HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHH... Prekucana igrica !
Premijer liga BiH - aktuelno
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nismo politicka ku.ja koja se okrece kako vjetar puhne.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 maj 2024, 11:37Kakve gluposti u pm. Pa sunce vam mitomansko, ko je vama napravio teren, krov, cat 3, istocnu tribinu, od koga ste dobili stadion, pomocni? Pa jel vas stid te mitomanije? Nama uzmu Kosevo, kada je olimpijada bila, vi dobijete zapad sa Skenderije. Protiv ratova, rezima i partije ! Mitomanija na vrhuncuBlues1921 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 10:48Sta si bolan uspjesniji, je li te stid ove gluposti plasirati na forum ako imalo poznajes stanje u svom klubu? Nemogucnost rjesavanja nasih problema? Akumulirani dug Zeljeznicara je sveden na cca 7 miliona. Stadion Grbavica je sam od sebe dobio istocnu tribinu, sama se pokrila, neko nam onako omogucio cat3, novi travnjak, plato iza istoka i jos koliko stvari samo u vezi sa stadionom... Stadion nas, pomocni nas. Dok vi za to isto vrijeme, sa vlasnikom, niste makli dalje od kontejnera u butmiru. Zbog vas da gori grad? Gori vam jedino pod petama dok vas dzemat ubija od kurca gdje god niste inkognito. Svime se mozete nazvati, osim uspjesnijim. Jer uz resurse koje imate-ste imali, a cinjenicno stanje koje je, u rjecniku pored rijeci fijasko i neuspjeh treba pisati fks. Mitomani.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 maj 2024, 09:21Vi ljudi bas nemate pametnija posla nego raspravljati ko je uspjesniji i bolji poslodavac i ko je u stabilnijoj situaciji. Onaj koji ide u Evropu predstavljati BiH ili onaj koji se bori za opstanak sa istim buđetom za plate nogometaša?
Pa stvarno ljudi, ne shvatam kako vam se da. Pa da smo mi u situaciji u kojoj su oni, grad bi gorio. Raspravljate sa osobama koji usljed nemogucnosti rijesavanja svojih problema, okreću pricu na drugog uspjesnijeg komsiju. To je isto ono kada ne mozes da shvatis kako komsija ide na putovanja, voza Bentlija, drma najbolje koke dok ti se jadan slomi da isplatis kredit od 20 000KM koji si digao za iPhone, Golf 5 i odlazak u Alanyu 8 dana all inclusive , i molis svu svoju rodbinu da ti pomogne da to isplatis jer si fukara koja ne zna zaraditi ! Svi su ti krivi, i sve ti je sumnjivo jer si nesposobna ubleha.
"Neki zive od kluba, neki za klub"!
Kraj price!![]()
A ko je nama napravio sve u kampu? Pa makar i kontejneri bili (a znas da nisu, imamo ono sto necete nikada), mrsko mi slike postavljati. Napravili smo ih nasim novcima i novcima investitora. Nismo politicka ku.ja koja se okrece kako vjetar puhne.
Djaba krecite, porediti se ne mozemo. Haj cao![]()
Nismo politicka ku.ja koja se okrece kako vjetar puhne.
Isto tako:
Osnovala partija, podrzala carsija.
Sarajevski Željezničar.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ili po mitomanskom, pomaze Bog.Blues1921 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 11:36Past ce mu na pamet da je ponovo rasiri, ubijedjen sam.
Jos jedan maksuz selam. Ili po vasem pozdravu prijeratnom : zivjela partija.
Satro patriote
Nemoć!Blues1921 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 11:42Nismo politicka ku.ja koja se okrece kako vjetar puhne.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 maj 2024, 11:37Kakve gluposti u pm. Pa sunce vam mitomansko, ko je vama napravio teren, krov, cat 3, istocnu tribinu, od koga ste dobili stadion, pomocni? Pa jel vas stid te mitomanije? Nama uzmu Kosevo, kada je olimpijada bila, vi dobijete zapad sa Skenderije. Protiv ratova, rezima i partije ! Mitomanija na vrhuncuBlues1921 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 10:48
Sta si bolan uspjesniji, je li te stid ove gluposti plasirati na forum ako imalo poznajes stanje u svom klubu? Nemogucnost rjesavanja nasih problema? Akumulirani dug Zeljeznicara je sveden na cca 7 miliona. Stadion Grbavica je sam od sebe dobio istocnu tribinu, sama se pokrila, neko nam onako omogucio cat3, novi travnjak, plato iza istoka i jos koliko stvari samo u vezi sa stadionom... Stadion nas, pomocni nas. Dok vi za to isto vrijeme, sa vlasnikom, niste makli dalje od kontejnera u butmiru. Zbog vas da gori grad? Gori vam jedino pod petama dok vas dzemat ubija od kurca gdje god niste inkognito. Svime se mozete nazvati, osim uspjesnijim. Jer uz resurse koje imate-ste imali, a cinjenicno stanje koje je, u rjecniku pored rijeci fijasko i neuspjeh treba pisati fks. Mitomani.![]()
A ko je nama napravio sve u kampu? Pa makar i kontejneri bili (a znas da nisu, imamo ono sto necete nikada), mrsko mi slike postavljati. Napravili smo ih nasim novcima i novcima investitora. Nismo politicka ku.ja koja se okrece kako vjetar puhne.
Djaba krecite, porediti se ne mozemo. Haj cao![]()
Isto tako:
Osnovala partija, podrzala carsija.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
sta se ovo cetnici izmedju sebe prepucavaju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Radovanovu djecu opet ludilo safatalo 
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Daj mi majko šibicu i kantu benzina
e cuj njima uzmu Kosevo, vjerovatno najveca glupost pitara koju sam cuo u zivotu 
FKŽ !
- feniksptica
- Kontakt:
Cuj pitat plave je l ih stid hahahahahah
Njih nešto stid ahahahaha
Nemojte zajebavat. Kakvi oni i stid.
Njih nešto stid ahahahaha
Nemojte zajebavat. Kakvi oni i stid.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Bez ljutnje, osoba koja nema poveznicu sa Bosnom, Sarajevom ne moze baratati historijskim pojmovima I trenutcima o kojima ja pricam.
Da se ponovim za ove neutralne istok, sjever, zapad, teren, placen porez koji ste dugovali, plate jugu... Sve finansira drzava i partija.
Nemojte se ljutiti, ali tako je ! Politicka dro.ljica
Pa covjek od jucer sto pise i on zna da nije istina, nego moleraju malo.
ps pozurite pocele su nagradne igre za besplatne ulaznice na kosevo.
ps pozurite pocele su nagradne igre za besplatne ulaznice na kosevo.
Kad je to bilo druže? Nije lijepo lagati, pa se ljutiti kad te zovu lažovom i mitomanom.Blues1921 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 11:25Od onda kad delije sa severa povedose navijanje na sjeveru olimpijskog stadiona Kosevo. Na utakmici fudbalskog kluba Sarajevo.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Najgledaniji tim PLBIH dolazi sa stadiona "ASIM FERHATOVIĆ - HASE" ( inace legende FK Sarajevo).
Samo da podsjetim, naravno bez provokacije.
Tebe k'o da je Šešelj pravio. Obojica navijate za željezničar.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Historijski pojam i trenutak
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Guzni haveri u ekstazi 
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Kockoglavi, Marokanci58 i 24 gosta.