SamoDaKazeem je napisao/la: ↑16 maj 2024, 16:52
Klub objavi bilans stanja i bilans uspjeha u kojem jasno piše višak rashoda 33 M i onda takvi kao ti me ubjeđuju da sam štrumf i da lažem.
Drugi pišu kako je mit da Zrnjiski ulaže više
te da smo mi u rangu željezničara.
Sram vas bilo što se služite štrumfovskim debilizmima.
Ali ovo je fascinantno, cijelu sezonu ih nazivaju bijedom, prosjacima, kanticarima, a onda povjeruju da smo mi sa finansijama tu negdje u istom rangu. Tesko prihvatiti cinjenicu da se na rezultatskom planu lose radi, o cemu nas nekoliko pisemo povremeno (bar ja, ima ih/vas koji svakodnevno o tome pisu istina), da Sarajevo nikad nakon rata nije svezalo tri sezone u kojima je na cetvrtom mjestu zavrsavalo. Da od te tri sezone dva puta u Evropu izlazis jer ti je neko drugi omogucio da te i cetvrta pozicija vodi u Evropu, a jednu sezonu si ostao bez iste.
S obzirom kolika se sredstva ulazu u igracki kadar mogli smo i morali vise, ok, ne bi smo bili prvaci i da smo imali perfektnu sezonu, ali ne mozes pravdati ni ove tri u kojima za prvacima drzave si sakupio ukupni zaostatak od 100 i kusur bodova. Shvatite "pozitivci" da ne mozemo svi imati isto misljenje i zabiti glavu u pijesak i mitomaniju siriti kako su nam svi drugi krivi za lose rezultate. Ako vam se ne citaju postovi ljudi koji drugacije misle, a nemate argumentovan odgovor sem ove suplje floskule "idite na svoje teme, zeljovci, husrefovci, mahalasi itd" onda jednostavno iskoristite tu opciju blokiranja odredjenog forumasa i zavrsite pricu. Zivite onda u uvjerenju da smo mi najbolja ekipa ali eto neko nam ne da, da bar budemo drugi ili treci na tabeli za promjenu. Forum i jeste da se razmijenjuju misljenja, koja bi fora bila sada da svi pisemo isto pa nebitno bilo ono pozitivno ili negativno, zato i ne stavljam nikoga na listu "gnjavatora" jer zelim vidjeti kakvo je generalno misljenje navijaca Sarajeva, ali dobro.