Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Al privatnoj prciji iz budzeta 1 500 000 KM. Horor.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Uključi se, riješi je, daleko je od gotove.obagol je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:31Taman krenuo da se uključim u situaciju oko Želje, vidim završili godinu u debelom plusu. Prioritet mi je sad pozabaviti se ovim gubitašima koji su rak rana našeg društva. To posluje sa gubitkom, lažno prijavljuje doprinose, fingira prihoda i rashode, izvlači keš...Zutti je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:26Ponavljam ti, u teoriji sve znate, a dudlali ga svima za odgodu naplate dugova. Što ne konstatujete tako u svom slučaju, savjetujete ljude iz kluba ili se sami upustite u rješavanje problema jer ste izgleda svi doktori ekonomije. Više vas brinu financije Sarajeva nego vašeg kluba.
Pa prijavi nas, dokaži i riješi majstore. Ups, vi ste poznavaoci ekonomije samo na forumu iza anonimnih nickova, izvini, kuckaj dalje i "rješavaj" rak ranu društva na forumu
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- ferroviario
- Kontakt:
Nekada. I sad to postepeno vraćamo. Dok vi ubujeđujete ljude da trošite kao 3.5 miliona na plate i ništa vam nije čudno.Zutti je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:15Vi ste baš poznati po tome da redovno izmirujete sve obaveze prema državi, zato zavisite od toga da li će poreska pristati na reprogramiranje dugovaferroviario je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:13Pa normalno kad mi uplatimo sve preko računa i platimo državi, dok vi u koverti dajete bar pola.jurisicduska je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:11Troškovi plata 3.5 miliona.
Željezničar troškovi plata prije dovođenja ovih magova u januaru 2024 = 3,15 miliona
Pade i ta teorija u vodu.
Ako se smijem uključit u raspravu![]()
Dakle tu je to negdje![]()
![]()
Jesu se upalili, samo o Sarajevu pišu 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Naš izvještaj je jasan, pošten i realan. Ima manjkavosti jer su neke stavke malo ispremještane da bi se prikazao plus, ali to je zato jer je prethodna uprava željela da se prikaže u najboljem svjetlu. Na kraju ćemo platiti porez na tu egzibiciju.
Sa druge strane vaš izvještaj je najblaže rečeno katastrofalan. Nisam ga ja bez razloga toliko najavljivao posljednjih 10 mjeseci.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- TurkishAirlines
Jbte isto miliona trosimo na plate igraca a mi u evropi a oni se za opstanak borili 
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- bagniadiluca
- Kontakt:
Nema gore stvari nego kad znaš da ne govoriš istinu a i dalje guraš tu istu laž.....TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:36Jbte isto miliona trosimo na plate igraca a mi u evropi a oni se za opstanak borili![]()
LETS GO FIGHTER
Ma ti si genije. Doktor foruma. Šta bi štrumfovi na ovom forumu bez tebe? (a i šta bi mi ostali, čijim prognozama i zaključcima bismo se smijali?)Virtu4l je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:36Naš izvještaj je jasan, pošten i realan. Ima manjkavosti jer su neke stavke malo ispremještane da bi se prikazao plus, ali to je zato jer je prethodna uprava željela da se prikaže u najboljem svjetlu. Na kraju ćemo platiti porez na tu egzibiciju.
Sa druge strane vaš izvještaj je najblaže rečeno katastrofalan. Nisam ga ja bez razloga toliko najavljivao posljednjih 10 mjeseci.![]()
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Vjeruj da hocu.....Zutti je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:30Izvrši građansku dužnost, prijavi kriminal! ČekamoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:27Znaci OP, vasa administracija,.skauti i kompletan igracki pogon izadje 3.5 miliona marakajurisicduska je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:11Troškovi plata 3.5 miliona.
Željezničar troškovi plata prije dovođenja ovih magova u januaru 2024 = 3,15 miliona
Pade i ta teorija u vodu.
Ako se smijem uključit u raspravu![]()
Dakle tu je to negdje![]()
koliko imate zaposlenih u klubu, dajate stipendije u OP, igrace drama placate i fol mi tu negdje.
Mislio sam da cca pola plata placate preko Payoneer-a, ispostavlja se da je taj iznos mnogo veci. I kradete na, obaveznim, doprinosima.
