Jok, suprotno.
Premijer liga BiH - aktuelno
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
19V22
- svrakino1921
- Kontakt:
Skupština FK Željezničar
banjalucki cevapi u poredenju sa sarajevskim nisu nesto , ali banjalucki sis ćevap je zato strašno dobar a ako uzimaš ploče banjalucke moras i sis cevap koji bas uzdize banjalucke cevape nad ostalim . Travnicki su meni precijenjeni bolji su u sarajevu a tuzlanski nisu ni vrijedni spomena .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Ultrasi uspjeli vratiti dio svojih zastava. Cuva li iko to uopste
Ne cuva, svi su na forumuAntonioCapetti je napisao/la: ↑15 maj 2024, 00:56Ultrasi uspjeli vratiti dio svojih zastava. Cuva li iko to uopste

Kupovina FK Sarajevo je vjerovatno najneuspješnija privatizacija fudbalskog kluba u istoriji. Zaista moraš biti totalna analfabeta pa u jednoj od najslabijih liga Evrope i svijeta akumulirati gubitke od nevjerovatnih 33 miliona konvertibilnih maraka. Gubici su vjerovatno i veći, ali to je ono što je prošlo kroz papire i što je prijavljeno.
Taj gubitak bi bio prihvatljiv da se recimo povećala vrijednost kluba, što ovdje nije slučaj.
Danas je to, sa poslovne tačke gledišta, jedna oronula firma - koja nema ni promil šanse da stane na zdrave noge i da postane samoodrživa. Zrela za likvidaciju, pa i stečaj.
Taj gubitak bi bio prihvatljiv da se recimo povećala vrijednost kluba, što ovdje nije slučaj.
Danas je to, sa poslovne tačke gledišta, jedna oronula firma - koja nema ni promil šanse da stane na zdrave noge i da postane samoodrživa. Zrela za likvidaciju, pa i stečaj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iduce sezone napadamo titulu.Cuvajte guzove.Remzine mi tetovaze.
-
- Kontakt:
Dio ? Ja mislim sveAntonioCapetti je napisao/la: ↑15 maj 2024, 00:56Ultrasi uspjeli vratiti dio svojih zastava. Cuva li iko to uopste

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑15 maj 2024, 06:50Kupovina FK Sarajevo je vjerovatno najneuspješnija privatizacija fudbalskog kluba u istoriji. Zaista moraš biti totalna analfabeta pa u jednoj od najslabijih liga Evrope i svijeta akumulirati gubitke od nevjerovatnih 33 miliona konvertibilnih maraka. Gubici su vjerovatno i veći, ali to je ono što je prošlo kroz papire i što je prijavljeno.

Radi ko singerica.
Mašina za pranje, khm... veša.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Navijaci pokojnog Vase od ranog jutra pricaju o Sarajevu. Sta ti kazes na ovo @let3
Neka mi ne svane,nek me nema ,nek ne bude,neka me bez tebe ne probude! Saaraaj'vo!
najveci promasaj jedne drzave je ubjedljivo fk Zeljeznicar
svaki drzavni projekat neke drzave u posljednjih 5 godina je nesto osvajao od Srbije,Hrvatske,Makedonije,Slovenije...
samo kod nas drzavni projekat aka Zeljeznicar bori se za opstanak a djeca koja su se rodila kad su zadnji put ligu osvojili sad ce u srednju skolu a kakvo je stanje i zavrsit ce fakultet ,slast titule nece osjetiti.
ko i zasto zeli da nase pare,pare gradjana ubacuje u Zeljeznicar kako bi se otplacivali dugovi za razne igrace,dilere,trenere,struju vodu kriminalne organizacije,ne znam ,ali da ima mjesta za inspekcije ima ali opet drzava sama na sebe nece
svaki drzavni projekat neke drzave u posljednjih 5 godina je nesto osvajao od Srbije,Hrvatske,Makedonije,Slovenije...
samo kod nas drzavni projekat aka Zeljeznicar bori se za opstanak a djeca koja su se rodila kad su zadnji put ligu osvojili sad ce u srednju skolu a kakvo je stanje i zavrsit ce fakultet ,slast titule nece osjetiti.
ko i zasto zeli da nase pare,pare gradjana ubacuje u Zeljeznicar kako bi se otplacivali dugovi za razne igrace,dilere,trenere,struju vodu kriminalne organizacije,ne znam ,ali da ima mjesta za inspekcije ima ali opet drzava sama na sebe nece
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- TurkishAirlines
De odluci se, jel se peru pare preko Sarajeva ili se investiraju u nadi da ce se kroz rezultate vratiti, a rezultata trenutno nemaVirtu4l je napisao/la: ↑15 maj 2024, 06:50Kupovina FK Sarajevo je vjerovatno najneuspješnija privatizacija fudbalskog kluba u istoriji. Zaista moraš biti totalna analfabeta pa u jednoj od najslabijih liga Evrope i svijeta akumulirati gubitke od nevjerovatnih 33 miliona konvertibilnih maraka. Gubici su vjerovatno i veći, ali to je ono što je prošlo kroz papire i što je prijavljeno.

Ako se peru pare, onda rade dobar posao a ako su tu zbog rezultata onda ne rade dobar posao.
Samo se odluci na cemu smo, da i mi znamo i da se ne sikiramo.
Hvala
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Virtual,reci nam zato Novi Pazar nije htio Ziljkica? Vjerujem da znaš..
Ovo covjek samo kad procita dosta mu je za danas foruma. Sto se inspekcije tice moze samo vama doci ocigledno je da gurate plate na ruke.donDondon je napisao/la: ↑15 maj 2024, 08:57najveci promasaj jedne drzave je ubjedljivo fk Zeljeznicar
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.