Safet Sušić - Pape

Frutek
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Frutek » 26 mar 2011, 22:09

Denizmare je napisao/la:Čestitam mu na pobjedi, a kako sam ja to antiBosanac ako iznesem činjenicu da je lik inteligentan ko štok od vrata i da nema blage veze sa treniranjem ;)
Obrisi nos i idi da se igras ;)[/quote]

Nemam potrebe da brišem nos svakih 5 minuta skontaćeš kada malo narasteš i počneš nešto drugo brisat :twisted: :twisted: al imaš ti još 5-6 godina do toga

@harishp lapsus, lapsus al :mrgreen: , svejedno neću nakon jedne utakmice da ga kujem u zvijezde ako zasluži i napravi fino ću napisat da nisam u pravu do tad jedna tekma ništa ne znači ;)[/quote]
Vjerovatno sam 10 tak god stariji od tebe moj fruktal dragi. I nauci se malo radovati u zivotu,ne skodi,lijepo je vjeruj mi. Bolje nego da si tako negativan. Ako si nakon jedne tekme mogao da ga pljujes mozes i sad da ga hvalis kad je zasluzio. Ali nema veze nebitan si i ti i tvoje misljenje...Ostaj mi zdravo...[/quote]

Nisam ga ja pljuvao nakon jedne tekme nego sveukupan doživljaj o njemu, drago mi je zbog pobjede ali necu ga kovati u zv´jezde zbog jedne pobjede, a čestitka nije problem pa ljudi smo al mora mnogo više da pokaže da bi poštovanje zaslužio kao trener, kao igrača ga poštujem ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 mar 2011, 22:09

noah= Markica Dodig HAHAHA
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 mar 2011, 22:10

Safeteeeee raduj se, ti sine Bosanski, ovo je tvoja pobjeda

Hejteri @Curtman @co jedi te se.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 26 mar 2011, 22:11

kraljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 26 mar 2011, 22:16

stvarno ste glupi ko panj. vi mislite da mi je zao sto je bosna pobjedila i da sam navijao protiv nasih?

radovao sam se i na prvi i na drugi gol kad smo preokrenuli ali imam pravo da kazem da mozemo puno bolje i da s ovom igrom i ovom formacijom cemo tesko do evropskog prvenstva.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 26 mar 2011, 22:19

noah je napisao/la:stvarno ste glupi ko panj. vi mislite da mi je zao sto je bosna pobjedila i da sam navijao protiv nasih?

radovao sam se i na prvi i na drugi gol kad smo preokrenuli ali imam pravo da kazem da mozemo puno bolje i da s ovom igrom i ovom formacijom cemo tesko do evropskog prvenstva.
Sta ti pametujes 16-6 u sutevima na gol,11-0 u kornerima,65-35 postotak drzanja lopte :oops: ,bolje suti,paglu si pravo :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2011, 22:21

Saban je napisao/la:Samo da pozdravim Curtmana, Monologa, Velezovca, Cocalica (ovaj Zeljovca) i ostale anti Bosance te da ih pitam hoce li biti makar toliko cestiti da pojedu **** koja su izasrali...Posjed lopte 65 prema 35, sutevi 16 prema 5-6, korneri 8 prema 0. Pape HVALA tebi i igracima za ovu vecer a prodane duse, mogu da ti..............
Boze sacuvaj. Cuj anti-bosanci zato sto kritikujemo Susica? :lol:

Kao prvo navijao sam ko lud kao i svaki put, i srce mi je pucalo kad je Dzeko uvalio drugi gol. Isto vazi i za ostale forumase sto si prozvao. Cestitke igracima, strucnom stabu i svima. Pa i Susicu. Danas je bilo dobro. Sad cemo vidjet nastavak (nadajmo se).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 mar 2011, 22:24

Cartman je napisao/la:
Saban je napisao/la:Samo da pozdravim Curtmana, Monologa, Velezovca, Cocalica (ovaj Zeljovca) i ostale anti Bosance te da ih pitam hoce li biti makar toliko cestiti da pojedu **** koja su izasrali...Posjed lopte 65 prema 35, sutevi 16 prema 5-6, korneri 8 prema 0. Pape HVALA tebi i igracima za ovu vecer a prodane duse, mogu da ti..............
Boze sacuvaj. Cuj anti-bosanci zato sto kritikujemo Susica? :lol:

