Samo me to zanima? Pa da se nastavim cirkuzati sa navijacima kluba kojeg država finansira i opet ne moze doci u borbu za titulu

Nemas ti sta nastavljati cirkuzati kad si ti sam od sebe cirkus.OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:21Jeli ovo navijaci Vase Miskin Crnog nam provlace neke informacije da nemamo novaca i da igracima nisu isplacene plate?![]()
Samo me to zanima? Pa da se nastavim cirkuzati sa navijacima kluba kojeg država finansira i opet ne moze doci u borbu za titulu![]()
Ne vidim problem kad se iznosi fakt to i jeste novinarstvo, a pretpostavke su majka svih zajeba sto cete se licno i uvjeriti u nasem primjeru.
Poderanoj, usranoj, bijednoj, polupismenoj lažnoj radničkoj klasi, odnosno prosijacima, je novinarstvo level ss.ba i "provjereno" na klixu. Ako nije tako onda je laž i izmišljeno.egocentrik je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:31Ne vidim problem kad se iznosi fakt to i jeste novinarstvo, a pretpostavke su majka svih zajeba sto cete se licno i uvjeriti u nasem primjeru.
Nisi upravu.jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:44FK Željezničar obavještava javnost da je od Porezne uprave Federacije Bosne i Hercegovine zaprimio Rješenje o otpisu zatezne kamate u iznosu od 1.370.187,45 KM.
Vi trenirate da budete niskointeligenti. Ovaj iznos 1.370.187,45 KM . je vama prikazan ko dobit i prihod iz vlastite aktivnosti.a u biti vam otpisali kamatu za porez. To su ti plusevi fiktivni.
Čujemo se u augustu kad će opet trebati humanitarni broj da se isplate plate i rate.
Neka da nije njega ne bi znali šta nam se u klubu dešava.Suki46 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:46Nisi upravu.jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:44FK Željezničar obavještava javnost da je od Porezne uprave Federacije Bosne i Hercegovine zaprimio Rješenje o otpisu zatezne kamate u iznosu od 1.370.187,45 KM.
Vi trenirate da budete niskointeligenti. Ovaj iznos 1.370.187,45 KM . je vama prikazan ko dobit i prihod iz vlastite aktivnosti.a u biti vam otpisali kamatu za porez. To su ti plusevi fiktivni.
Čujemo se u augustu kad će opet trebati humanitarni broj da se isplate plate i rate.
Nisi dobio detaljnu analizu od našeg finansijskog inspektora sa foruma![]()
![]()
Ma hajde , da nam nije njega , ne bi se s kim imali svađati na forumu.Malo neka bude papreno i zanimljivojurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:51Neka da nije njega ne bi znali šta nam se u klubu dešava.Suki46 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:46Nisi upravu.jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:44FK Željezničar obavještava javnost da je od Porezne uprave Federacije Bosne i Hercegovine zaprimio Rješenje o otpisu zatezne kamate u iznosu od 1.370.187,45 KM.
Nisi dobio detaljnu analizu od našeg finansijskog inspektora sa foruma![]()
![]()
On je ekspert za finansije Fk Sarajeva, naveče kad legne ukazuju mu se redom Tan, Mirvić, pare, pozajmice, SIPA.
Ima frajer fiksno radno vrijeme od 8-16 se bavi samo Sarajevom i kad spava to su mu jedini snovi.
Pa napisase ljudi da su potrosili...jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:44FK Željezničar obavještava javnost da je od Porezne uprave Federacije Bosne i Hercegovine zaprimio Rješenje o otpisu zatezne kamate u iznosu od 1.370.187,45 KM.
Neko se hvali 2.pretkolom kupa UEFA, neko je igrao polufinale tog takmičenja.FKSDoGroba je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:19Ko ovo ljeto pjeva na sadaka areni?
Uvijek ste nam smijesni bili.![]()
Yebo KU. Drugorazredno takmičenje. Neko je igrao 1/8 finala al Kup Šampionaobagol je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:01Neko se hvali 2.pretkolom kupa UEFA, neko je igrao polufinale tog takmičenja.FKSDoGroba je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:19Ko ovo ljeto pjeva na sadaka areni?
Nisi mi odgovorio, ko sirotinju sa Grbavice zabavlja ovo ljeto?obagol je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:01Neko se hvali 2.pretkolom kupa UEFA, neko je igrao polufinale tog takmičenja.FKSDoGroba je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:19Ko ovo ljeto pjeva na sadaka areni?
Navijači bosanskog Reala megalomanskim najavama i onda kmečanjem kad vas ko slinu otrese 7.ekipa iz MongolijeFKSDoGroba je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:10Nisi mi odgovorio, ko sirotinju sa Grbavice zabavlja ovo ljeto?obagol je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:01Neko se hvali 2.pretkolom kupa UEFA, neko je igrao polufinale tog takmičenja.FKSDoGroba je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:19
Ko ovo ljeto pjeva na sadaka areni?
Evo prijedlog od mene, dovedite Baju Malog Knindzuobagol je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:13Navijači bosanskog Reala megalomanskim najavama i onda kmečanjem kad vas ko slinu otrese 7.ekipa iz MongolijeFKSDoGroba je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:10Nisi mi odgovorio, ko sirotinju sa Grbavice zabavlja ovo ljeto?![]()
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, Grk1234, MostarReds22 i 14 gostiju.