Kontam kakvu prijavu da vam slozim. Sta mislis ?![]()
Pa vi ste samo za Penarandu, Viverosa i Gulijašvilija platitli toliko koliko je navedeno u izvještaju. Barem budite mrvicu racionalni, nemojte se i dalje blamirati tvrdeći kako je to tačan podatak. Pa mali je ovo grad, zna se i preko koje banke liježu novci iz Amerike, zna se za duple ugovore...TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:36Jbte isto miliona trosimo na plate igraca a mi u evropi a oni se za opstanak borili![]()
Kad ćeš otprilike prijaviti da se možemo pripremiti? Javi nam kad budeš ako ti nije problem.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:40Vjeruj da hocu.....Zutti je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:30Izvrši građansku dužnost, prijavi kriminal! ČekamoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:27
Znaci OP, vasa administracija,.skauti i kompletan igracki pogon izadje 3.5 miliona marakakoliko imate zaposlenih u klubu, dajate stipendije u OP, igrace drama placate i fol mi tu negdje.
Mislio sam da cca pola plata placate preko Payoneer-a, ispostavlja se da je taj iznos mnogo veci. I kradete na, obaveznim, doprinosima.
Kontam kakvu prijavu da vam slozim. Sta mislis ?![]()
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem
Za sve ostalo
Za sve ostalo
Sve uredno da prijavite
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- TurkishAirlines
Imaju zvanicni podaci, necu valjda tebi vjerovati.obagol je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:40Pa vi ste samo za Penarandu, Viverosa i Gulijašvilija platitli toliko koliko je navedeno u izvještaju. Barem budite mrvicu racionalni, nemojte se i dalje blamirati tvrdeći kako je to tačan podatak. Pa mali je ovo grad, zna se i preko koje banke liježu novci iz Amerike, zna se za duple ugovore...TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:36Jbte isto miliona trosimo na plate igraca a mi u evropi a oni se za opstanak borili![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Činjenice ipak govore da je ova ekipa Sarajeva daleko od najskuplje u ligi. Na kraju, možemo biti i zadovoljni plasmanom, obzirom na nešto skromniji budžet. Pojedini klubovi su sa sličnim ulaganjima jedva izborili opstanak u ligi. 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Zeljo je kao klub i dalje jedna velika instituacija pored svega sta se dogadja, to pokazuje da ga ti i tebi slicni i dalje vise spominjete nego sto pisete o svojim klubovimastojko je napisao/la: ↑12 maj 2024, 18:06Lepo je od tebe da se ogradjujes od takve stoke. Ti si prvi koji je to uradio, ostalima je to normalno i ponose se sto im cetnici iz zemuna setaju grbavicom i vode navijanje.Argentina je napisao/la: ↑12 maj 2024, 17:28Kakve veze ima navijacka skupina sa klubom?! Kao i svaka, tako i Manijaci nista dobro ne donose svom klubu (baklje, parole, punjenje kase Savezu itd), glasni su, a cine do 10% total navijaca i simpatizera. Njihovo drugovanje sa takvima (zemuncima), njihova sramota. Ne znam, ne zanima me, ako je tacno, njima na sramotu, pratim i volim klub, ne navijacku skupinu.
Savjet: Pokusaj bar samo Zelju pratiti, poceo si pratiti i njegove navijace i simpatizere, obolit ces od kompleksa.
Samo se pazi da ne saznaju ko si jer ce ti njih 12-13 uletiti u kucu sa kacigama na glavusama i oklagijama u rukama da ti prijete.
A taj da izvines klub se davno prodao vici i miletu. Prvo za licencu pa kasnije za opstanak. Cudna je to filozofija
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
POBJECIuCG
- Kontakt:
zna se i za oprostene hipoteke sberbanke na memli strani sarajeva i upumpavanje sadake od strane niksica preko asa banke. tisu nemojte samo vi o parama pricatiobagol je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:40Pa vi ste samo za Penarandu, Viverosa i Gulijašvilija platitli toliko koliko je navedeno u izvještaju. Barem budite mrvicu racionalni, nemojte se i dalje blamirati tvrdeći kako je to tačan podatak. Pa mali je ovo grad, zna se i preko koje banke liježu novci iz Amerike, zna se za duple ugovore...TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:36Jbte isto miliona trosimo na plate igraca a mi u evropi a oni se za opstanak borili![]()
Ja vjerujem samo u zvanične podatke, kao što bi i vi trebali, naročito Rođeni, oni su uvijek za institucije.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Hajdeee, ludilompredozirani, PingoFTW i 26 gostiju.