Kao prvo navijao sam ko lud kao i svaki put, i srce mi je pucalo kad je Dzeko uvalio drugi gol. Isto vazi i za ostale forumase sto si prozvao. Cestitke igracima, strucnom stabu i svima. Pa i Susicu. Danas je bilo dobro. Sad cemo vidjet nastavak (nadajmo se).
kako se mijenjamo na pozitivno,cestitam... ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 26 mar 2011, 22:26

OOOOO Safete Sajoooo Sarajlijooooo. Suze su mi krenule kad smo dali gol i Pape slavio. SAfet Susic Pape "Kum" BH Fudbala!!!!
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 mar 2011, 22:27

Da pisem hvalospjeve o Susicu nakon jedne prave pobjede,necu,da sam ga kritikovao,jesam,da sam ga vrijedjao-nisam nikada jer to nije zasluzio. Legenda je bio,legenda ce i ostati bez obzira na rezultate repke. Al cinjenica je jedno;reprezrentacija Bosne i Hercegovine,igraci Dzeko,Pjanic,Ibisevic,Salihovic i dr su FERRARI a Pape ih vozi kao da su golf kec 1,6 od 40 kw. Mene nezadovoljava ova pobjeda protiv Rumunja,jer znam da ova repka moze puno vise. Ako pobjedimo Rumunje u gostima,moci cemo pricati da Pape bolje "vozi" a ako ne,onda trebamo novog vozaca.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2011, 22:28

noah je napisao/la:stvarno ste glupi ko panj. vi mislite da mi je zao sto je bosna pobjedila i da sam navijao protiv nasih?

@noah nemoj se praviti blentav mozes takav i ostati.
Statistika je kojoj mozes rasprdjavati do sutra,ali ona govori hiljadu rijeci.
BIH----------------------------------------------Rumunija
Posjed lopte 57%-----43%
Ukupni gol sutevi 16-------------5
Od toga ..pored gola 8----3
na gol 8------2.
@majestic Ferrari velis a ni jednog ferrarija nema u evropskim kupovima od 16 ekipa.Koje su ostale.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 mar 2011, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 mar 2011, 22:29

Onima koji nisu kritikovali blazevica, a od starta su kritikovali Papeta, porucujem samo jedno
slika
nema potpisa

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 mar 2011, 22:30

Admir_Sa je napisao/la:Onima koji nisu kritikovali blazevica, a od starta su kritikovali Papeta, porucujem samo jedno
slika
Kelso :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2011, 22:30

harishp je napisao/la:

@noah nemoj se praviti blentav mozes takav i ostati.
Statistika je kojoj mozes rasprdjavati do sutra,ali ona govori hiljadu rijeci.
BIH----------------------------------------------Rumunija
Posjed lopte 57%-----43%
Ukupni gol sutevi 16-------------5
Od toga ..pored gola 8----3
na gol 8------2.
@majestic Ferrari velis a ni jednog ferrarija nema u evropskim kupovima od 16 ekipa.Koje su ostale.
-----------------------BiH-----------------------------------Rumunia
šutevi:---------------16----------------------------------------6
u okvir gola:---------9-----------------------------------------3
prekršaji-------------14---------------------------------------15
Kartoni---------------2 žuta-----------------------------------0
Ofsajdi---------------2-----------------------------------------3
Posjed lopte---------65%--------------------------------------35%
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2011, 22:31

Frutek je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Onima koji nisu kritikovali blazevica, a od starta su kritikovali Papeta, porucujem samo jedno
slika
Hahahaha, fakat isti. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 26 mar 2011, 22:31

Frutek je napisao/la:
slika
Lici malo na njega :lol: Al je kralj kako ej samo skocio kod drugog gola,ne sam Safete :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 mar 2011, 22:33

sarajlija89 je napisao/la:
"Bio sam igrac 20 godina,ali ovo mi je najdraza pobjeda u karijeri" -SAFET SUSIC - PAPE :)

Covjece, koje rijeci. Kako sam se tu najezio.

Paaapeeee!

Volimo te Bosno i Hercegovino.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 26 mar 2011, 22:33

Cartman menjaj potpis ! :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 mar 2011, 22:34

Cartman je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
slika
Hahahaha, fakat isti. :lol:
Pogotovo po intelektu :lol: :lol: :lol:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2011, 22:36

Principatus je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:
"Bio sam igrac 20 godina,ali ovo mi je najdraza pobjeda u karijeri" -SAFET SUSIC - PAPE :)

Covjece, koje rijeci. Kako sam se tu najezio.

Paaapeeee!

Volimo te Bosno i Hercegovino.
Kako se čovjek raduje, vidi se da je ono od srca...
Vidi se ona Čehra Bosanska, ona merhametli duša.

Sretno Pape.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.