Ljudi posluju u plusu 1,5 milki KM, a generalni sponzor sopstveni navijaci...
Ma ne sekiraj se prkosutra stize nivelacija...
Ljudi posluju u plusu 1,5 milki KM, a generalni sponzor sopstveni navijaci...
Teško jer bi pobijedili, sudije bi odradile svoje.
Ovo je politicki napad cevabdzinica iz Sarajeva
Bi, da mogu bez klempe.
Nisam zivim sad u Grazu zenu sam vodio na obuku u SCC prije nego sto smo preselili
Dobro jutro majstore. Tek si to skontao?
Milion i nešto u plusu a dobili 2 od države, lako je tako poslovati. Samo prose i drugi im daju.Vanja8 je napisao/la: ↑14 maj 2024, 22:38Ma svasta cemo mi dozivjeti od naseg Zeljkana posebno od njegovih fin. izvjestaja...![]()
![]()
Ja mislim da je Zeljkan jedini klub na svijetu koji pozitivno posluje, a zadnja prodaja igraca bila kad je jos Emir Balic pobjedjivao u skokovima na glavu sa Starog mosta...![]()
![]()
![]()
Da su Zeljkanove knjigovodje vodile Al Kaponeove knjige, covjek ne bi skoncao u Alkatrazu, vec bi bio Predsjednik Amerike...![]()
![]()
Mi smo u plusu zbog otpisa preko milion kamate, nije zato sto imamo neke eksperte.fks74 je napisao/la: ↑14 maj 2024, 23:12Milion i nešto u plusu a dobili 2 od države, lako je tako poslovati. Samo prose i drugi im daju.Vanja8 je napisao/la: ↑14 maj 2024, 22:38Ma svasta cemo mi dozivjeti od naseg Zeljkana posebno od njegovih fin. izvjestaja...![]()
![]()
Ja mislim da je Zeljkan jedini klub na svijetu koji pozitivno posluje, a zadnja prodaja igraca bila kad je jos Emir Balic pobjedjivao u skokovima na glavu sa Starog mosta...![]()
![]()
![]()
Da su Zeljkanove knjigovodje vodile Al Kaponeove knjige, covjek ne bi skoncao u Alkatrazu, vec bi bio Predsjednik Amerike...![]()
![]()
Kakvu obuku ziv bio da naruci San sebastian kolac pravilno ili? Nemoj da ti sazna za afere sa cigancicom nemas srece jos 6 godina.NoDi80 je napisao/la: ↑14 maj 2024, 22:20Nisam zivim sad u Grazu zenu sam vodio na obuku u SCC prije nego sto smo preselili