Idi slavi Evropu kao titulu, jer dalje od toga ne možete
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Opet pitari o borčevoj potencijalnoj tituli...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sarajevo 2023. godinu završilo u višemilionskom minusu, na plate potrošili slično kao Željezničar
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Virto pojma nema, Virto lupa stalno pa ako pogodi, pogodi i javi se. Ako promaši, sakrije se u rupu. A više je u rupi, nego vani, ako me razumijete.
- tutankamon1905
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑13 maj 2024, 13:36Pa vidiš da ne gleda nacionalnost, nap'o domaćeg sudiju, fino odgojen - nepravda ga bolitutankamon1905 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 13:34E.G. koji je 7. travnja bio žrtva napada u mjestu Masline kod Stoca u subotu, 11. svibnja je napao suca na utakmici između Iskre i Blagaja nakon čega je susret prekinut, doznaje ****. Naime, kako je navedeno u policijskom biltenu, u subotu, prilikom odigravanja susreta između FK "Iskra" Stolac i FK "Blagaj" iz Blagaja u 36. minuti igrač E.G. (2003.) fizički je nasrnuo na suca nakon čega je susret prekinut. Tom prilikom sudac je zadobio ozljede neutvrđenog stupnja i izjavio kako će se obratiti za liječničku pomoć u RMC "Safet Mujić" u Mostaru. -
Ja mislio neki fini momcici, sportasi![]()
Fino i odgojen, nikad u problemima, kazu jedini mu eto grijeh sto ide na Velezove utakmice
Kakav je osjećaj kad vam ga ovako zabijem do grla.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- bagniadiluca
- Kontakt:
Popularni milioneri sa Koševa i ove godine sa punim pravom mogu da kažu kako su ispunili očekivanja, jer evropa je "zasluženo" izborena ! Da li će popularni Mirvah posegnuti za još kojim milionom u narednom prelaznom roku i dovesti nekog novog južnoameričkog maga, koji će prekucati ovu po mnogima najlošiju ligu u evropi, ili će se osvrnuti na mlade nade Reala iz Butmira, ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno, kao i svake godine, pripreme su tu da se uzme laskava titula šampiona istih i smire strasti uzavrelih jufkica......o finansijama kolega Virto iz Južnog Srpskog Carstva !
LETS GO FIGHTER
- ferroviario
- Kontakt:
Direktor Ajla Alimanović
A HZ to kao ne znaju i završili bojkot. Smijurija.
Meni je zanimljivo kako pitari prozivaju Želju zbog sredstava sa budžeta a onda vidiš da je 20% njihovih prihoda prošle godine ostvareno sa budžeta. Dok je kod Želje to 23%.
Nevjerovatno je koliko lažu sami sebe da bi lakše podnijeli očit kriminal u svom klubu.
Nevjerovatno je koliko lažu sami sebe da bi lakše podnijeli očit kriminal u svom klubu.
Hajd što smo mi završili u minusu od 3 miliona, to će se jednom novčanom transakcijom riješit, al kako kone završiše u borbi za opstanak? Za plate dali 400 000 manje od nas. Toliko skupa ekipa morala namještajem spašavati sebi opstanak u ligi, a nešto nama seru.
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 13 maj 2024, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- jurisicduska
- Kontakt:
Troškovi plata 3.5 miliona.
Željezničar troškovi plata prije dovođenja ovih magova u januaru 2024 = 3,15 miliona
Pade i ta teorija u vodu.
Ako se smijem uključit u raspravu
Dakle tu je to negdje
Željezničar troškovi plata prije dovođenja ovih magova u januaru 2024 = 3,15 miliona
Ako se smijem uključit u raspravu
Dakle tu je to negdje
- ferroviario
- Kontakt:
Još dobar dio plata ide ispod stola.obagol je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:08Meni je zanimljivo kako pitari prozivaju Želju zbog sredstava sa budžeta a onda vidiš da je 20% njihovih prihoda prošle godine ostvareno sa budžeta. Dok je kod Želje to 23%.
Dakle, iz finansijskog izvještaja FK Sarajevo smo saznali da je klub prošle godine na primanja uposlenih potrošio 3,5 miliona KM.
Poređenja radi, Željezničar je potrošio 3,1 miliona KM.
E sad, u poređenju sa prethodnom godinom, to je za 1,7 miliona manje, kada su na primanja potrošili 5,2 miliona.
Zanimljiv podatak, nadam se da će isto tako biti zanimljiv i nadležnim imstitucijama.
Poređenja radi, Željezničar je potrošio 3,1 miliona KM.
E sad, u poređenju sa prethodnom godinom, to je za 1,7 miliona manje, kada su na primanja potrošili 5,2 miliona.
Zanimljiv podatak, nadam se da će isto tako biti zanimljiv i nadležnim imstitucijama.
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
- ferroviario
- Kontakt:
Pa normalno kad mi uplatimo sve preko računa i platimo državi, dok vi u koverti dajete bar pola.jurisicduska je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:11Troškovi plata 3.5 miliona.
Ako se smijem uključit u raspravu![]()
Dakle tu je to negdje![]()
Vi ste baš poznati po tome da redovno izmirujete sve obaveze prema državi, zato zavisite od toga da li će poreska pristati na reprogramiranje dugovaferroviario je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:13Pa normalno kad mi uplatimo sve preko računa i platimo državi, dok vi u koverti dajete bar pola.jurisicduska je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:11Troškovi plata 3.5 miliona.
Ako se smijem uključit u raspravu![]()
Dakle tu je to negdje![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Čisto da bude jasnije, samo jedan igrač Sarajeva koji ima mjesečna primanja u iznosu od 50 hiljada KM, godišnje sa doprinosima iznosi 30% iznosa koji su prikazali.
Situacija je mnogo gora nego sam pretpostavljao. Ranije bar nisu varali državu i uredno su sve prijavljivali.
Situacija je mnogo gora nego sam pretpostavljao. Ranije bar nisu varali državu i uredno su sve prijavljivali.
Trenutno korisnika/ca: NJAZRI, primussucks, rishovski i 25 gostiju.