Sta onda radi tog krova je bolji stadion od ostalih?svrakino1921 je napisao/la: ↑12 maj 2024, 20:04DamirT je napisao/la: ↑12 maj 2024, 19:21Sta mene briga od kojeg je stadiona bolji. Znam samo da se na tom stadionu ne mogu igrati utakmice PL. Kako moze biti bolji ovaj od ovih gore nabrojanih, a ne ispunjava uslove za PL? Svlacionice i na Tusnju okej, nista nisu ove bolje, to ti garantujem. Ova soba za konferencije isto, u pet deka sto bi se reklo. Stadion nista specijalno.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 maj 2024, 19:18
Pa vidiš i sam da je Danac bolji od Vašeg Tušnja
Bolji je i od Koševa
Ima krov centralna tribina
Mogu igrat u Ilijašu ako izbore PL
![]()
Inace, cuo sam da su prijavili Grbavicu za domace utakmice ako udju. Sad koliko ima istine u tome...
Kako možeš reci šta te briga
Pa kad počne da grmi možeš poginut od groma na Tušnju i Koševu
Stadion Danac ima krov
Krov ima instaliran gromobran
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne bi bilo lose da ova Stupcanica udje u WWIN ligu, pa da gledamo gradski derbi u Tuzli.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Da li ste normalni? Stupcanica nema infrastrukturu,a samim tim ni ambicije da ove sezone izbori plasman u PL.Tek naredne ukoliko sa načelnikom i vlasnikom Alma Ras naprave stadion koji će zadovoljiti uslove za igranje PL.Sloboda ulazi i to je definitivno.
Halo borba za opstanak, borba za preživljavanjesvrakino1921 je napisao/la: ↑11 maj 2024, 07:13WWIN Liga BiH 23/24
FK SARAJEVO - FK ZVIJEZDA-09 (0 : 1) 2 : 1
Datum: 10.05.2024 20:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 5200
Sudija: Halkić Haris (Sanski Most)
A1: Nanić Hasan (Bužim) | A2: Novalić Arnel (Doboj)
Delegat: Šarić Damir (Tuzla)
Posmatrač suđenja: Lizde Alija (Mostar)
![]()
![]()
![]()
![]()
Naredne sezone ispadaju četiri kluba. Da, četiri. ČETIRI. Strah, strah.
Ne znam, mislim da nisu još ništa konkretno dogovarali, strateški partner je prioritet trenutno. To je informacija koju ja imam.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Znači, oba sarajevska kluba mjenjaju trenere?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mi smo( Sarajevo ) nažalost primorani. Jedino da se nešto promjeni u međuvremenu, ali teško, baš teško.
Po trenutnom stanju, možda da se desi da dovedemo u paketu SDa i trenera, ali još je to sve pod upitnikom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ne znam, nekako dobijem utisak da je vama jako teško dovesti trenera, nebitno koji dio grada bio bordo ili plavi. Zašto je tako zapravo ni sam ne znam, ponekad mislim da je jako teško nositi se sa očekivanjima a onda se sjetim jednim bio cilj u Evropu izaći (bordo momci) dok je drugim sredina tabele ok (zadovoljavajuća).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2024, 21:57Mi smo( Sarajevo ) nažalost primorani. Jedino da se nešto promjeni u međuvremenu, ali teško, baš teško.
Po trenutnom stanju, možda da se desi da dovedemo u paketu SDa i trenera, ali još je to sve pod upitnikom.
On mora biti prvo psiholog jer većina novih puca pod pritiskom i nevjerovatno mi je da nikako nemaju balans u glavama. Malo me iritira što svaki trener koji vam dođe dovodi svoje igrače, niko neće da se prilagodi ma ni sekunde jedne. Bruno momke trpao tri u liniju, a spori svi - Selimović, Cavnić, Cocalić, ne znam ni sam užasno. Dok kod Vas Rožman nikako da postavi igrača na svoju poziciju, Kyeremeh počeo polusezonu na beku a završio na polušpicu.
