Prvo se bratimite sa katolicima iz Njemacke, pa vam papa dolazi na stadion...stojkovom logikom, sumnjivi ste mi pravo
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- TurkishAirlines
.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 16 maj 2024, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Svjetski klub.Nego imal sta u toj arabiji misa mu?19vendetta87 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 13:32Prvo se bratimite sa katolicima iz Njemacke, pa vam papa dolazi na stadion...stojkovom logikom, sumnjivi ste mi pravo
Dosta vas je vise na drzavnoj sisi ,trosite pare koje su mogu koristiti za lijecenje djece.
Umjesto da drzava trosi pare na svoje stanovnike u potrebi ,oni nakim Cavnicima,Radinovicima plate daje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
familije bi svoje prodali da imaju 10% tana u svojim klubovima.
Ikonska

NEMA NAZAD
- svrakino1921
- Kontakt:

Prema protokolu danas je pozdravio sve uposlenike kluba sa stadiona "Asim Ferhatović Hase", a u svečanom defileu su ga dočekali prvotimci i omladinci Sarajeva.
Tan će zajedno sa sultanom Abdullahom i Ismirom Mirvićem danas nastaviti obilaziti grad te će primiti plaketu od grada Sarajeva.
Također, upriličen je i sastanak sa članom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem gdje je bilo razgovora i o daljnjem investiranju u našu državu.
Podsjetimo, malezijski milijarder Tan je postao većinski vlasnik Sarajeva krajem 2013. godine, a upravljanje klubom je prepustio Vijetnamcu Nguyenu Hoaiju Namu početkom marta 2019. godine.
Vijetnamski biznismen je tada kupio 60 posto upravljačkih prava od Vincenta Tana koji je zadržao 30 posto, dok su preostalih 10 posto držali bh. investitori.
U međuvremenu je došlo do nove prodaje pa su sada, nezvanično, Tan i Mirvić suvlasnici sa po 49,13 posto upravljačkih prava FK Sarajevo, dok preostalih 1,74 posto imaju ostali ulagači.
Cuj plaketu Grada Sarajeva
Šta hoce ovaj Tan
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Virto danas

Kustura jadan 2 dana prati svaki korak Tana i Sarajeva na Klixu, da ga sta ne opali 

dosao plave cetnike da osunetisvrakino1921 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 13:41
Prema protokolu danas je pozdravio sve uposlenike kluba sa stadiona "Asim Ferhatović Hase", a u svečanom defileu su ga dočekali prvotimci i omladinci Sarajeva.
Tan će zajedno sa sultanom Abdullahom i Ismirom Mirvićem danas nastaviti obilaziti grad te će primiti plaketu od grada Sarajeva.
Također, upriličen je i sastanak sa članom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem gdje je bilo razgovora i o daljnjem investiranju u našu državu.
Podsjetimo, malezijski milijarder Tan je postao većinski vlasnik Sarajeva krajem 2013. godine, a upravljanje klubom je prepustio Vijetnamcu Nguyenu Hoaiju Namu početkom marta 2019. godine.
Vijetnamski biznismen je tada kupio 60 posto upravljačkih prava od Vincenta Tana koji je zadržao 30 posto, dok su preostalih 10 posto držali bh. investitori.
U međuvremenu je došlo do nove prodaje pa su sada, nezvanično, Tan i Mirvić suvlasnici sa po 49,13 posto upravljačkih prava FK Sarajevo, dok preostalih 1,74 posto imaju ostali ulagači.
Cuj plaketu Grada Sarajeva
Šta hoce ovaj Tan
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sad zamislite recimo Osijek ili TSC da ovako podanički dočekaju vlasnika.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ama ne sekiraj se, Vijto rekao eto arapa sad će samo da ovo tmurno vrijeme prode i ljeto dode, ne vole arapi zimu

....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Nastade muk i tisina. Ko da je umro TITO !
Gdje su oni cirkusanti sada kada su mi najpotrebniji.
Jos nesto, molim vas recite Ajfelu da vas ne ofira sa pismima molbe da ga kralj primi. Lijepo mu je receno da se o svemu moze pricati osim o ulaganju u Cigansko-prosjacko-budjetski klub iz Zvornicke.

Gdje su oni cirkusanti sada kada su mi najpotrebniji.
Jos nesto, molim vas recite Ajfelu da vas ne ofira sa pismima molbe da ga kralj primi. Lijepo mu je receno da se o svemu moze pricati osim o ulaganju u Cigansko-prosjacko-budjetski klub iz Zvornicke.
Ja danas uživam. Falio je jedan ovakav hajc, malo su bili klonuli duhom nakon fijaska ove sezone, više će ih boljeti kasnije.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kako odmoris tako sto nam ga posaugas ili?OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:57Da ti znas kakva ste vi meni razonoda i kako ja mozak odmorim kada naletim na takve poput tebe. Nebi vjerovao kakav smjehKamaga11 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:29Nemas ti sta nastavljati cirkuzati kad si ti sam od sebe cirkus.OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 maj 2024, 11:21Jeli ovo navijaci Vase Miskin Crnog nam provlace neke informacije da nemamo novaca i da igracima nisu isplacene plate?![]()
Samo me to zanima? Pa da se nastavim cirkuzati sa navijacima kluba kojeg država finansira i opet ne moze doci u borbu za titulu![]()
![]()
Izduvni ventil![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Amidža djeluje malo umorno, kažu da oka nije sklopio od objave finansijskog izvještaja FKS.
-
- Kontakt: