FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko god nisam za Husrefa i mislim stvarno da je prevazidjen trener, s druge strane on je tata za ovu ligu i dobro zna kako plivati u njoj. Mislim da je stvarno bolja opcija od nekih novih trenera kojima ce strebati polusezona da uopste skontaju gdje su dosli.
Sve razumijem i uz ovaj ss igra se na varijantu da se vrate ljudi koji vole i znaju sta je FKS (Vule Krste i Ahmet to jesu sigurno) ali ALEN AVDIC SD hahahaha majko mila. Nadam se da je bar to laz. Pa frajer radi plocasti namjestaj u jednoj firmi da je ne pominjem. Jel moguce to?
Mada Krste i Ahmet jos igraju, vjerovatno aktivno razmisljaju o zavrsavanju, dodouse Ahmet da je pametan bio kod nas bi i zavrsio na onoj polusezoni, ovo u Igmanu je bilo bas srozavanje imena.
Vule vec ima iskustva kao trener a voli FKS tako da mi je on realna i dobra opcija ako se vec ide u tom smjeru.
Da napomenem da je Alen Skoro dosao u klub tako da ova prica Husref (Vule Krste Ahmet) ima smisla.
Sve razumijem i uz ovaj ss igra se na varijantu da se vrate ljudi koji vole i znaju sta je FKS (Vule Krste i Ahmet to jesu sigurno) ali ALEN AVDIC SD hahahaha majko mila. Nadam se da je bar to laz. Pa frajer radi plocasti namjestaj u jednoj firmi da je ne pominjem. Jel moguce to?
Mada Krste i Ahmet jos igraju, vjerovatno aktivno razmisljaju o zavrsavanju, dodouse Ahmet da je pametan bio kod nas bi i zavrsio na onoj polusezoni, ovo u Igmanu je bilo bas srozavanje imena.
Vule vec ima iskustva kao trener a voli FKS tako da mi je on realna i dobra opcija ako se vec ide u tom smjeru.
Da napomenem da je Alen Skoro dosao u klub tako da ova prica Husref (Vule Krste Ahmet) ima smisla.
- TurkishAirlines
Takvi borci, nesigurni nam i trebaju u borbi protiv saveza.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 23:21Istna je da se "prica" sa nekim trenerskim imenima, samo neformalno, ali iz razloga zato sto ni sam Rozman nije 100% siguran u svoju odluku.
Pa ko god nije 100% u Sarajevu, tjeraj ****
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Ma bolan zajebavaju se ljudi sta ste se upecali kakav Alen kakve trice i Husref i Vule i hahahaha. Jel moguce da ste povjerovali?nokee je napisao/la: ↑14 maj 2024, 07:41Koliko god nisam za Husrefa i mislim stvarno da je prevazidjen trener, s druge strane on je tata za ovu ligu i dobro zna kako plivati u njoj. Mislim da je stvarno bolja opcija od nekih novih trenera kojima ce strebati polusezona da uopste skontaju gdje su dosli.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pa ako smo naucili nesto to je sigurno da je s nama sve moguce, pa tako da i Alen Avdic bude SD ne djeluje neralno!pjankesarajevo je napisao/la: ↑14 maj 2024, 08:44Ma bolan zajebavaju se ljudi sta ste se upecali kakav Alen kakve trice i Husref i Vule i hahahaha. Jel moguce da ste povjerovali?nokee je napisao/la: ↑14 maj 2024, 07:41Koliko god nisam za Husrefa i mislim stvarno da je prevazidjen trener, s druge strane on je tata za ovu ligu i dobro zna kako plivati u njoj. Mislim da je stvarno bolja opcija od nekih novih trenera kojima ce strebati polusezona da uopste skontaju gdje su dosli.
Ok mozda jeste zajebancija ali ovaj momak Senner je ima poprilicno tacne informacije do sada, nadam se i ja da se prvi put dobro nasalio!
- napoleon72
- Kontakt:
Odavno kruze informacije za Husrefa, Vuleta, Velkoskog i Mersu, a ne bi me zacudilo ni za Avdica. Po kojim referencama je ugostitelj Skoro dobio bilo kakvu fotelju? Bice da su kvazilegende ubijedile debilnog influensera kako mu Domzalizacija nije donijela nista dobro te da je jedini pravi put ulaganje u domace snage.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- luckystrike
- Kontakt:
Utakmica s Posušjem u ponedjeljak u 17 h, kakvu posjetu možemo očekivati u tom terminu pod uslovom da bude lijepo vrijeme?
Ebo mater ko da nam namjerno pokusavaju usrat prosjecnu posjetu, nema goreg termina, jedino utorak u 10 ujutro…luckystrike je napisao/la: ↑14 maj 2024, 10:15Utakmica s Posušjem u ponedjeljak u 17 h, kakvu posjetu možemo očekivati u tom terminu pod uslovom da bude lijepo vrijeme?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Jednog dana kad ode Mirvic reci ce isto sto i Haris Dzinovic
Nisam kriv nikako, nizasta nisam kriv, ja sam kriv jedino sto sam davao
Nisam kriv nikako, nizasta nisam kriv, ja sam kriv jedino sto sam davao
-
POBJECIuCG
- Kontakt:
ocekujem da nam sponzori postanu nedzmin, irfan tepic i jala i buba corelli.
