Safet Sušić - Pape

Alen Škoro
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Alen Škoro » 26 mar 2011, 22:59

Srce mi ko Trebevic kad sam vidio Papetovu reakciju nakon izjednacujuceg gola.Bas rekoh drugu,ako nista - drago mi je zbog Papeta.Odlicno postavio taktiku, pokazao da Pjanic i Miske mogu igrati zajedno, nakon toliko vremena,godina,sezona,kvalifikacija,prvenstava imamo lijevog beka hvala Bogu.I Mujdza je bio dobar.
Spahic standardan, Mravac manje vise i on dobar,mada mislim da nam bas taj jedan stoper fali, Dzeko dobar, Ibisevica i Muslimovica stalno kombinovati, Rahimic institucija, Hasagic vala nije imao ni posla, Maletic mi se dopao,mada je mogao bolje koji put centrirati, Ibricic dosta zasluga ima kod 2:1..
Pape hvala ti, nadam se da ce sada imati punu podrsku bh.javnosti, mada je i do sada imao od jedno 80 % ljudi podrsku,sad sigurno ima 100%... Samo naprijed ;)
NON MOLLARE MAI

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 mar 2011, 23:01

@robovi, sta bi tek trebo reci za Blanca selektora Francuske, umjesto da luxemburg razvali 12-0 on samo 2-0 ma on je qrac od trenera

eto kojom se ti logikom vodis :roll:
15.10 - 15.06 ...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 mar 2011, 23:02

Dobar kurs, idemo u dobrom pravcu. Sigurno je moglo i bolje, i dalje me bole onaj jedan zadnji vezni protiv Francuske i generalno loša formacija protiv Albanije, ali nakon toga Slovačka, Meksiko a posebno danas Rumunija pokazuju strahovit napredak. Za danas svaka čast i samo tako da se nastavi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 mar 2011, 23:05

otpravnik_vozova je napisao/la:Pape je napravio veliku, rekao bih životnu grešku kad se prihvatio selektorskog posla. Srozao je maximalno (do temelja) kredibilitet i status legende koji je zaradio isključivo kao igrač a mora se priznati da je bio čarobnjak sa loptom, bez obzira što se ne mogu porediti uloge igrača i selektora! Mogao je gladiti "damu" u Parizu, ponekad svratiti da vidi šta ima kod nas i to bi za njega bilo po onoj: "i vuk sit i ovce na broju" ,ili "djesi pape legendo, šta mai" ali ne morao je doći da *aebe i sebe i nas! Sebe boga mi puno više jer mi i nismo bili navikli na neke uspjehe, osim sa ćirom kada smo kao nacija disali svi kao jedan! Naš narod ne prašta, to je poznata stvar a pape je dočekao a tek će dočekati da mu cijeli stadion (čitaj bilino polje) *ebe familiju i iz sveg srca uzvikuje pape ****! Safete nisi se trebao kockati sa slavom koju si uživao, trebao si kopačke ostaviti na klinu a ne ih mjenjati markiranim cipelama kad na njih ruku na srce nisi nikad ni navikao!
Rođen si kao seljak, neka si šta ima veze! Pa si stekao slavu neviđenu, ali ne, to ti nije bilo dovoljno, morao si se vratiti da sve *aebeš i da dokažeš da od korijena nisi odmakao ni pedalj! Od ovaca si krenuo, njima ćeš se na kraju i vratiti!
Toliko o Safetu Sušiću igračkoj legendi zvanoj "pape", a danas još poznatijem u narodu kao, *ARINA od selektora!Molio bih da moj post ne citiraju "razni Šabani" jer im je lingvistika i dijalog na nivou 9-ogodišnjaka! Na iste se neću obazirati jer sastavi tipa: Šta je pape radio na raspustu me ni najmanje ne interesuju!
Pozdrav!

ČESTITAM :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 23:07

skyisthelimit je napisao/la:@robovi, sta bi tek trebo reci za Blanca selektora Francuske, umjesto da luxemburg razvali 12-0 on samo 2-0 ma on je qrac od trenera

