Safet Sušić - Pape

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la LBJ MVP » 27 mar 2011, 01:40

harishp je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Nije mi jasno zašto forsira 2 napadača protiv bolo koje jače reprezentacije je to nemoguće igrat.Rumunija sa narkomanom kao najboljim igračem sigurno nije jača reprezentacija.Biće zanimljivo vidjet kada se Salihović vrati koga će izbacit iz ekipe jer Sejo mora igrat ;)
Ja bi izbacio jednog od napadača,ali to je samo moje mišljenje vidjećemo šta je Pape naumio :?

P.S.Nemoguće je od njega tražit da bude dobar selektor kao što je bio dobar igrač :mrgreen: nama bi bilo i pola od toga dosta samo da shvati da se sa dvije klasične špice igralo još davno da je to sada gotovo pa nemoguće
Španija i pored odličnih napadača igra samo sa Villom,Njemačka Klose,Francuska Benzema.....Desi se nekad da tu budu dvojica napadača,ali u nebitnim tekmama nama je svaka tekma bitna a jedino je tu poboljšanje moguće.Primjetno je bilo da nam je na terenu u pojedinim momentima falio još jedan midfilder što bi rekli :)
Jesi li gledao tekmu protiv Slovacke????????
Jesam i?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2011, 01:42

Da jesi,nebi tako pisao.Jer sa Salihovicem ide druga prica i taktika.Zavisno od protivnika.
Znaci ,samo jedan napadac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 mar 2011, 01:47

harishp je napisao/la:Da jesi,nebi tako pisao.Jer sa Salihovicem ide druga prica i taktika.Zavisno od protivnika.
Jesam igrali smo tada sa 5 veznih,ali Pape stalno hvali igru sa dvije špice i stalno to ističe u medijima pa me strah da ne nastavi tako i kada se Sejo vrati :mrgreen: Iznenadio sam se večeras kada sam vidio i Vedu i Džeku i pored Štilića,Ibričića,Maletića :lol: i ostalih
Sredina sa Rahimićem,Medunjaninom,Sejom,Misketom i Pjanom je odlična i sigurno dobitna kombinacija za ove kvalifikacije
EDIT:Zašto bi zavisili od protivnika treba da izgradimo neku sopstvenu igru po kojoj ćemo biti prepoznatljivi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2011, 01:52

LBJ MVP je napisao/la:
harishp je napisao/la:Da jesi,nebi tako pisao.Jer sa Salihovicem ide druga prica i taktika.Zavisno od protivnika.
Jesam igrali smo tada sa 5 veznih,ali Pape stalno hvali igru sa dvije špice i stalno to ističe u medijima pa me strah da ne nastavi tako i kada se Sejo vrati :mrgreen: Iznenadio sam se večeras kada sam vidio i Vedu i Džeku i pored Štilića,Ibričića,Maletića :lol: i ostalih
Sredina sa Rahimićem,Medunjaninom,Sejom,Misketom i Pjanom je odlična i sigurno dobitna kombinacija za ove kvalifikacije
EDIT:Zašto bi zavisili od protivnika treba da izgradimo neku sopstvenu igru po kojoj ćemo biti prepoznatljivi
Jel to ko'Ciro koji postavlja istu taktiku i formaciju protiv Armenije kao i protiv Spanije.Pa se rezultat samo okrene ko' na ringispilu.
I najvece repke mjenjaju taktiku u zavisnosti od protivnika.
Nije svako Barcelona i onaj njihov.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 mar 2011, 01:57

[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2011, 03:01

RiNo je napisao/la:[youtube][/youtube]
:mrgreen:
@Rino ,jesu li bili ko oni iz Gate vidim Ibro igrao ono teke minuta ko' da su ga ovi '' namah zapocerali'' :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 mar 2011, 03:07

