Ma mislim da se covjek zezao, bio sarkastican...normalno da se djeca moraju voditi na utakmice ali kad najave kisu ja nikad ne vodim svoju djecu dok komsije na Grbavicu nemaju taj problem i svejedno im je kakva je prognozaplisek je napisao/la: ↑16 maj 2024, 09:49Sta pricas tebra da djeci nije mjesto na stadionu? Kako ce dijete dobiti srcnost i ljubav prema klubu? Sta treba za 20 godina da nema ukupno 400 ljudi na stadionu? Tebra ja sam ko mali zivio za subotu, da me stari odvede, nisam znao ni pricat kako treba al sam pjevao staru himnu, zivio za svaku minutu, znao svakog igraca. Oblikovalo me ko licnost da volim fudbal, sport, da se sklonim droge i ostalog smeca. To sto je psovao neko pored nema veze sto je stadion, cuo sam gorih psovki u skoli, tramvaju, busu. Djeca se moraju voditi od malena na svaku tekmu, moras im dat taj osjecaj da vole loptu, bordo dres, jer ako prestanemo to raditi nece imati ko bodriti klub za 20 godina, svi ce snimat plesove na debilnom tiketokuAntikloc je napisao/la: ↑16 maj 2024, 09:32A koji ce qurac djeca na stadionu ?? Djeci nije mjesto na stadionu. To je isto kao da vodis djecu u kafanu ili javnu kucu. Djeci je mjesto u skoli i igraonici. Ucenje i pozitivan razvoj a ne stadion gdje se okuplja olos.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 22:27
Najvaznija je stvar natkriti jednu tribinu da mozemo povesti djecu na utakmicu kad najavljuju kisu. Koliko se para daje na igrace, njihove plate, pripreme i slicno, valjda nesto nekad se ulozi i da navijaci imaju bolje uslove
A Tan dolazi po nasu djecu,kao sto i sam govori od 2013. Tan od samog dolaska govori da nece ulagati u prvi tim i toga ce se drzati. Jedino ako ovog jadnog Abdulaha sta ne prevare. Zeljko,Mirvah i Tan pa Abdulahu bi bilo bolje da upadne u jamu s vukovima,nego medju ova tri razbojnika.![]()
Na zadnjoj utakmici je bila i neka skola na zapadu i djeca su bila prejaka, sisili na dno zapada i veci dio utakmice navijali. Dobar potez kluba sto obilazi skole