Kraj zakuco

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najezio sam seOldTownDistrict je napisao/la: ↑18 maj 2024, 12:28Ultragotiva samo taka je bila![]()
Sve se treslo...
Podsjeti me na ovo
luckystrike je napisao/la: ↑17 maj 2024, 15:03... amidža na rastanku veli da će morati češće dolaziti![]()
Generalno ne cure informacije ko prije uopšte.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 maj 2024, 12:22Nesto nam je i mahala utihnula ovih dana. Bice da kod Amidze informacije ne cure tek tako![]()
bavarian_bk je napisao/la: ↑18 maj 2024, 12:33Momci danas sam na Ilidži pa bih otišao pogledati juniore u Butmir.
Kako nisam bio do sad tamo u kampu, volio bih da me neko uputi s koje strane za gledaoce je najbolje doći, gdje parkirati i ostalo (vidim na google mapsu da ima par prilaza), da ne lutam okolo ko pašče![]()
Prizivo ga lazni bosnjak. Kleo se kao i u Hazreta, da je dobar, vjernik, klanja...skullcrusher je napisao/la: ↑18 maj 2024, 13:43Adem Ljajić pravio haos po hotelu, policija ga privela, pa svima prijetio.
Za sve koji bi ga voljeli u nasem klubu, sta bi tek kod nas radio..
Sasvim očekivano. Ne do Bog da se navijači pitaju, ugasili bi se za mjesec dana.skullcrusher je napisao/la: ↑18 maj 2024, 13:43Adem Ljajić pravio haos po hotelu, policija ga privela, pa svima prijetio.
Sve to su razlozi zasto Akademija treba da se razvija. Jer onda akademci cine okosnicu prvog tima.H8Z7 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 09:53Ako se ne varam od 2019. godine Pidro, Šabanović, Salčin, Buljubašić, Ališah. Nažalost slabo razvijena muskulatura, visok intenzitet koji seniorski fudbal zahtijeva, igranje na plastičnoj podlozi pa onda dolazak na pravu travu i terene tipa Doboj, Gošk. Zatim manjak neiskustva kad odustati i kako postupiti.
Zasad neću vise priželjkivat igrače iz tog podneblja, nema potrebe za više skandalaNazorUso je napisao/la: ↑18 maj 2024, 14:47Prizivo ga bosnjak. Kleo se kao i u Hazreta, da je dobar, vjernik, klanja...skullcrusher je napisao/la: ↑18 maj 2024, 13:43Adem Ljajić pravio haos po hotelu, policija ga privela, pa svima prijetio.
Daleko im kuca bila od Koseva.NazorUso je napisao/la: ↑18 maj 2024, 14:47Prizivo ga lazni bosnjak. Kleo se kao i u Hazreta, da je dobar, vjernik, klanja...skullcrusher je napisao/la: ↑18 maj 2024, 13:43Adem Ljajić pravio haos po hotelu, policija ga privela, pa svima prijetio.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], Fouzi1, HordasDolacMalta, JavierBosnia, juka55, jurisicduska, keli, Konzerva, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Varijantas8, ŠTA_JE i 83 gosta.