harishp je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Jel to ko'Ciro koji postavlja istu taktiku i formaciju protiv Armenije kao i protiv Spanije.Pa se rezultat samo okrene ko' na ringispilu.
I najvece repke mjenjaju taktiku u zavisnosti od protivnika.
Nije svako Barcelona i onaj njihov.
Prema tebi je Pape bolji od Cire :mrgreen:
Odgovor na tvoje pitanje jeste postavljao je istu taktiku ja mislim svaku tekmu 3-5-2 ili 5-3-2 kako ti draže.Gdje su svi imali uloge u branjenju gola igralo se odgovorno sa dosta trke,a jbg normalno je da ćeš lakše spucat go Estoncima ili Armencima nego li Špancima
I da jesam li ja već jednom spomenuo da igrački nismo imali nikada jaču repku.Imamo Spahića u odbrani čovjeka kojeg bi poželjeli i najveći svjetski timovi.Stavimo bilo koga pored njega izgleda će kao Vidić.Konačno imamo i bekove Mujdža igra u bundesici i to odlično + imamo Vranješa koji me je zadivio svojom igrom u reprezentaciji,a Lulić je igračina Young Boysi uopšte nisu naivna ekipa,a on je koliko sam ja upratio jedan od njihovih najboljih,ako ne i najbolji igrač.
U sredini smo slabi na krilima,ali i nemamo takvu formaciju tako da ostaje žal što Rahimić nije mlađi no Medunjanin i Salihović to mogu odlično popunit.O Pjaniću i Misimoviću ne treba trošit riječi,a i za njih imamo odlične zamjene i o napadu sve znamo pa da ne duljim.
Imamo i drugog golmana premiershipa pored kojeg iz nama nepoznatih razloga ima mjesto Hasagić
Znači po prvi put imamo odličnu klupu,sjajno popunjen prvi tim na svim pozicijama i nikad slabiju grupu i biće veliki neuspjeh ako se ne plasiramo na EP.Kao što kaže komentator na eurosportu Bosna je malo zakazala za sada

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 27 mar 2011, 03:33

Ko kaze da Safet nezna pricati ......gle na ovoj pressici covjek se i sali i prica Pape uveliko,vidi se da mu je drago i to ne malo.
Svaka cast!!
Od samog izbora nisam bio za to da Pape bude selektor,nakon prvih par utakmica jos manje a onda od Slovacke preokret ;)
Ja ne gledam na selektora kao:legenda,propalica,staranac.....
Ja gledam ko pravi rezultat ili ima igru a najbolji je onaj koji to spoji jel?
Palac gore za Papeta a nemojte ni Ciru dirat i on je bio extrica,on je naparvio ova "kolica" sto ih Safet vozi.
RIP SALE VILENJAK

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 27 mar 2011, 03:40

RKO je napisao/la:Palac gore za Papeta a nemojte ni Ciru dirat i on je bio extrica,on je naparvio ova "kolica" sto ih Safet vozi.
Prije bih rekao da ih je napravio Fuad Muzurović, al otom potom. Pape, svaka čast, Ljiljani, svaka čast !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 mar 2011, 03:42

RKO je napisao/la:Ko kaze da Safet nezna pricati ......gle na ovoj pressici covjek se i sali i prica Pape uveliko,vidi se da mu je drago i to ne malo.
Svaka cast!!
Od samog izbora nisam bio za to da Pape bude selektor,nakon prvih par utakmica jos manje a onda od Slovacke preokret ;)
Palac gore za Papeta a nemojte ni Ciru dirat i on je bio extrica,on je naparvio ova "kolica" sto ih Safet vozi.
Svaka tebi cast sto si prihvatio cinjenicu da je Pape dobar selektor,samo se ne slazem sa tobom da Pape voza "kolica" koja je napravio Ciro.Nikakva kolica koja se danas vozaju nisu od Cire,nego ovo danas sto imamo je rad ruku Safeta Susica. Vise od pola ekipe je promjenjeno,Mujdza,Medunjanin,Pjanic,Lulic,Mravac,niko od njih nije bio standardan,a neki cak nisu ni bili u sastavu.Prema tome,ova ekipa je djelo Susica,te sam nacin igre,kao i formacija su drugaciji.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 27 mar 2011, 03:42

RKO je napisao/la:Ko kaze da Safet nezna pricati ......gle na ovoj pressici covjek se i sali i prica Pape uveliko,vidi se da mu je drago i to ne malo.
Svaka cast!!
Pa i ne bih se bas slozio sa tobom za ova kolica.Meni to izgleda ko kad uzmes skoljku nekog auta i onda sve novo ugradis u nju.Jos kod nas i nije zavrsila restauracija ;).Pogledaj samo formaciju,nove bekove,uskoro novog zadnjeg veznog aBd,klupu....
P.S. vidim Pasodzigera vec objasnio ;)

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 27 mar 2011, 04:06

Otprilike to je to,manje vise ima nekih novih igraca sto je super i za pohvalu!Nek iigarci poput Besica nisu ni mogli biti pozvani,onda Lulic nije bio to sto je sad prije 2-3 godine.Ciro je doveo Medu,Begovica,Mravca....ali nebitno to,Ciro im je usadio jedan duh i drugarstvo to su priznali i sami igraci.
Ma meni je drago sto imamo igru sto je najbitnije a rezultati dodju kao plod igre(posto nismo kao njemci i talijani koji dobijaju i kad ne igraju dobro :twisted: ).