**** se meni za Francuze, oni su davno objezbjedili plasman dalje :P
Safet je kreten i to će i ostat, nema on veze s vezom, nijednu veću reprezentaciju nije pobijedio i sad pobijedi Slabasnu Rumuniju i kao on nešto :oops:
padobranac1978 je napisao/la:Pape je napravio veliku, rekao bih životnu grešku kad se prihvatio selektorskog posla. Srozao je maximalno (do temelja) kredibilitet i status legende koji je zaradio isključivo kao igrač a mora se priznati da je bio čarobnjak sa loptom, bez obzira što se ne mogu porediti uloge igrača i selektora! Mogao je gladiti "damu" u Parizu, ponekad svratiti da vidi šta ima kod nas i to bi za njega bilo po onoj: "i vuk sit i ovce na broju" ,ili "djesi pape legendo, šta mai" ali ne morao je doći da *aebe i sebe i nas! Sebe boga mi puno više jer mi i nismo bili navikli na neke uspjehe, osim sa ćirom kada smo kao nacija disali svi kao jedan! Naš narod ne prašta, to je poznata stvar a pape je dočekao a tek će dočekati da mu cijeli stadion (čitaj bilino polje) *ebe familiju i iz sveg srca uzvikuje pape ****! Safete nisi se trebao kockati sa slavom koju si uživao, trebao si kopačke ostaviti na klinu a ne ih mjenjati markiranim cipelama kad na njih ruku na srce nisi nikad ni navikao!
Rođen si kao seljak, neka si šta ima veze! Pa si stekao slavu neviđenu, ali ne, to ti nije bilo dovoljno, morao si se vratiti da sve *aebeš i da dokažeš da od korijena nisi odmakao ni pedalj! Od ovaca si krenuo, njima ćeš se na kraju i vratiti!
Toliko o Safetu Sušiću igračkoj legendi zvanoj "pape", a danas još poznatijem u narodu kao, *ARINA od selektora!Molio bih da moj post ne citiraju "razni Šabani" jer im je lingvistika i dijalog na nivou 9-ogodišnjaka! Na iste se neću obazirati jer sastavi tipa: Šta je pape radio na raspustu me ni najmanje ne interesuju!
Pozdrav!
POTPIS !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 mar 2011, 23:09

robovi88 je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:@robovi, sta bi tek trebo reci za Blanca selektora Francuske, umjesto da luxemburg razvali 12-0 on samo 2-0 ma on je qrac od trenera

Safet je kreten i to će i ostat, nema on veze s vezom, nijednu veću reprezentaciju nije pobijedio i sad pobijedi Slabasnu Rumuniju i kao on nešto :oops:
padobranac1978 je napisao/la:Pape je napravio veliku, rekao bih životnu grešku kad se prihvatio selektorskog posla. Srozao je maximalno (do temelja) kredibilitet i status legende koji je zaradio isključivo kao igrač a mora se priznati da je bio čarobnjak sa loptom, bez obzira što se ne mogu porediti uloge igrača i selektora! Mogao je gladiti "damu" u Parizu, ponekad svratiti da vidi šta ima kod nas i to bi za njega bilo po onoj: "i vuk sit i ovce na broju" ,ili "djesi pape legendo, šta mai" ali ne morao je doći da *aebe i sebe i nas! Sebe boga mi puno više jer mi i nismo bili navikli na neke uspjehe, osim sa ćirom kada smo kao nacija disali svi kao jedan! Naš narod ne prašta, to je poznata stvar a pape je dočekao a tek će dočekati da mu cijeli stadion (čitaj bilino polje) *ebe familiju i iz sveg srca uzvikuje pape ****! Safete nisi se trebao kockati sa slavom koju si uživao, trebao si kopačke ostaviti na klinu a ne ih mjenjati markiranim cipelama kad na njih ruku na srce nisi nikad ni navikao!
Pozdrav!
POTPIS !

:lol: :lol: :lol: sta ti kontas da je ovo moje misljenje :lol: :lol: ovo je citirano od prije mjsesc,mozda i vise dana i samo sam htio da skrenem paznju kakvih ima likova....

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 mar 2011, 23:10

Tula za selektora :mrgreen:
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 26 mar 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2011, 23:10

padobranac1978 je napisao/la:
otpravnik_vozova je napisao/la:Pape je napravio veliku, rekao bih životnu grešku kad se prihvatio selektorskog posla. Srozao je maximalno (do temelja) kredibilitet i status legende koji je zaradio isključivo kao igrač a mora se priznati da je bio čarobnjak sa loptom, bez obzira što se ne mogu porediti uloge igrača i selektora! Mogao je gladiti "damu" u Parizu, ponekad svratiti da vidi šta ima kod nas i to bi za njega bilo po onoj: "i vuk sit i ovce na broju" ,ili "djesi pape legendo, šta mai" ali ne morao je doći da *aebe i sebe i nas! Sebe boga mi puno više jer mi i nismo bili navikli na neke uspjehe, osim sa ćirom kada smo kao nacija disali svi kao jedan! Naš narod ne prašta, to je poznata stvar a pape je dočekao a tek će dočekati da mu cijeli stadion (čitaj bilino polje) *ebe familiju i iz sveg srca uzvikuje pape ****! Safete nisi se trebao kockati sa slavom koju si uživao, trebao si kopačke ostaviti na klinu a ne ih mjenjati markiranim cipelama kad na njih ruku na srce nisi nikad ni navikao!
Pozdrav!

