Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Neko ni vecers neće spavati...
I da ne zaboravim,
Zrinjski
Kapa do poda za ovaj izvještaj.
Zrinjski

Kapa do poda za ovaj izvještaj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Balijo,RatoborniMrmot je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:17I zato Velez izdvaja za plate 1.6 miliona maraka, a Zrinjski 7.3 miliona ? Koliko je doprinosa ukradeno, milioni. Bukvalno. I nista. Sega. Vi bas ko pitari.Addo1922 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:11Balijo Velež ima 0 KM duga za poreze i doprinose, a Zrinjski ima preko milion maraka duga.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:08
Zapravo nije bas tako. Ukrali ste drzavi barem 2-3 miliona maraka neplacajuci pune doprinose na plate igraca. To je pocetak i kraj price.
Zamisli farse kada Zrinjski radi po zakonu, a oni kao ne vole BiH, a Sarajevo i Velez koji su kao pro BiH klubovi stete drzavu neplacajuci pune doprinose na plate i navijaci tih klubova to odobravaju, a puna im usta BiH i patriotizma.
Balija je cudo...
Balijo
Balija je cudo....
Velez je dolaskom nove Uprave drasticno srezao troskove odnosno place.
Velez racionalno trosi i ne daje igracima astronomske place.
- TurkishAirlines
Jel istina da je Tan zaprijetio da ce sve novce prebaciti i Zelju finansirati ako ne osvojimo titulu naredne godine?obagol je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:11Takav da je gazda morao doci da ih postroji, da vidi ko mu pokrade pareTurkishAirlines je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:04Kakav nam je ono finansijski izvjestaj, sta kazu ono?![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
U tolikim smo dugovima i dubiozi da Tan nije zvao Mirvića na raport u Kuala Lumpur nego je lično došao u Sarajevo i još sa sobom poveo sultana da nas ugasi 

-
- Kontakt:
Postoji klub u koji milijarderi I milioneri zaista ulazu novac I postoji klub u kojem saudijci posalju trenera da odradi praksu I da im otkaz putem sinanovog portala.
Neko se raduje milionskim investicijama a neko pripremama u Konjicu ili par placenom kondiciomom treneru Napolija.
Ne radujemo im se samo mi nego I Gredic koji ima bonus za 3 sastanka o investitoru u kvartalu a kako niko nece da ga primi ovo mu je nada da čvakne bonus.
Neko se raduje milionskim investicijama a neko pripremama u Konjicu ili par placenom kondiciomom treneru Napolija.
Ne radujemo im se samo mi nego I Gredic koji ima bonus za 3 sastanka o investitoru u kvartalu a kako niko nece da ga primi ovo mu je nada da čvakne bonus.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 maj 2024, 19:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Shategabri
- Kontakt:
Razočaran sam, nemaš ništa.
Jel moguće?
A znaš plate Penerandi, Viverosu, Oliveiri...
Nego, de ti nama reci gdje su pare u Želji?
Čuj samo 900 k kroz papire troškova, anbelivbl!
Jel moguće?
A znaš plate Penerandi, Viverosu, Oliveiri...
Nego, de ti nama reci gdje su pare u Želji?
Čuj samo 900 k kroz papire troškova, anbelivbl!
Koševo Zapad
- TurkishAirlines
Makijato je ostao bez dobrog konobaraRatoborniMrmot je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:20Santos vise nije clan Zeljeznicara i igrao je za kikiriki za razliku od vasih igraca.Vanja8 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:12Kad budes znao nacin poslovanja onda mozemo pricati...RatoborniMrmot je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:08
Zapravo nije bas tako. Ukrali ste drzavi barem 2-3 miliona maraka neplacajuci pune doprinose na plate igraca. To je pocetak i kraj price.
Zamisli farse kada Zrinjski radi po zakonu, a oni kao ne vole BiH, a Sarajevo i Velez koji su kao pro BiH klubovi stete drzavu neplacajuci pune doprinose na plate i navijaci tih klubova to odobravaju, a puna im usta BiH i patriotizma.
Balija je cudo...
Kad si tako upucen, objasni nam kakav je ugovor imao Santos pa je primao platu od vas ili Al Jaber...
Ne hvataj se posla koji ne razumijes...
Nacin poslovanja kaze da ste ukrali milone doprinosa na plate igraca, koji su obavezni da se plate, a Zrinjski to nije uradio.
Zamisli apsurda kada Zrinjski radi po zakonu, a vi ne radite, a vi fol pro BiH, a oni fol nisu. Priznaj da je retardirana situacija.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Tik-tak Tik-tak
- Shategabri
- Kontakt:
Radovao se on Digisliću, Arapima, pisao biznis planove, nema šta nije trebalo biti...i ne bi ništa.jurisicduska je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:23Postoje ljudi u koje milijarderi I milioneri zaista ulazu novac I postoji klub u kojem saudijci posalju trenera da odradi praksu I da im otkaz putem sinanovog portala.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Lijepo je vidjet kako citava drzava strepi kada dolazi JEDAN OD VLASNIKA upravljackih udjela FK Sarajevo sa covjek koji je vrijedan ni manje ni vise nego 5.8 milijardi dolara.
Da se ponovim, ovo ljeto ce biti najveca euforija ikada kod navijaca bordo bijelih. Niste svjesni koje ce pare biti skrsene.
Sada neka nastave zivjeti u strahu !
LJUBAV PREMA TEBI MJERE NEMA !
Da se ponovim, ovo ljeto ce biti najveca euforija ikada kod navijaca bordo bijelih. Niste svjesni koje ce pare biti skrsene.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Došlo vrijeme da te zayebavaju oni što se raduju izmišljenom pismu namjere. Tačno ću i ja jedno poslati.
Dokoljenko i uprava ih godinama vrte oko malog prsta.

