Drugim rijecima, treba joj oporavljeni Gavi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Hahahaha! Kakav prelaz iz 1 u 2.let3 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 21:26Pa evo, pokusala je Barca par puta da izađe visoko na pressing, da pritisne, ali sa dva đuturuma (Gundo i poljski levat) to odmah pada u vodu, jer to treba timski raditi. To su dva igraca manje u presingu i ganjanju.
Nije da nece, nego ne mogu oni to vise, a igrat ce i naredne sezonei onda prica treba energije i agresivnih igraca koji trce
![]()
Pa to sam i ja napisao prije dva sata, ali ne zanima to tebe, ne citiras daj dio, vec trcis da ismijavas nesto na silu.jasonstatham je napisao/la: ↑13 maj 2024, 23:47Hahahaha! Kakav prelaz iz 1 u 2.let3 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 21:26Pa evo, pokusala je Barca par puta da izađe visoko na pressing, da pritisne, ali sa dva đuturuma (Gundo i poljski levat) to odmah pada u vodu, jer to treba timski raditi. To su dva igraca manje u presingu i ganjanju.
Nije da nece, nego ne mogu oni to vise, a igrat ce i naredne sezonei onda prica treba energije i agresivnih igraca koji trce
![]()
Taj jedan đuturum odigrao sve moguće utakmice ove sezone, namještao šanse i zicere kompletnoj ekipi.
Nije da neće, nego ne može on više.
Postao/la let3 » 13 maj 2024, 20:53
Gundo je glavni igrac Barce ove sezoneradi sve ono sto je Pedri trebao raditi. Kakav transfer. Steta sto nije malo mlađi.
Baš to. U jednom trenutku je đuturum, koji ne može meda, u drugom igrač sezone. Moraš se odlučiti šta je.let3 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 23:55Pa to sam i ja napisao prije dva sata, ali ne zanima to tebe, ne citiras daj dio, vec trcis da ismijavas nesto na silu.jasonstatham je napisao/la: ↑13 maj 2024, 23:47Hahahaha! Kakav prelaz iz 1 u 2.let3 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 21:26Pa evo, pokusala je Barca par puta da izađe visoko na pressing, da pritisne, ali sa dva đuturuma (Gundo i poljski levat) to odmah pada u vodu, jer to treba timski raditi. To su dva igraca manje u presingu i ganjanju.
![]()
Taj jedan đuturum odigrao sve moguće utakmice ove sezone, namještao šanse i zicere kompletnoj ekipi.
Nije da neće, nego ne može on više.
Postao/la let3 » 13 maj 2024, 20:53
Gundo je glavni igrac Barce ove sezoneradi sve ono sto je Pedri trebao raditi. Kakav transfer. Steta sto nije malo mlađi.
Prvo procitaj malo sa razumijevanjem sta sam sve napisao o njemu, probaj to shvatiti, nemoj vaditi samo ono sto ti odgovara, prije nego sto krenes glumiti kretena i ismijavati druge.jasonstatham je napisao/la: ↑14 maj 2024, 17:34
Baš to. U jednom trenutku je đuturum, koji ne može meda, u drugom igrač sezone. Moraš se odlučiti šta je.
Nesuglasice u klubu, Deco je insistirao da što prije pojača Barcelonu, kako ga ne bi izgubili i kako ne bi otišao u neki drugi klub. Xavi je htio pojačanje u sredini, nije uopšte razmišljao o njemu.Blackwargreymon je napisao/la: ↑14 maj 2024, 01:12Sta je pošlo po zlu sa Vitor Roqueom? Frajer je uz Endricka bio najbolji mladi prospekt iz Brazila, na poziciji napadača, kako su ovako brzo odustali od njega?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.