FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Buljubasic treba da dobije. on uvijek igra 100%
Po meni Mustafić
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Dobit ce Đuričković to se vec zna.
Ne bi bas rekao da su Srbija i Makedonija uredjenije od Bosne.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 maj 2024, 13:11te su drzave uredjene za razliku od nase, gdje te svaka susa moze kociti..Lavcina je napisao/la: ↑14 maj 2024, 13:03Kad pogledamo samo bivsu Yugu koliko investitora k klubova nas je preslo.
Sad su jaci od nas neka Tsc Backa Topola, Cukaricki, Osijek, Rijeka, Maribor (koji istina nije ni imao investitora sve do sad, ali su ljudi znali znanje), Celje (koje je tek pocelo sa investitorom unazad godinu, dvije, a vec osvojise 2x titulu u Sloveniji i dovode dobra pojacanja).
Uzmimo tu i Vardar koji je istina ispao iz lige, ali su likovi isto tako odmah nakon par godina ulaganjs zaigrali tad u grupama Evropske lige.
Mi se vrtimo od 2013 u mjestu.
I nema to veze sa politikom, nije Vico bio od 2013 do 2020, pa nismo ni tad dominirali, niti smo usli u grupe nekog euro takmicenja.
Vico i politika guraju Borac to svako živ zna. Ali da mi imamo jednom za promjenu normalnog investitora, kojeg nece voditi njegov vlastiti ego vec strucnost na svim nivoima kluba, Vico i ekipa bi nam se mogli samo sagnuti.
Mirvic je promjenio jedno 5,6 trenera otkad je dosao. Nije valjda, da su bas svi oni losi, a on jedini zna sta radi.
Eh zato sam napisao da je mizerija s kojim mi parama radimo a ocekujemo nesto cak I evropi. Fino je to objasnio Terzić Zvjezdan za LŠ minimum je tim od 50 miliona eura. 30 do 50 za LE a 10 do 30 za LK. I sta mi da ocekujemo za ekipu koja godisnje košta 3 500 000 KM? Ne budimo smiješni.Lavcina je napisao/la: ↑14 maj 2024, 16:21Ne bi bas rekao da su Srbija i Makedonija uredjenije od Bosne.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 maj 2024, 13:11te su drzave uredjene za razliku od nase, gdje te svaka susa moze kociti..Lavcina je napisao/la: ↑14 maj 2024, 13:03
Kad pogledamo samo bivsu Yugu koliko investitora k klubova nas je preslo.
Sad su jaci od nas neka Tsc Backa Topola, Cukaricki, Osijek, Rijeka, Maribor (koji istina nije ni imao investitora sve do sad, ali su ljudi znali znanje), Celje (koje je tek pocelo sa investitorom unazad godinu, dvije, a vec osvojise 2x titulu u Sloveniji i dovode dobra pojacanja).
Uzmimo tu i Vardar koji je istina ispao iz lige, ali su likovi isto tako odmah nakon par godina ulaganjs zaigrali tad u grupama Evropske lige.
Mi se vrtimo od 2013 u mjestu.
I nema to veze sa politikom, nije Vico bio od 2013 do 2020, pa nismo ni tad dominirali, niti smo usli u grupe nekog euro takmicenja.
Vico i politika guraju Borac to svako živ zna. Ali da mi imamo jednom za promjenu normalnog investitora, kojeg nece voditi njegov vlastiti ego vec strucnost na svim nivoima kluba, Vico i ekipa bi nam se mogli samo sagnuti.
Mirvic je promjenio jedno 5,6 trenera otkad je dosao. Nije valjda, da su bas svi oni losi, a on jedini zna sta radi.
Svi uposlenici sa doprinosima 3,5 miliona ne samo igrači.ŠTA_JE je napisao/la: ↑14 maj 2024, 17:07Eh zato sam napisao da je mizerija s kojim mi parama radimo a ocekujemo nesto cak I evropi. Fino je to objasnio Terzić Zvjezdan za LŠ minimum je tim od 50 miliona eura. 30 do 50 za LE a 10 do 30 za LK. I sta mi da ocekujemo za ekipu koja godisnje košta 3 500 000 KM? Ne budimo smiješni.Lavcina je napisao/la: ↑14 maj 2024, 16:21Ne bi bas rekao da su Srbija i Makedonija uredjenije od Bosne.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 maj 2024, 13:11
te su drzave uredjene za razliku od nase, gdje te svaka susa moze kociti..
Ekipe iz donjeg dijela nisu oštećene kao Sarajevo od strane sudija.
-
- Kontakt:
Nagradu Ismir Pintol i treba i dobiti će Đuričković, eventualno Mustafić. Ipak je nagrada za najborbenijeg igrača.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Superkup u Abu Dhabiu narednih par godina, ucesnici ce dobijati fine pare. Btw sad kad se vratio Superkup, namece se da sad ulazi u statistiku trofeja opet, nismo najtrofejniji zbog toga, treba napokon poceti osvajati trofeje, 4-5 godina je puno
Ode Bulja na ljeto 99%, tesko da cemo odbiti Hajduk ili Salzburg
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- napoleon72
- Kontakt:
Ja sam nekoliko puta pisao koliko mi ide na zivce to qrcenje "najtrofejniji", a smijemo se konama sto priznaju onaj republicki trofej iz 1946. Kao da imamo 15 trofeja vise od drugih pa se hvalimo a ne jedan kup vise od Zelje, ukupno manje trofeja, manje titula od Zrinjskog i manje bodova na vjecnoj listi od Zrinjskog. Kao sto je Klopp zabranio igracima da dodiruju znak This is Anfield, i kod nas treba svakom igracu i uposleniku zabranit da se qrci kako smo "najveci" i "najtrofejniji" dok ne ucestvuju u barem jednom trofeju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma Zrinjski ce nas prešišati, a taj Superkup neko gleda, neko ne gleda, taj superkup bi se trebao opet gledati kako je uveden ponovo, hajd dok je bio ukinut i nekako. Englezi ga recimo regularno ubrajaju i jos dosta liga, zato i kazem da je vrijeme nesto uzetinapoleon72 je napisao/la: ↑14 maj 2024, 18:53Ja sam nekoliko puta pisao koliko mi ide na zivce to qrcenje "najtrofejniji", a smijemo se konama sto priznaju onaj republicki trofej iz 1946. Kao da imamo 15 trofeja vise od drugih pa se hvalimo a ne jedan kup vise od Zelje, ukupno manje trofeja, manje titula od Zrinjskog i manje bodova na vjecnoj listi od Zrinjskog. Kao sto je Klopp zabranio igracima da dodiruju znak This is Anfield, i kod nas treba svakom igracu i uposleniku zabranit da se qrci kako smo "najveci" i "najtrofejniji" dok ne ucestvuju u barem jednom trofeju.
Klubu treba sportki direktor, odgovorna osoba koja če raditi i biti na strani Kluba. Prvo tu poziciju treba riješiti pa onda sve ostalo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Bulja
ne budite kao komšije s ovim nadimcima.

- OldTownDistrict
- Kontakt:
Dupovca cijeli život zovu Dupe...
Buljubašić ili Hamza
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bhfanatic14, ErosViverosViv, Guest1945, Lavcina, perodeformero, rimljanin90, Seipronto i 76 gostiju.