I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high, nearly reach the sky,
Then like my dreams they fade and die.
Forune's always hiding,
I've looked everywhere,
Preety bubbles in the air!
United!!!!United!!!!
ova je legendarna po meni najbolja himna na svijetu
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Pretty bubbles in the air,
They fly so high, nearly reach the sky,
Then like my dreams they fade and die.
Forune's always hiding,
I've looked everywhere,
Preety bubbles in the air!
United!!!!United!!!!
ova je legendarna po meni najbolja himna na svijetu
Drago mi je sto tako mislis i za mene ce biti uvijek No.1
Inače smatram da Velež ima daleko najbolje pjesme, ima ih još dosta toga, ima ona samo za vas, pa Rođeni od Željka Samrdžića te naravno Avanti Velež, lijeno mi linkove postavljati , postavio sam od te koja mi je najbolja.
Ta druga pjesma mi malo baca na onu "dobro znaj" od delija bolje reć melodija...
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
Prelijepa pjesma, dobra mi je od želje "mi smo željini željo je naš" i ako je sam refren ukraden od navijača Zadra(mi smo zadrani zadar je naš).
Kojeg crnog zadra, znaš li ba otkad je ova Željina himna. Meho Puzić rahmetli je otpjevao. Star sam poprilično, a otkad zna za sebe bila je. E čuj Zadar kakav je to klub.
Sječam se da sam s Bosnom dolazio dole na košarku jedva smo živu glavu jednom iznjeli.
Eh Grbavica to je posebna priča. Mislim da je to najlegendarnije naselje ove države obzirom šta je preživilo u ratu, naselje koje je opjevano u pjesmama, naselje o kojem je snimljen film i naravno tu je Željo kao duša svega toga. Obratite pažnju na onaj snimak s juga. Bio sam tu u to vrijeme. Eh kako je to nekad dobro bilo. Grbavicu kad čuju prave sarajlije Željovci suze su odmah u očima.
Prelijepa pjesma, dobra mi je od želje "mi smo željini željo je naš" i ako je sam refren ukraden od navijača Zadra(mi smo zadrani zadar je naš).
Kojeg crnog zadra, znaš li ba otkad je ova Željina himna. Meho Puzić rahmetli je otpjevao. Star sam poprilično, a otkad zna za sebe bila je. E čuj Zadar kakav je to klub.
Sječam se da sam s Bosnom dolazio dole na košarku jedva smo živu glavu jednom iznjeli.
Kralju u tome i jest kvaka da se pjevalo "mi smo zadrani zadar je naš" još dok je nastao Zadar(1945.god.)i dok zabilježio svoje prve pobjede te bi cijeli grad oživio i pjevalo se "mi smo zadrani, zadar je naš" .A Tornado je to prenjeo na tribine 1965. godine što znači da je Tornado druga nastarija skupina na balkanu poslje Torcide.Samo što je Meho koliko znam dodao cijelu strofu na to "mi smo željini željo je naš" i vrlo je brzo stih postao popularan.
E čuj Zadar kakav je to klub??
Kad bi usporedili uspjehe Zadra u košarci i Željine u nogometu Zadar bi bio daleko iznad Želje.Možda se i sječaš one poznate „Bog je stvorija čovika, a Zadar košarku.“
Koliko je Zadar bio velik klub sve ti govori ova slika :
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
Otvorio sam ovu temu da bismo smo bolje upoznali grbove nekih malo manje poznatih klubova u Bosni i Hercegovini, a naravno dozvoljeno je postavljati i ove poznatije grbove klubova. I Zamolio bih bez previše priče, tj da bude više slike , a manje komentara.
Evo za početak nekoliko:
FK Boksit Milići
FK Rudar Prijedor (novi premijerligaš)
FK Krajina Cazin
FK Borac Bosanski Šamac
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""