ČESTITAM :mrgreen:
Otpravnik je znaci ''usrao''i sefa i stanicu. :lol:
Povedi i ovog @robijasa 44+44 koji fakat ni na utakmici nije bio a pred nosom mu.A zna pametovati o repci selektoru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 23:12

padobranac1978 je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:

Pozdrav!
POTPIS !

:lol: :lol: :lol: sta ti kontas da je ovo moje misljenje :lol: :lol: ovo je citirano od prije mjsesc,mozda i vise dana i samo sam htio da skrenem paznju kakvih ima likova....
-.- ne nego sam na ovaj tekst stavio pOTPIS !

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 mar 2011, 23:13

Rob88 je inace rodjak jednog od fanaticosa,inace on je najavljivao danas da ce veceras biti prekid utakmice,prc :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 mar 2011, 23:15

robovi smjesan si eto kad nas diskvalifikuju dodji prvi da slavis, takvi ko ti ne zele dobro reprezentaciji cim ne podrzavaju njene igrace i trenera a takvi nam ni ne trebaju, eto ti zemlja je okrugla navijaj za neke tamo

toliko pozdrav
15.10 - 15.06 ...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 mar 2011, 23:18

hmmmm...sta da kazem...

kako vrijeme odmice,mi sve bolje i bolje izgledamo..iako sam svasta pomislio kad smo gubili.. :mrgreen:
znaci,veceras prolazna ocjena za papeta,samo da nastavi u ovom ritmu..i da tamo trehnemo rumune,naravno ako docekamo tu utakmicu.. :lol:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 mar 2011, 23:18

slika
Nasmij se imenjaku. Zasluzio si hehe! :) :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 mar 2011, 23:18

Pustite ga ljudi, vidis da je ovdje samo da provocira.
Ko da neko njegovo misljenje uvazava.
Ne dovozvolite ovim strucnjacima s foruma da nam kvare vecer ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 23:20

skyisthelimit je napisao/la:robovi smjesan si eto kad nas diskvalifikuju dodji prvi da slavis, takvi ko ti ne zele dobro reprezentaciji cim ne podrzavaju njene igrace i trenera a takvi nam ni ne trebaju, eto ti zemlja je okrugla navijaj za neke tamo

toliko pozdrav
Ja naravno navijam za BiH i volim kada pobijedimo i sretan sam, ali mi Sušić ide na tuki' jer nemože pobijedit Svedsku,Albaniju,Qatar ........ Dok bi sa Ćirom do sada bili sigurno na 2. mjestu. Mrzim sto me hoce ubijedit da je Sušic bolji od Ćire :oops: .Sušić kad bi se plasiro na SV. Prvensto s hrvatskom a kamo li bio 3 trener svijeta ja bi sebi muškost otkino. Neću više da raspravljam vidjecu vas kad nas Rumuni u uzvratnoj i Bjelorusi naguze. Pozdrav ;)

safet 77
Kontakt:

Post Postao/la safet 77 » 26 mar 2011, 23:26

veceras sam vam svima zacepio usta,

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 26 mar 2011, 23:27

bravo safete legendo neka si pokazao ovim neznalicama sta je dominacija!!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 mar 2011, 23:28

robovi88 je napisao/la: Neću više da raspravljam vidjecu vas kad nas Rumuni u uzvratnoj i Bjelorusi naguze. Pozdrav ;)
Super, to ti je dobra odluka. Hajmo sad na spavanje i pozdravi nam Ibrahimovica, a mi cemo da slavimo Dzeku. :D

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 mar 2011, 23:29

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 26 mar 2011, 23:29

Principatus je napisao/la:
robovi88 je napisao/la: Neću više da raspravljam vidjecu vas kad nas Rumuni u uzvratnoj i Bjelorusi naguze. Pozdrav ;)
Super, to ti je dobra odluka. Hajmo sad na spavanje i pozdravi nam Ibrahimovica, a mi cemo da slavimo Dzeku. :D

slika
maksus selam :D
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.