Dokoljenko i uprava ih godinama vrte oko malog prsta.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Samo pitari i rodjeni krece, ostali sto kradu drzavu sute na tu temu.Addo1922 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:21Balijo,RatoborniMrmot je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:17I zato Velez izdvaja za plate 1.6 miliona maraka, a Zrinjski 7.3 miliona ? Koliko je doprinosa ukradeno, milioni. Bukvalno. I nista. Sega. Vi bas ko pitari.
Balija je cudo....
I prosle godine sam pisao za velez da ne primaju punu platu, kazem ti igraci vam pricaju tako, ne treba niko drugi.
-
- Kontakt:
Oni uvijek sve po zakonu plaćaju I na svako 5 godina im utvrde porezni dug od 2 miliona. - ovo nije moje mišljenje ovo je činjenica. Uvijek pričaju o zakonu i plusevima I uvijek naknadno shvatimo da su varali državu. Samo njima to utvrde malo malo.
Sarajevo pored dijela primanja I plate ima I ostale troškove gdje su uračunate rate I novac koji je isplaćen po potpisu.
Fk Sarajevo je uplatilo najviše poreza državi Bosni I Hercegovini od njene samostalnosti od svih ostalih klubova I to ubjedljivo. Ovo također nije moje mišljenje nego činjenica lako provjerljiva.
Sarajevo pored dijela primanja I plate ima I ostale troškove gdje su uračunate rate I novac koji je isplaćen po potpisu.
Fk Sarajevo je uplatilo najviše poreza državi Bosni I Hercegovini od njene samostalnosti od svih ostalih klubova I to ubjedljivo. Ovo također nije moje mišljenje nego činjenica lako provjerljiva.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa ovo sad sto krsite za plate je vise od zrinjskog i opet 21 bod za prvim. Ovaj post treba cuvati i u oktobru ga zalijepiti.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:25Lijepo je vidjet kako citava drzava strepi kada dolazi JEDAN OD VLASNIKA upravljackih udjela FK Sarajevo sa covjek koji je vrijedan ni manje ni vise nego 5.8 milijardi dolara.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Al fakat slave jer im VLASNIK dolazi u goste. Ovo je gore nego sto sam mislio 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Dobro ce vam guz.ica biti modra.Tempero je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:29Pa ovo sad sto krsite za plate je vise od zrinjskog i opet 21 bod za prvim. Ovaj post treba cuvati i u oktobru ga zalijepiti.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:25Lijepo je vidjet kako citava drzava strepi kada dolazi JEDAN OD VLASNIKA upravljackih udjela FK Sarajevo sa covjek koji je vrijedan ni manje ni vise nego 5.8 milijardi dolara.
Ne, mi trosimo koliko smo prikazali, 200k vise od vas. Usput, ne trosimo drzavne, nego svoje pare...
Samo cuvaj, i treba da cuvas. Placi, manje ces pis.ati!

-
- Kontakt:
Aha, koliko imate igraca i zaposlenih u klubu ? Da vidimo prosjek plate, bas me zanima.Addo1922 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:21Balijo,RatoborniMrmot je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:17I zato Velez izdvaja za plate 1.6 miliona maraka, a Zrinjski 7.3 miliona ? Koliko je doprinosa ukradeno, milioni. Bukvalno. I nista. Sega. Vi bas ko pitari.
Balija je cudo....

Ako je ukupno 50 ljudi u Velezu sto je malo vjerovatno ( igraci, strucni stab, administracija, OP, skauti, ekonom, odrzavanje stadiona, terena, a na plate se daje 1.6 miliona dodjemo do vrlo zanimljive cifre od 32.000 maraka u prosjeku po zaposlenom odnosno 2.666 BAM mjesecno odnosno prosjecne plate od1.866 + doprinosi.
Dobro vi ovo hendlate, svaka cas' patriJote.
Balija je cudo.....
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 15 maj 2024, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Direktorcic, epidemija, Grk1234, riki46, svrakino1921 i 35 gostiju.