Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Zar se taj dio nije odnosio na Katica?Blackwargreymon je napisao/la: ↑16 maj 2024, 17:28Jbt sad Spaha otkri dio razgovora za Gigom, momak pitao u fazonu jel ovo sigurno, sto oktriva koliko se prije neozbiljno pristupalo tim razgovorima sa potencijalnim reprezentativcima... Nije prosao ni mjesec, a Spaha vec djeluje ozbiljnije nego Misimovic.
Mislim da je to za Katica rekao. Ali se slazem sa ostalim definitivno. Kakva je ubleha nama bila direktor... Mene vec puca trema pred utakmiceBlackwargreymon je napisao/la: ↑16 maj 2024, 17:28Jbt sad Spaha otkri dio razgovora za Gigom, momak pitao u fazonu jel ovo sigurno, sto oktriva koliko se prije neozbiljno pristupalo tim razgovorima sa potencijalnim reprezentativcima... Nije prosao ni mjesec, a Spaha vec djeluje ozbiljnije nego Misimovic.

G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Miro mi je drag ali neće biti neka šteta realno. Ipak su njemu 34 godine i nije neki kvalitet bez kojeg se ne može, svakako bi radije gledao mnogo mlađe momke koji već igraju u sličnim ako ne i boljim klubovima.Blackwargreymon je napisao/la: ↑16 maj 2024, 17:23Stevanović po svemu sudeci završio sa repkom. Kaze Barba kako ga je zvao, ali je ljut zbog nacina na koji su ga prijasnji selektori tretirali. Po meni, opravdano.
Sergej i Emir

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Vidi, i Spahic je pakas da se razumijemo, lihvar nije puno bolji od Misketa

- Blackwargreymon
- Kontakt:
Meni se ucinilo za Gigovica, ali moguce, zvuk im je uzasan hahaha volumen mi je na 70Federer17 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 17:30Zar se taj dio nije odnosio na Katica?Blackwargreymon je napisao/la: ↑16 maj 2024, 17:28Jbt sad Spaha otkri dio razgovora za Gigom, momak pitao u fazonu jel ovo sigurno, sto oktriva koliko se prije neozbiljno pristupalo tim razgovorima sa potencijalnim reprezentativcima... Nije prosao ni mjesec, a Spaha vec djeluje ozbiljnije nego Misimovic.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Blackwargreymon
- Kontakt:

Vjerujem da su razgovarali s vecinom potencijalnih igraca, ali da oni ocigledno nisu bili spremni odmah prihvatiti poziv (Karic, Omic, Bajraktarevic itd). Sta kaze za Gigovica, i on i njegov otac su bili odusevljeni kad ih je nazvao.

Nema Cimirota, Civica i Kovacevica - sto je za svaku pohvalu. Rahmanovic, Zolotic i pogotovo Mujakic su mogli biti pozvani, ali me svejedno raduje da su Radeljic, Katic i pogotovo Bicakcic tu. Drago mi je i sto je Burnic tu, jer nam je potreban ta vrsta mentaliteta.
Ovdje je bez Dedica bekovska linija bas kriticna, pogotovo ako ni Seo ne dodje. Trebalo bi zavrsiti Jasica i Karica sto prije, buduci da Spaha rece da nije kontaktirao Adisa.
Ko ce drugi ismijavati nego pitari. Hoce Buljubasica, okej, ali ne znam sta fali Vukovicu. Ni ne igraju istu poziciju, a momak je 10000% zasluzio poziv. Da je on u Sarajevu, dizali bi ga u nebesa.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Blackwargreymon je napisao/la: ↑16 maj 2024, 17:36Bilo pitanje i za Adisa Jasica, nekako po Spahinom odgovoru kao da se lomi oko Austrije![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, AnelMid, Anoniman, atomac123, Bejker, Beli98, Blackwargreymon, bordobijeli, bvsic, Confiance, deda, Dinhooo, eaglebvb09, emir79, guillermo, HariTz, Hrammm1921, HZbec, imekorisnicko, jasmin10, Jegres, JimmyPage, Jurica95, jurisicduska, Kaunas, Lavcina, LenyYoro15, leo1946, maho_sa, Maroon1946, MaroonBjelave, mercurial, MrPink, NazorUso, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, PeppermintSA, Principatus, rukometubih23, s4mke, SamoDaKazeem, Shategabri, signalidunapark, soccerfan, soko, StevieG8, TrueBlue, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, xinxee, zastitaIdentiteta i 577 gostiju.