Znači nemaš čime potvrditi to što pišeš. Jest forum, al nemamo ti na osnovu čega vjerovati.
Uostalom, kako bi ti to znao, da sam te pitao za plate FK Tutin, pa i nekako.
Znači nemaš čime potvrditi to što pišeš. Jest forum, al nemamo ti na osnovu čega vjerovati.
1 april je davno prošaoHerson je napisao/la: ↑14 maj 2024, 20:32Sarajevo je neuporedivo zdravija sredina od Željezničara i to pravi najveću razliku. Igrači Sarajeva imaju najveću podršku tokom cijele sezone. Uprkos krizama, turbulencijama, lošim rezultatima, podrška je bivala sve veća i glasnija iz kola u kolo. S druge strane, u Željezničaru sve suprotno od onoga u Sarajevu. Psovke, zvižduci, prijetnje, napadi, upadi na treninge itd. Igrači se jednostavno ne mogu fokusirati na fudbal u tako nezdravoj atmosferi. Na kraju, tabela sve govori. Sa identičnim izdvajanjima za plate, Sarajevo bez problema izbori Evropu, dok se Željezničar grčevito bori za opstanak.
Herson je napisao/la: ↑14 maj 2024, 20:32Sarajevo je neuporedivo zdravija sredina od Željezničara i to pravi najveću razliku. Igrači Sarajeva imaju najveću podršku tokom cijele sezone. Uprkos krizama, turbulencijama, lošim rezultatima, podrška je bivala sve veća i glasnija iz kola u kolo. S druge strane, u Željezničaru sve suprotno od onoga u Sarajevu. Psovke, zvižduci, prijetnje, napadi, upadi na treninge itd. Igrači se jednostavno ne mogu fokusirati na fudbal u tako nezdravoj atmosferi. Na kraju, tabela sve govori. Sa identičnim izdvajanjima za plate, Sarajevo bez problema izbori Evropu, dok se Željezničar grčevito bori za opstanak.
I mi smo, da aBd sto duze potraju.Virtu4l je napisao/la: ↑14 maj 2024, 20:59Zaista moram priznati da sam ponosan na ljude koji vode Željezničar. Uredno prijaviš svaku marku, igrači dobiju puni iznos na račun, čisto, legalno, platiš doprinose na to. Zaista svaka čast.
Da, na kraju ti bude malo krivo jer vidiš šta rade ostali, prije svih Borac i Sarajevo, kako varaju državu, prijavljuju minimalce, ali ok, valjda ima neko ko će se pozabaviti tim stvarima.
Mhm, a još se plaćaju dugovi sa papirne maramice.Virtu4l je napisao/la: ↑14 maj 2024, 20:59Zaista moram priznati da sam ponosan na ljude koji vode Željezničar. Uredno prijaviš svaku marku, igrači dobiju puni iznos na račun, čisto, legalno, platiš doprinose na to. Zaista svaka čast.
Da, na kraju ti bude malo krivo jer vidiš šta rade ostali, prije svih Borac i Sarajevo, kako varaju državu, prijavljuju minimalce, ali ok, valjda ima neko ko će se pozabaviti tim stvarima.
Rokni se kojino crnogorskaVirtu4l je napisao/la: ↑14 maj 2024, 20:59Zaista moram priznati da sam ponosan na ljude koji vode Željezničar. Uredno prijaviš svaku marku, igrači dobiju puni iznos na račun, čisto, legalno, platiš doprinose na to. Zaista svaka čast.
Ima se moze se. Iduce sezone idu jos vece plate za igrace.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87, Vanja8, Zigazaga i 18 gostiju.