Odlicni ste, obojica. Redovno pratite Zelju. Svaka cast

Odlicni ste, obojica. Redovno pratite Zelju. Svaka cast
Ne znaš ti Kinosvra kad je Zuka sa zlatnom četvorkom orgijao po Neumu...svrakino1921 je napisao/la: ↑12 maj 2024, 17:04
Uvjek su imali strašne stopere
Još od legendarnog stoperskog para
Inace Zuka sad radi kao vozač u hitnoj pomoći
Legenda Sarajeva vozi Hitnu pomoć: Prepoznaju me navijači. Imat ću šta unucima pričat
Forum me uvijek iznenadi koliko pratilaca imamo
Znamo kome ne smeta, tebi jer pratis
Komsija moj dobri,i nama je tako bilo malo manje od mjesec dana,raznih teorija,samo sto smo uzimali sa rezervom,a vi utripovali da je sve gola istina.Ja te pitam gdje su sad one silne teorije, sta bi sa dronom jel se to istjeralo na cistac?Ko je pare uzeo pa majka mu stara to bi u nas u ovoj kasabi do ujutro svak znao,a vi sve nesto znat ce se,polako sta bola polako vise,ili stavis dokaze na sunce ili ne prdis u prazno, sta vam tu nije jasno.Radobolja je napisao/la: ↑12 maj 2024, 14:14Prvo pod jedan normalno da necu ovdje pisati detalje ono sto mi znamo i sto nam je potvrdjeno.Ponovo ti kazem debeli i jos jedan su milion posto upetljani i povezano sa kradjom transova znamo na koji nacin.Ponovo spominjes slakace a zna se na koga se to odnosi i ako si imalo upucen trebao bi da znas da bi taj lik poginuo nego sto bi nesto rekao.Kad se sve ovo zavrsi kako got nebitno sve cu ti napisati od a do ž sta se desavalo i kako se desilo i ko je bio upetljan i sa kojim ste autom bili.Sad zasada sutnja je zlato a haj se malo i ti raspitaj sto ste se pobili medjusobno i zasto niste palili transe protiv Borca,nemoj mi se izvlaciti nismo ni mislili jer su vam vidjeniji likovi lijepili smrtovnice po gradu??sta se desilo??MostarskiBijeli je napisao/la: ↑12 maj 2024, 13:16Radobolja pitao sam nesto,imas li konkretan odgovor?
Taj krmak ne zna pendrek izvuci kako treba,a ne to o cemu ti pricas.
Usput de mi reci koje je konkretne informacije on davao,sta je to uradio,hajde molim te reci da vise ne okolisamo da svi znamo,sve nesto rekla kazala
Jel on znao gdje se zastave drze i kako?
Ako jest onda se postavlja pitanje kako je znao,jel neko od vas suradjuje sa policijom pa mu je dao info ili prodao da ne mora skakat citavo ljeto sa starog za 10 eura po danu.
Ajde molim te odgovori na ova pitanja,dosta je vise laganja i izmisljanja teorija zavjere,pa cemo nastavit pricat otvoreno i posteno,a ne na ovaj nacin
Istinu sam ti rekao. Debil si i iskompleksiran sa Zeljom
Pročitaj ,molim te, sta si napisao...
Ne kontas ti stvar filozofijeFKSDoGroba je napisao/la: ↑12 maj 2024, 17:13Forumski vođa im komentarise Mirvica i FKS dok im klub igra utakmicu i oni nekom nesto govore. Za izucavanja ste![]()
Za razliku od tebe i tebi slicnih, gledam stvari objektivno. Mi smo se doveli u situaciji da smo cirkus i srozali se na nivo koji jesmo, a kompleksasi kao ti i slicni prate Zelju vise nego svoje klubove i pokusavaju se sladiti losim stvarima, kao i osporavati svaku dobru izmisljajuci i stvarajuci svoje sulude teorije stvarnosti.
Dosadan si debilu. Izgleda da imas ozbiljan fetis na cetnike
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, MaroonBjelave, Morgen19, TylerBurey, Vanja8 i 36 gostiju.