-
POBJECIuCG
- Kontakt:
to nema nikakve veze. potpisuje finansijki izvjestaj aktuelni direktor. mivicu slagao si navijace sarajeva. jedina istina. izgleda da je mirvah i navijace potcijenio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:54Pa bila je tada i dalje vd, sad je Leterme vd zadnjih mjesec dana otprilike.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
E da vidim koliko ce doci Borcu u ponedeljak u 5 jos ako bude kisaluckystrike je napisao/la: ↑14 maj 2024, 10:15Utakmica s Posušjem u ponedjeljak u 17 h, kakvu posjetu možemo očekivati u tom terminu pod uslovom da bude lijepo vrijeme?
Sto se tice ovog gore.Ako je Skoro bez ikakve reference dobio poziciju u klubu apsolutno me ne bi ni 2% cudilo da i Avdic dobije.A ove price Husref-Krste-Ahmo-Vule se vrte dugo i vrlo moguce da ce tako i biti.
Ocito Mirvic shvatio da se u ovu ligu ne isplati ulagati sve dok ti Vico kroji tabelu i da 4 mozes biti i sa nasim trenerom i prosjecnom ekipom sastavljenom od Palica,Secerovica,Bagarica,Bodula,Hebibovica,Kurdica uz par igraca iz vlastite akademije.Pogotovo nakon ovog izvjestaja mislim da ce zavrnuti pipu bar dok se nesto ne promjeni u savezu.
Cinjenica da smo bolje igrali i imali bolje rezultate sa Mirzom koji 4 godine sjedi kuci nego sa 4-5 "moderni trenera" sve govori Ismiru po pitanju ove lige.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nek je zavrne i nek se gone u pm i on k ovakvi investitori.
Kad vidim investitore u drugim klubovima i ove naše ovdje pa to je Bogu plakati.
Kad vidim investitore u drugim klubovima i ove naše ovdje pa to je Bogu plakati.
- luckystrike
- Kontakt:
Sljedeću bez Matanovića, kod Posušja nema standardnih golmana Galića i stopera Vrgoča
I najbolja u svakom trenutku.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ja mislim da je referirao na investitore u drugim klubovima u drugim ligama, ne u našoj. I upravu je.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3000 u vrh glaveluckystrike je napisao/la: ↑14 maj 2024, 10:15Utakmica s Posušjem u ponedjeljak u 17 h, kakvu posjetu možemo očekivati u tom terminu pod uslovom da bude lijepo vrijeme?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SedrenikHz
- Kontakt:
Poceli ste se bakcati glupostima koliko je Mirvic potrosio para i gdje ih je potrosio. Njegove su i hvala mu sto ulaze. Da ima greskih, jer je mislio da je najpametniji, ima, ali shvatio je Ismir da prvo upravni odbor natrpa dobrim ljudima pa onda ide sve ostalo.
Umjesto takvih gluposti, bolje bi vam bilo da hajcajte raju za ponedeljak Posušje. zemuncima bjezimo oko 6000 sa posjetom, s obzirom koliko im je savez gurao posjetu ove sezone (nas jedino ovu zadnju da nas je pogurao, sve ostalo bzs), ocekujte da ih protiv borca bude 6k a savez napise 10k, samo da budu najposjeceniji. Kroz citavu sezonu portali ih guraju, a Koševo je otpocetka najposjecenije.
Nema veze, naucili smo da nas sputavaju, blate gdje mogu i koliko mogu, ali ne damo se i sa ovakvom sezonom koja je realno neuspjesna, 4. mjesto, par blamaza, ali i dalje na prvom mjestu po pitanju publike.
Mi znamo sta je nama Koševo i znamo da od jula do kraja prvog dijela sezone cemo uvijek biti posjeceniji, dok god ima sunca bar malo na Koševu.
Cim zahladni, znamo i sta je na Koševu, ako je u gradu 2 stepena, gore je -5 i ne moze otac dovesti dijete svoje, jer zna da sutra ide temperatura, ali opet na 1.mjestu.
SVI NA KOŠEVO, zovi staro, mlado, ma sve !!!
Umjesto takvih gluposti, bolje bi vam bilo da hajcajte raju za ponedeljak Posušje. zemuncima bjezimo oko 6000 sa posjetom, s obzirom koliko im je savez gurao posjetu ove sezone (nas jedino ovu zadnju da nas je pogurao, sve ostalo bzs), ocekujte da ih protiv borca bude 6k a savez napise 10k, samo da budu najposjeceniji. Kroz citavu sezonu portali ih guraju, a Koševo je otpocetka najposjecenije.
Nema veze, naucili smo da nas sputavaju, blate gdje mogu i koliko mogu, ali ne damo se i sa ovakvom sezonom koja je realno neuspjesna, 4. mjesto, par blamaza, ali i dalje na prvom mjestu po pitanju publike.
Mi znamo sta je nama Koševo i znamo da od jula do kraja prvog dijela sezone cemo uvijek biti posjeceniji, dok god ima sunca bar malo na Koševu.
Cim zahladni, znamo i sta je na Koševu, ako je u gradu 2 stepena, gore je -5 i ne moze otac dovesti dijete svoje, jer zna da sutra ide temperatura, ali opet na 1.mjestu.
SVI NA KOŠEVO, zovi staro, mlado, ma sve !!!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- TurkishAirlines
Djecete ba na Mirvu, naseg investitora, tako lose pricati
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 27 gostiju.