redbull93 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 16:58
antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 16:51
redbull93 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 16:44
1. Nabrijava se svaku utakmicu, ne samo protiv slobode. Slike sa gostovanja ce posvjedociti tome.
2. Kad su vasi pozivali u Zenicu i jesu bili klauni, kao sto su i sada. Pogledaj nacin najavljivanja kod Robijasa i kod fukara. Ako si zdravog razuma (a cisto sumnjam da jesi), skontat ces.
3. Na kraju krajeva, valjda je i neki prije/poslije ratni derbi.
4. Pogled na ovo sve imas kao konj kada mu se na oci stavi ona zastita da sa strane ne vidi nista.
Pogledaj malo lijevo i desno slobodno.
Fukare pozivale sa tipa "Gazi zenicke picke" vi sa videom "Slo Slo Slobodo". I jos par videa gdje prozivate Fukare. Sve osim Vase klasicne najave utakmica.
Al posto si ti sad intelektualac, de mi molim te objasni sustinsku razliku tu, posto smo mi glupi, a vi pametni.
Nije bitno jesam li ja zdravog razuma, imamo tebe tu, nas glas razuma.
Kad ti o navijackom zivotu i mentalitetu pocnu pricati ljudi koji su do jucer bili najveci indijanci navijacke BH scene.
A to kakav kompleksas i bolesnik vidi se u tvom stilu pisanja, tako da svaka dalja konverzacija s tobom gubi smisao.
Trazit nekog normalnog, a ne sabana iz Zenice.
Sustinska razlika je bila objesena na ogradi sjeverne tribine stadiona Bilino Polje na dan utakmice Čelik-Sloboda.
O tvojoj inteligenciji govori tvoj nick, a poslije i andjeo sa neba i i lizanje popljuvanog licno sa tvoje strane.
Budi mi pozdravljen i nastavi samo pravo.
Vazi. Sve pet.
Hvala Bogu pa imamo vas visoke intelektualce, koji su popili svu pamet svijeta, pa sad svima pametuju.
Jer stvarno ono sto vi pišete na parolama, predstavlja sustinsku razliku. Trebate knjige pocet pisat onda.
A u istini, vi poznati kao najveci sabani i glupani.
Nije bitno eto moje misljenje, ja sam glup, ako ti je za utjehu.
Pomjeri se samo malo dalje od Zenice, pa da cujes realnu sliku o vama.
A nick govori puno, nema sta. Jos jedan od tvojih stručnih zakljucaka.
U skorije vrijeme ces vidjet da tvom intelektu odgovara isto jedna zivotinja, al prepustam ti da sam to vremenom skontas.