Ti si naša ljubav jedina!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Velika očekivanja uvijek, ulaganja bar kod nas velika, Itd.fudbalfudbal je napisao/la: ↑12 maj 2024, 22:05Ne znam, nekako dobijem utisak da je vama jako teško dovesti trenera, nebitno koji dio grada bio bordo ili plavi. Zašto je tako zapravo ni sam ne znam, ponekad mislim da je jako teško nositi se sa očekivanjima a onda se sjetim jednim bio cilj u Evropu izaći (bordo momci) dok je drugim sredina tabele ok (zadovoljavajuća).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2024, 21:57Mi smo( Sarajevo ) nažalost primorani. Jedino da se nešto promjeni u međuvremenu, ali teško, baš teško.
On mora biti prvo psiholog jer većina novih puca pod pritiskom i nevjerovatno mi je da nikako nemaju balans u glavama. Malo me iritira što svaki trener koji vam dođe dovodi svoje igrače, niko neće da se prilagodi ma ni sekunde jedne. Bruno momke trpao tri u liniju, a spori svi - Selimović, Cavnić, Cocalić, ne znam ni sam užasno. Dok kod Vas Rožman nikako da postavi igrača na svoju poziciju, Kyeremeh počeo polusezonu na beku a završio na polušpicu.
Mi moramo presjeći i ne dati svakom treneru da otpiše i dovede 10 igrača. 3 do 5 korekcija u igračkom kadru i snalazi se, jesi trener ili nisi.
I mislim da će ovaj put tako i biti, max 5 igrača da treba doći, i da smo bar u teoriji spremni da se potučemo za oba trofeja i doguramo najmanje do 2. pretkola u Europi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Naši športski prijatelji iz Olova će prijaviti Bilino polje za utakmice u PL, dok ne završe tribine iza gola, kako bi dostigli potrebni kapacitet od 3000 za PL.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 maj 2024, 20:20
Sljedece kolo ako ih Celik uzme na Tušnju ulazi Stupcanica-Olovo
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Iskreno se nadam da onaj momak neće uskoro ići da kupuje tene... grehota je.. Zbog ultrasa
-
Direktorcic
- Kontakt:
Opremio se vec,ali kaze fali mu onih majica za ljeta kratkih rukava da se malo obnovi,pa cemo da vidimo
Jesi vidio kako su hinjavo one klipove presutili a vamo dodje neki retos i postavlja 200 pitanja trazi odgovore neke
Treba tebi **** familiju seljačku.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 maj 2024, 18:50Ludnica na stadionu, domaći navijači vrijeđaju sudiju Kapu i goste.
FK Gornji RahićFK Sloboda
90'
Brani golman Rahića.
90'
Protestuju i dalje domaći.
89'
Penal za Slobodu. Sudija Kapo je odmah to pokazao, domaći u nevjerici.
Sloboda i Celik to treba zabraniti povratak u PL
Svašta
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Kolega desetaru, izvini u ime ostalih forumaša zbog ovog kretena. Nažalost danas je internet svima dostupan pa tako i ovom kromanjoncu.
Ja sam mu prijavio post i nadam se da više neče nikad pisati ovde.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel momcicu koji je "izgubio" transparente jos prolazi prica o "oruzanoj pljacki" 
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nemoj, molim te...zar nije dosta 100 stranica o tome?tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 00:00Jel momcicu koji je "izgubio" transparente jos prolazi prica o "oruzanoj pljacki"![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mora kad @admin ne radi svoj posao.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 00:05Nemoj, molim te...zar nije dosta 100 stranica o tome?tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 00:00Jel momcicu koji je "izgubio" transparente jos prolazi prica o "oruzanoj pljacki"![]()
Onaj kreten LamineDiarra vrijedja zrtve Srebrenice, mrtve iz masovnih grobnica zove puzlama itd a administraciju ovog foruma boli k.urac za sve.
Prije cemo mi ostali dobiti ban nego LamineDiarra
Tuta bar ne vrijedja zrtve rata.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sta si doceko Svrakino da ovaj iz Tuzle psuje familiju seljacku 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nije dosta. Samo da skupim drustvo, sad cemo mi nastavit19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 00:05Nemoj, molim te...zar nije dosta 100 stranica o tome?tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 00:00Jel momcicu koji je "izgubio" transparente jos prolazi prica o "oruzanoj pljacki"![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Svrakino je brat ne budite debili da mu psujete