Nevolim kad se pljuje ponizava i omalovazava bilo koji trener,selektor,igrac BiH a pogotovo oni koji to nisu zasluzili!
RIP SALE VILENJAK

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 mar 2011, 04:07

delija je napisao/la: Pa i ne bih se bas slozio sa tobom za ova kolica.Meni to izgleda ko kad uzmes skoljku nekog auta i onda sve novo ugradis u nju.Jos kod nas i nije zavrsila restauracija ;).Pogledaj samo formaciju,nove bekove,uskoro novog zadnjeg veznog aBd,klupu....
P.S. vidim Pasodzigera vec objasnio ;)
Pisali smo u istoj minuti :mrgreen: ,uglavnom vidi se da smo istog misljenja.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 27 mar 2011, 08:18

Ciro mora prvo da javno progovori sta se desavalo u svlacionici i oko nje u utakmicama protiv Portugala , pa cu ponovo vratiti pozitivno misljenje o njemu.

Pape je totalna suprotnost Cire , dok Ciro se ponasa ka glavna zvjezda , psuje i tjera igrace (mislim da je bio u pravu jer se igraci ponasaju kao klosari ako ih ne bicujes)
Pape nesta sve nesta usporeno , onda zasluzeni poraz protiv francuza , slaba igra u Albaniji , on nakav niti mirise niti smrdi , nema emocija i sl. i onda...

Bez obzira sto je Rumunija sad slabija njena liga je mislim 8 u europi , tako da to nije za podcjeniti, a jos nikad nam nisu lezale ekipe iz tkz. istocnog bloka , plus nase zvjezde nisu u formi ili su na klupi Pjanic, Dzeko , Misimovic....
Znam pouzdano da Papeta nisu igraci respektirali iz raloga sto su navikili na kandziju od Cire , pa kontali koji je ovo mlakonja. A vidite kako su mu ipak igraci vratili , nevidenom borbenoscu , jest tek nakon 4 utakmice ali...
ALI NIKAD , AMA BAS NIKAD NEPAMTIM OVAKU DOMINACIJU NAD RESPEKTABILNOM REPREZENTACIJOM , CUJ 11-0 U KORNERIMA , 65 % LOPTE , PA KO DA SMO SPANIJA !!!
Belgiju i Dansku smo razbili ! ali ovo je DOMINACIJA II Klase iznad a to nismo nikad pokazali protiv reprezentacija iz 2 sesira 8-)

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 27 mar 2011, 09:25

Svaka cast!!

Fakat smo istog misljenje jer sam i ja kao ti kritikovao Sušića na početku mada za razliku od tebe sam vukao na njegovu stranu od Albanije jer sam primjetio da se nesto izmjenilo u nasoj igri, da igramo mnogo brze, sa vise posjeda lopte, da imamo dominaciju, da to lici na nesto za razliku od ranijih godina...
Sve u svemu, Susis je porastao i raste u mojim ocima svaku tekmu sve vise, jer licimo na snaznu ekipu...
Kad se sjetim prije smo mogli dobiti iskljucivo ako povedemo prvi, dok u protivnom redovno gubimo tekme, evo sad je Susic i taj mit razbio...
Ja mu cestitam jer unatoc kritikama nije odustao od svog...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 27 mar 2011, 09:44

Ono juce sto se igralo je pravi dokaz da Pape zna sta radi, igra je bila na nivou, za klasu bolja od one sa kojom smo dosli do baraza, sta vise treba reci osim posjed lopte 68% - 32% to je igra koju trebamo da igramo a momci su sinoc to odlicno odradili.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 27 mar 2011, 09:55

Sinoć je Pape dosta dobro posložio kockice na terenu, samo čovjeku treba da damo malo vremena.
Zna on šta radi. ;)
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 27 mar 2011, 10:31

Maletic :roll:

nidje veze igrac,mozda je dobar za nasu sabaniju ali on i reprezentacija ne idu nikako u istu recenicu.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 mar 2011, 10:47

Pape, sinoc si me kupio oni radovanjem.
Sport je lijek za tijelo i duh.

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 27 mar 2011, 11:05

Vidi sto se sad javljaju ovi i hvale Papeta,a samo da je vratit par postova unazad i pogledati sta su pisali.Nama ne trebate ovdje na forumu,prevrtljivci jedni,kuda vjetar puse tuda i vi.Ne trebate nam nigdje ! :roll:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.