Ne moze tuzlaci na silu i lopovluk, ne isplati se to nikako.
Rahić za Truhlu
Moderator/ica: GracanicaAA
I ja od srca zelim Celiku da se bori za vrh tabele, a ne za opstanak. Mozda u tom slucaju smanjite malogradjanski mentalitet koji bespotrebno pokazujete iz sedmice u sedmicu, a s njim ljudski tonete sve dublje.

Igrac Slobode su bukvalno ko sivonja zaletio u golmana i samo pao.Gifron je napisao/la: ↑12 maj 2024, 18:56I ja od srca zelim Celiku da se bori za vrh tabele, a ne za opstanak. Mozda u tom slucaju smanjite malogradjanski mentalitet koji bespotrebno pokazujete iz sedmice u sedmicu, u s njim ljudski tonete sve dublje.
Sto se penala tice, vidi lopte a vidi golmana kako mu fino ulijece u noge.
![]()
Sto nisi na utakmici? Rahic vam 30 min od Tuzle?
Qurac je moj cisto sve, al nek vam je sretno na ovakvom putu. Neprijatelj vam ne trebasimonknows je napisao/la: ↑12 maj 2024, 19:13![]()
Sve mu servirano, samo da zabije, i on onako opuca penal.
Europsko suđenje, po ko zna koji put sve čisto i bespotrebmo dizanje tenzija kako ovdje tako i na stadionima![]()
I s ovakvim penalom i sudjenjem ne mogu dobiti utakmicu, jedva bodavenija je napisao/la: ↑12 maj 2024, 19:12I proslo kolo su dobili penal pred kraj da pobjede Gorazde, isto ovako kradja..nema smisla, ovo je NEREGULARNIJI ulazak u PL od onog sa Azmirom kad je SVE KUPIO i sudije i igrace. Sta su tek Stupčanici uradili, čist gol ponisten i penal nije sviran. Direktno sve bodove sudija im donosi. BRUKA.
Vama čelik ne treba, imate Slobodu da pratiteredbull93 je napisao/la: ↑12 maj 2024, 19:17Qurac je moj cisto sve, al nek vam je sretno na ovakvom putu. Neprijatelj vam ne trebasimonknows je napisao/la: ↑12 maj 2024, 19:13![]()
Europsko suđenje, po ko zna koji put sve čisto i bespotrebmo dizanje tenzija kako ovdje tako i na stadionima![]()
![]()
Fullspeed je napisao/la: ↑12 maj 2024, 19:17Vama čelik ne treba, imate Slobodu da pratiteredbull93 je napisao/la: ↑12 maj 2024, 19:17Qurac je moj cisto sve, al nek vam je sretno na ovakvom putu. Neprijatelj vam ne trebasimonknows je napisao/la: ↑12 maj 2024, 19:13
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.