmica kasnije bi se stanje popravilo i sve bi preslo u neku normalu, od 97 do 2002. je bilo mnogo opasnije prelaziti sa istocne na zapadnu stranu nego sto je to slucaj danas kad je sve neuporedivo bolje. Ista situacija bi bila i sa utakmicama pod BB ispocetka bi bilo sranja,ali bi vremenom bilo manje.donDondon je napisao/la: ↑12 maj 2024, 12:22Ja sam rat prezivio a da ne prezivim hdz ispade, ajde baMostarskiSin je napisao/la: ↑11 maj 2024, 18:43Haj sad posteno reci.
Bi li ti kao navijac Veleza, u ovakvoj situaciji kakva je u Mostaru, otisao na utakmicu sa svojim autom i poveo zenu i dijete?
Nemoj se uvrijediti ali gluplje pitanje nisi mogao postaviti.
Ali svejedno nije ova situacija bila prošle godine pa opet niste na gradskom igrali
I to opet čita taj isti admin sto je ovdje i samo se nasmijeclub21 je napisao/la: ↑12 maj 2024, 11:58HvalaDamirT je napisao/la: ↑12 maj 2024, 10:38[email protected]
Probaj ovaj mail. Ja sam im jednom davno slao mail, nikad nisu odgovorili![]()
Kad kazem “jesmo” to se podrazumijeva na nas pristalice Veleza a ne na pojedinacnu osobu.Nije bitno bio ja ili bilo ko drugi dok se sve zavrsaje na sakama i bez tezih ozlijeda moze proci.E ako dodje do pucacina prvi cu osuditi bili “moji” ili “tvoji”.Holyybotlom je napisao/la: ↑12 maj 2024, 10:45A sta će ono meni degeneciti, znaci i ti si sudjelovao, toliko o tvojoj pameti, kad se batinaš po gradu
Sto se pravdaš znamo da si sudjelovaoRadobolja je napisao/la: ↑12 maj 2024, 13:06Kad kazem “jesmo” to se podrazumijeva na nas pristalice Veleza a ne na pojedinacnu osobu.Nije bitno bio ja ili bilo ko drugi dok se sve zavrsaje na sakama i bez tezih ozlijeda moze proci.E ako dodje do pucacina prvi cu osuditi bili “moji” ili “tvoji”.Holyybotlom je napisao/la: ↑12 maj 2024, 10:45A sta će ono meni degeneciti, znaci i ti si sudjelovao, toliko o tvojoj pameti, kad se batinaš po gradu