pljus pljus debilu
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ne navijam za Slobodu drug. Ali znam da necete doci.
Lako je po forumu bacati pricu. Niko od vas ne smije tamo.
Bukvalno nista nije isto. Uostalom pitaj admina u pp.
- VivaLaStella
- Kontakt:
De nabaci sad opet malo Chapmanov stil pisanja 
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
- prisonbreak
- Kontakt:
Opasne vam komplekse nabi. Uzivam. 
-
Nulatridva
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma progovara odavno. Nije ni dva dana bio na ovom akauntu, skontali ga odma svi. Taj nivo retardacije je nemoguce sakrit, cak kad bi se predstavljao ko makedonac i pisao na cirilicu
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
A kakav mu je to "fazon" da ko fol krije i negira da je ledeni ?
Ovo je zaista tezi slucaj defektluka.
Koliko Vas dolazi iz Zenice, 250-300 se spominje brojka...
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
Jer su svi skontali da je debil, pa s novim identitetom dobije bar mjesec dana da piše bez da ga ostali peru na ruke. Onda se redovno izofira, pa krene prcanje i sve tako u krugRubikovaKocka je napisao/la: ↑16 maj 2024, 09:52A kakav mu je to "fazon" da ko fol krije i negira da je ledeni ?
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
Jel ides tamo? Jasno je da ce biti sramota ako niko sa foruma ne ode. Ispalo bi da bespotrebno pisete postove svaki dan.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 maj 2024, 10:31To ti niko ne moze reci, ali tesko da je ta brojka.
Prvo termin da svi koji rade ne mogu stici, drugo ne znam čemu potreba zabrana dolaska privatnim vozilima..najiskrenije.
Šta ste se nalozili ko da dolazi Zvezda i Delije a ne prvi i trostruki šampion Bosne i Hercegovine, dvostruki osvajač KUP-a BIH i dvostruki osvajač Mitropa Kupa.
Meni dolaze sponzorisane objave u Zenicu od stranice Slobode svi na Tusanj, kad tamo euforija svi pozivaju na Tusanj eno i Rahmanovic iz Rusije se javlja da animira raju.
Svi žele gledati velikana iz Zenice.
Šta ste se nalozili ko da dolazi Zvezda i Delije a ne prvi i trostruki šampion Bosne i Hercegovine, dvostruki osvajač KUP-a BIH i dvostruki osvajač Mitropa Kupa.
Meni dolaze sponzorisane objave u Zenicu od stranice Slobode svi na Tusanj, kad tamo euforija svi pozivaju na Tusanj eno i Rahmanovic iz Rusije se javlja da animira raju.
Svi žele gledati velikana iz Zenice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Vandredno stanje 
Ocigledno da dolaze kad pratis Slobodu. Poslusaj jos jednom sta Todorovic i Rahmanovic kazu. Potrebna je podrska igracima u PREDSTOJECIM UTAKMICAMA. Nisu rekli potrebna je podrska samo protiv Celika.avenija je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:32Prvo termin da svi koji rade ne mogu stici, drugo ne znam čemu potreba zabrana dolaska privatnim vozilima..najiskrenije.
Svi žele gledati velikana iz Zenice.![]()
Kad velikan iz Zenice rasproda koji gostujuci stadion, kao sto je Sloboda nekoliko puta u ovoj ligi, onda se javi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- prisonbreak
- Kontakt:
Potpuno ista situacija u Rahicu bila kad su igrali i Celik a i Sloboda, Olovo takodjer. Ne znam gdje je Sloboda privukla vise navijaca?DamirT je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:44Ocigledno da dolaze kad pratis Slobodu. Poslusaj jos jednom sta Todorovic i Rahmanovic kazu. Potrebna je podrska igracima u PREDSTOJECIM UTAKMICAMA. Nisu rekli potrebna je podrska samo protiv Celika.avenija je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:32Prvo termin da svi koji rade ne mogu stici, drugo ne znam čemu potreba zabrana dolaska privatnim vozilima..najiskrenije.
Kad velikan iz Zenice rasproda koji gostujuci stadion, kao sto je Sloboda nekoliko puta u ovoj ligi, onda se javi![]()
Itekako se za ovu utakmicu vise animira nego za ostale, ne znam u cemu je problem priznati. I mi vise rasimo na tome da dodje vise goatujuci navijaca.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Kad "velikana" iz Tuzle na gostovanju bude pratilo vise od 40 gostujucih navijaca,javi se ti nama,do tad sve najbolje!DamirT je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:44Ocigledno da dolaze kad pratis Slobodu. Poslusaj jos jednom sta Todorovic i Rahmanovic kazu. Potrebna je podrska igracima u PREDSTOJECIM UTAKMICAMA. Nisu rekli potrebna je podrska samo protiv Celika.avenija je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:32Prvo termin da svi koji rade ne mogu stici, drugo ne znam čemu potreba zabrana dolaska privatnim vozilima..najiskrenije.
Kad velikan iz Zenice rasproda koji gostujuci stadion, kao sto je Sloboda nekoliko puta u ovoj ligi, onda se javi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.